Sol og varme i ferien: 10 hoteller med eget vandland

100 % tryghed - ha' fly, hotel og transport ordnet hjemmefra

Vil du have fly, hotel og transport klaret hjemmefra, så er en charterrejse sikkert lige noget for dig. Danmarks hurtigst voksende rejsebureau Sunweb har altid superskarpe priser på rejser til de mest populære destinationer omkring Middelhavet og på Kanarieøerne, hvor du kan vælge mellem en lang række skønne koncepthoteller.

Herunder finder du f.eks. 10 hoteller med eget vandland, der vil være et rent paradis for alle, som elsker badeferie. Tag med til Tyrkiet, Spanien, Bulgarien og Grækenland – hos Sunweb er fly og hotel inkluderet i grundprisen, og du kan nemt tilkøbe lufthavnstransfer.

 

Hotel Adalya Elite Resort – Alanya, Tyrkiet

Tidligere gæsters karakter: 8,8/10
“Fantastisk hotel, meget familievenligt”

Kæmpehotel ved stranden med et hav af faciliteter for hele familien. Omdrejningspunktet er det store vandland, men Adalya Elite Resort har også legeplads, miniklub til de mindste og børneklub til de lidt ældre. Hotellet er nyt og moderne og tilbyder værelser med plads til fire personer. Her er også wellnessområde og mange barer og restauranter.

Se meget mere om Hotel Adalya Elite Resort  >

 

Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort – Kreta, Grækenland

Tidligere gæsters karakter: 8,8/10
“Superlækkert hotel, nyrenoveret værelse, dejlig mad, gode pools og et virkelig venligt personale”

Så skal vi til Kreta og det dejlige Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort. Et lækkert hotel med et stort vandland opført i flere etager. Det er et sted, der er perfekt til børnefamilierne, som kan nyde godt af de smukke omgivelser og mange faciliteter.

Fodele tilbyder bl.a. spa, fitness, børneklub, underholdning og flere barer, restauranter og swimmingpools. Fik vi nævnt, at hotellet ligger direkte på stranden?

Se meget mere om Fodele Beach & Waterpark  >

 

Hotel Voyage Torba – Bodrum, Tyrkiet

Tidligere gæsters karakter: 8,8/10
“Skønneste sted på jorden, som vi har besøgt for niende gang, otte voksne og otte børn og alle nød ferien”

Er I til familieluksus, så bliver det ikke meget bedre end på Hotel Voyage Torba i Bodrum. Her er der tale om et hotel i international klasse med bl.a. vandland, børneklub, hamam, fitness, 3 swimmingpools og hele 8 á la carte restauranter. Der er mulighed for at booke værelser med plads til 4 eller fem personer, så hele familien kan bo sammen.

Se meget mere om Hotel Voyage Torba  >

 

Aquasis Deluxe Resort & Spa – Bodrum, Tyrkiet

Tidligere gæsters karakter: 8,6/10
“Dejligt hotel, hjælpsomme medarbejdere, har været der 3 gange nu og næste ferie er allerede bestilt på dette lækre hotel”

Vi bliver i skønne Bodrum, men skal nu til det store og indbydende Aquasis Deluxe Resort & Spa, der har et kæmpe poolområde med vandland. Hotellet er nybygget og alt fremstår moderne. I har mulighed for at booke swim up værelser, der lige gør ferien ekstra dejlig.

Af faciliteter tilbyder Aquasis bl.a. spa, wellness og flere store swimmingpools. Der er desuden underholdning og aktiviteter. Hotellet ligger ved stranden og har dansktalende guider.

Se meget mere om Aquasis Deluxe Resort & Spa  >

 

Hotel Villa Side Residence – Side, Tyrkiet

Tidligere gæsters karakter: 9,2/10
“Alt var supergodt, næsten helt perfekt , stor ros til Sunweb også, har slet ikke noget som helst at klage over”

Stort og lækkert familiehotel i Side ca. 300 meter fra stranden. Her finder I 2 swimmingpools, hvoraf den ene har flere sjove vandrutsjebaner. Villa Side Residence tilbyder bl.a. spa, wellness, miniklub til børnene samt flere barer og restauranter.

