Forkæl dig selv i ferien – 9 lækre spahoteller i Danmark

Hoteller med spa & wellness i fokus

spahoteller i danmark

Kæresteferie, afslapning med veninderne eller vil du bare være lidt god ved dig selv, så er hoteller med egen spaafdeling værd at kigge nærmere på.

Ferieformen er superpopulær, og mange hoteller herhjemme har de senere år gjort meget for at højne standarden, så den matcher det, vi danskere kender fra udlandet.

Det gælder ikke mindst disse ni spahoteller i Danmark udvalgt af sitet Danmarks Bedste Hoteller, der alle har egen spa- og wellnessafdeling med topservice og lækre omgivelser.

 

Steigenberger Alsik – Hotel & Spa – Sønderborg

Populært spahotel
Lækkert hotel med en af Danmarks største spaafdelinger. Steigenberger Alsik ligger ud til havet og har faciliteter som bar/lounge, flere restauranter og inden- og udendørs swimmingpool.

Du kan vælge mellem fire forskellige værelsestyper, der alle har bl.a. tv, elkedel, køleskab, espressomaskine og gratis wifi. Morgenmad kan tilkøbes, og der er mulighed for parkering (mod gebyr).

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kurhotel Skodsborg – Skodsborg

Spahotel i topklasse
Et af de mest kendte spahoteller i Danmark er det lækre Kurhotel Skodsborg, hvor du kan få en lang række behandlinger. Her er også sauna, dampbad, fitnessfaciliteter og indendørs swimmingpool.

På værelserne er der bl.a. tv, pudemenu og gratis wifi. Kurhotel Skodsborg tilbyder desuden bar/lounge, restaurant og gratis parkering. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Fjordgården – Ringkøbing

Med nyrenoveret spaafdeling
På Hotel Fjordgården finder du en lækker og nyrenoveret spa med mulighed for forskellige slags behandlinger. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og der er mulighed for gratis parkering. På værelserne finder I bl.a. tv, elkedel, pudemenu og gratis wifi. Hotellet har også bar og en restaurant med fokus på lokale retter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Comwell Borupgaard – Snekkersten

Skønt hotel i landlige omgivelser
Aromaterapi og body scrub er blot et par af de behandlinger, der tilbydes på det skønne Comwell Borupgaard. Stedet har også sauna, dampbad og indendørs swimmingpool.

Du kan vælge mellem flere værelsestyper, der alle har bl.a. tv, pudemenu, premium sengetøj og gratis wifi. Fitness, bar/lounge og restaurant er andre faciliteter på hotellet, hvor du har mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

HimmerLand – Farsø

Spa og aktiv ferie
Topanmeldelser og en god pris gør det skønne HimmerLand til et populært hotel. Her kan du nyde dejlige spabehandlinger, men her er også sauna, dampbad og indendørs swimmingpool.

Hotellet har tennisbane og ligger i forbindelse med en fremragende golfbane. Vælg mellem flere værelsestyper, der alle har tv, elkedel og gratis wifi. HimmerLand har også faciliteter som have, bar/lounge og 3 restauranter. Der er gratis parkering og morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kragerup Gods – Ruds Vedby

Historisk gods i pragtfulde omgivelser
I grønne og romantiske omgivelser ligger det hyggelige Kragerup Gods, der har spafaciliteter med behandlinger og en dejlig indendørs swimmingpool. Hotellet har også bar/lounge og en rigtig god restaurant. På værelserne er der bl.a. tv, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er inkluderet i prisen og parkering er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Vejlefjord – Vejle

Flot hotel i dejlige omgivelser
Det smukt beliggende Hotel Vejlefjord tilbyder både fitness og en skøn spaafdeling (mod gebyr). Hotellet har 116 værelser fordelt på fire værelsestyper, der alle har tv og gratis wifi. Af faciliteter er der bl.a. bar/lounge og to restauranter. Der er gratis morgenmadsbuffet på hverdage.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ruths Hotel – Skagen

Velkendt kendishotel i Skagen
Det næsten legendariske Ruths Hotel ligger ikke langt fra Skagens spids. Her er fire bygninger med gode værelser, og er du på romantisk ferie, så er det bare om at bestille en af suiterne med egen jacuzzi.

Det oprindelige badehotel fra 1910 ligger perfekt mellem klitterne, og Ruths Hotel er et ideelt udgangspunkt for et herligt ophold i ferieglade Skagen, der har masser af tilbyde turisterne. Spa’en har bl.a. sauna, mudderbad og mulighed for behandlinger.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Marienlyst Strandhotel – Helsingør

Berømt hotel ved Helsingør
På stranden og tæt på Helsingør centrum ligger Marienlyst Strandhotel, der er grundlagt i 1861 og opkaldt efter Dronning Juliane Marie. Her kan I vælge mellem seks forskellige værelsestyper – fra standardværelse til suites, der alle har tv, minibar, elkedel og pengeskab.

Marienlyst Strandhotel har en lang række faciliteter som spa, fitness, casino, bar/lounge og restaurant. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*