Billige weekendophold og miniferier – find dem her

Vi viser dig vej til de bedste tilbud

billige weekendophold

Korte ferier, herunder weekendophold, er superpopulært lige nu. Nye undersøgelser viser, at danskerne i højere grad vil tage på miniferie flere gange om året i stedet for én lang ferie.

Du kan altid selv booke fly og hotel, men der er flere rejsebureauer, som har specialiseret sig i billige weekendophold og miniferier – typisk ved at tilbyde de værelser, som overnatningsstederne ikke selv kan komme af med.

Det betyder, at du næsten altid kan finde gode tilbud på billige weekendophold i både Danmark og det øvrige Europa.

Herunder viser vi, hvor du med fordel kan kigge efter miniferier i alle former. Der kan være tale om kun overnatning eller hotelpakker med morgenmad og/eller andre måltider inkluderet. Du kan også vælge mellem forskellige temaer som f.eks. spa, gourmet eller kro- og slotsferie.

Risskov Bilferie

Risskov Bilferie er nok Danmarks førende udbyder af hotelpakker og kroferie. Her kan du booke attraktive miniferier og billige weekendophold, hvor du som regel kan vælge det antal overnatninger, der passer dig.

Morgenmad er ofte inkluderet, men hotelpakkerne kan også indeholde frokost og/eller middag, massage, eftermiddagskaffe eller noget helt andet. Risskov Bilferie er især store i Danmark, Sverige og Tyskland.

Hotelspecials

hotelspecials.dk kan du finde et omfattende udvalg af billige weekendophold og miniferie. Her er der primært tale om klassiske hoteller, hvor du kan booke særlige deals som f.eks. last minute, gratis nætter og fri opgradering.

Hotelspecials har altid flere end 6000 tilbud på lager og kører ofte særlige kampagner på populære overnatningssteder. Det vil du selvfølgelig kunne læse mere om her på siden, når det er aktuelt. Hotelspecials tilbyder især gode tilbud i Danmark og Nordeuropa.

Truestory

Det tidligere Du glemmer det aldrig hedder i dag Truestory. Her koncentrerer man sig om populære og lækre overnatningssteder som f.eks. Marienlyst Strandhotel og Ystad Saltsjöbad, men der er mange andre muligheder for en billig miniferie i høj kvalitet.

Truestory tilbyder primært hotelpakker med fokus på spa og/eller gourmet som du ikke kan booke andre steder. Også Truestory kører ofte kampagner med særligt gode tilbud på miniferier og billige weekendophold.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*