Der kan bookes værelser med plads til fire personer, som har tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og møbleret balkon eller terrasse. Et rigtig dejligt hotel, der ofte kan bookes til en rigtig god pris.

Se meget mere om Hotel Side Villa Residence  >

 

Hotel Pineda Splash – Costa Brava, Spanien

Tidligere gæsters karakter: 7,5/10
“Pænt, rent og hyggeligt hotel med meget børnevenlige omgivelser”

På Costa Brava ligger Hotel Pineda Splash, der har et lille vandland, der helt sikkert vil være et hit hos børnene. De har også legeplads og egen klub med aktiviteter. Hotellet er nyt og moderne med lyse værelser, der har tv, elkedel, køleskab, balkon og gratis wifi. Pineda Splash ligger i gåafstand til strand og centrum.

Se meget mere om Hotel Pineda Splash  >

 

Hotel Royal Wings – Antalya, Tyrkiet

Tidligere gæsters karakter: 9,1/10
“Rigtig lækker mad på de mange restauranter på hotellet. God service. Kan klart anbefales”

Stort hotel ud til stranden i populære Lara ved Antalya. Her finder I et kæmpe poolområde med vandland. Her er også legeplads, en lille forlystelsespark og miniklub til børnene. Faciliteterne tæller bl.a. fitness, tennis, flere barer og restauranter samt en smuk have. Royal Wings har desuden værelser med plads til fire personer.

Se meget mere om Hotel Royal Wings  >

 

Hotel Sol Nessebar Bay – Nessebar, Bulgarien

Tidligere gæsters karakter: 8,0/10
“Vores børn har haft den bedste ferie med alle de ting der er at lave på hotellet”

I dejlige Nessebar i Bulgarien er familien garanteret en skøn ferie på Hotel Sol Nessebar Bay, der har børnepool, splashpool, vandland og to store swimmingpools. Hotellet ligger ved stranden og har værelser med plads til seks personer – perfekt til den store familie.

Af faciliteter finder I bl.a. spa, fitness, tennis og flere barer og restauranter. På Hotel Sol Nessebar har I mulighed for en 5-stjernet familieferie til en rigtig god pris.

Se meget mere om Hotel Sol Nessebar Bay  >

 

Hotel Haydarpasha Palace – Alanya, Tyrkiet

Tidligere gæsters karakter: 8,7/10
“Meget børnevenligt med nem adgang pools og strand”

Nyt og moderne hotel, der er opført som et slot. Her finder I et herligt vandland foruden legeplads og miniklub til de mindste og børneklub til de lidt ældre. Haydarpasha Palace har mange faciliteter som hamam, fitness, 4 restauranter, 7 barer og 3 swimmingpools.

Hotellet har familieværelser med plads til fem personer. De indeholder bl.a. tv, minibar, pengeskab, gratis wifi, møbleret terrasse og mulighed for at lave te/kaffe.

Se meget mere om Hotel Haydarpasha Palace  >

 

Hotel Royal Seginus – Antalya, Tyrkiet

Tidligere gæsters karakter: 9,2/10
“Et perfekt hotel til børnefamilier, både små og store børn”

Vi slutter med det store Royal Seginus, der nok har kystens mest imponerende poolområde. Her er et sjovt vandland og hotellet har endda sit eget lille tivoli. Der er miniklub til de mindste og underholdning for de voksne.

Hotel Royal Seginus tilbyder faciliteter som f.eks. hamam, fitness, 8 barer, 9 restauranter og 4 swimmingpools. Et populært hotel, der får rigtig gode anmeldelser af tidligere gæster.

Se meget mere om Hotel Royal Seginus  >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*