SIDEN SIDST: Rejsenyt fra ind- og udland – uge 29 – 2019

SIDEN SIDST UDKOMMER MINIMUM 2 GANGE OM MÅNEDEN

REJSENYT FRA IND- OG UDLAND – UGE 29 – 2019

Vi køber rejser online for milliarder
Ifølge tal fra DIBS, så køber danskerne i stigende grad rejser på nettet. Helt præcist, så brugte vi i 2018 33,3 milliarder kroner på at købe rejser online, og det svarer til hele 25 % at danskernes samlede netkøb sidste år.

Thailand storsælger lige nu
Selvom det er højsommer, så bliver der langet masser af vinterrejser til Thailand over disken. Det fortæller Glenn Bisgaard fra Apollo Rejser, der også afslører, at især Krabi er populær. Så meget, at flere afgange allerede er udsolgt.

Trend: flere tager på solorejser
I England er tendensen klar: flere tager på solorejser. Helt præcist, så har knap 12 % af de adspurgte i en ny undersøgelse været alene ude at rejse inden for det sidste år. Det er en fordobling i forhold til for seks år siden, skriver bl.a. Daily Mail.

Igen: Cypern har Europas reneste badevand
Det Europæiske Miljøagentur har konstateret, at Cypern igen i år har Europas reneste badevand. Både Nissi Beach og Fig Tree Bay er blandt de strande, der har badevand i top.

Danske børn er berejste
Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo Rejser. Danske børn har besøgt langt flere lande end deres forældre, da de havde samme alder. Ifølge Glenn Bisgaard fra Apollo Rejser, så er årsagen, at verden blevet “mindre” og vi rejser flere gange om året.

Charterrejsen skal være bæredygtig
Spies Rejser har udgivet ferierapport 2019, der er en omfattende undersøgelse af vaner, trends og tendenser blandt rejsende. Her fremgår det, at fire ud af 10 prioriterer bæredygtighed højest, når de vælger rejseselskab.

Andre trends er, at hotellet er vigtigere end destinationen, og at vi vil have mulighed for at spise lokal mad på hotellets restaurant. Som vi tidligere har skrevet her på siden, så viser Spies’ ferierapport også, at de unge generationer i højere grad ønsker kvalitet, lokale oplevelser og have mulighed for at slappe af med f.eks. yoga. Spies’ ferierapport er lavet i samarbejde med Ving og Tjæreborg i norden.

God lokal mad er noget af det de unge generationer sætter pris på, når de rejser

Norwegian er verdens bedste lavprisselskab på langruter
Norwegian har for femte år i træk modtaget Skytrax prestigefyldte pris som verdens bedste lavprisselskab på langruter. Ved den såkaldte Skytrax World Airline Award er det passagerernes tilbagemeldinger, der ligger til grund for, hvem der skal have priserne.

Flere rejser til Tyrkiet
Politisk ro og en svag lira er årsagen til, at flere danskere rejser til Tyrkiet. Hos f.eks. Spies Rejser sender man 10.000 flere gæster til Tyrkiet sammenlignet med sidste år, skriver standby.dk. Også Jens Nyholm fra Spar Nord mener, at en svag lira er medvirkende til, at flere vælger Tyrkiet som rejsemål. Han vurderer, at efterspørgslen på rejser generelt er stigende pga. danskernes gode økonomi.

Vi tager træningen med på ferien
Det viser en ny undersøgelse fra Apollo Rejser, der afslører, at 38 % af danskerne fortsætter med at træne, når de tager på ferie. Dog vælger de fleste at træne lettere og bruge rejsemålets faciliteter som swimmingpool og golf til at få rørt kroppen. Ifølge Glenn Bisgaard fra Apollo Rejser, så har rejsebureauet de senere år oplevet en motionsbølge blandt gæsterne.

Fra vores egen verden

Mest populære sider lige nu
Bo billigt ved stranden i Sydfrankrig
Afbudsrejser fra kr. 1499,- inkl. fly og hotel
Tre gode steder til sommerferien i Thailand
De bedste all inclusive hoteller i Tyrkiet
De bedste familiehoteller på Mallorca

Mest populære miniguides lige nu
Miniguide til Rhodos
Miniguide til Sydfrankrig
Miniguide til Ayia Napa
Miniguide til Mallorca
Miniguide til Dubrovnik

Vores miniguide til Dubrovnik er en af de mest populære lige nu

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*