De bedste hoteller på Bornholm 2024

Her skal du bo på Bornholm

Solskinsøen er et ægte feriehit. Dejlige Bornholm går bare aldrig af mode, og hvert år valfarter tusinder af turister til den dejlige ø, der har alt det, der gør en ferie perfekt.

Bornholms popularitet betyder også, at det er en god idé at booke overnatning i rigtig god tid. I hvert fald, hvis du har særlige ønsker mht. placering og faciliteter.

De bedste overnatningssteder bliver selvfølgelig booket først – dem kan du læse om her, hvor vi præsenterer de bedste hoteller på Bornholm. Vælg mellem hytter, pensioner, badehoteller og bed & breakfast.

Husk at tjekke værelsestype, afbestillingsbetingelser og hvad, der er inkluderet (f.eks. morgenmad), når du sammenligner hoteller.

 

Sandkås Badehotel

Et af Bornholms bedst anmeldte hoteller
“En lille perle”, kalder tidligere gæster Sandkås Badehotel, der ligger ved stranden i Allinge. Hotellet er kun for voksne og har 15 værelser fordelt på ni værelsestyper.

Morgenmadsbuffet er inkluderet på Sandkås Badehotel, der desuden tilbyder have, terrasse og bar/lounge. Parkering ved hotellet er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Balka Strand

Tæt på en af Bornholms bedste strande
Skal opholdet på Bornholm være badeferie, så er Hotel Balka Strand et rigtig godt valg. Her bor I kun 800 meter fra den skønne sandstrand, der bliver betragtet som en af de bedste på Bornholm.

Hotellet har 96 værelser med bl.a tv, pengeskab og møbleret patio. Af faciliteter finder I bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen og der er gratis parkering.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Fredensborg Badehotel

Lækkert 4-stjernet hotel på stranden
På Fredensborg Badehotel kan I kombinere badeferie, lækker mad og pragtfulde omgivelser i et internationalt miljø. Restauranten er kendt for sit franskinspirerede køkken, hvor I ikke må gå glip af den skønne fiske- og skaldyrsbuffet.

Hotellet ligger ud til stranden og har 72 moderne værelser med bl.a. tv, minibar, elkedel og pengeskab. Fredensborg Badehotel tilbyder også bar/lounge og spafaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Friheden

Lyst og moderne hotel på stranden
Det populære Hotel Friheden ligger pragtfuldt i Allinge, og her har I mulighed for at bo med smuk havudsigt.

I kan også booke rummelige familieværelser – uanset hvilken værelsestype, I vælger, så er de moderne indrettede med bl.a. tv, diverse køkkengrej og møbleret altan/patio.

Hotel Friheden har en lang række faciliteter som have, sauna, bar/lounge, restaurant og indendørs swimmingpool. Der er gratis morgenmad og parkering.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Posthuzed

Populært hotel centralt i Rønne
Det lille hotel posthuzed har otte værelser og ligger centralt i Rønne tæt på shopping og restauranter.

Kaffebar og tagterrasse er et par af faciliteterne på hotellet, der også gerne hjælper med udflugter/billetter. Hotel Posthuzed tilbyder gratis parkering og morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pension Holmegaard

God service og dejlig morgenmad
På Pension Holmegaard tager Ole og Margit imod med åbne arme. Det populære overnatningssted ligger ved stranden i Allinge og har 13 værelser med bl.a. køkkengrej, tallerkener og køkkenredskaber.

Pension Holmegaard har familieværelser og kan tilbyde have, terrasse og bar/lounge. Morgenmad er inkluderet i prisen og der er gratis parkering.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hasle Hytteby

Prisvenligt og med udendørs swimmingpool
Ønsker I en billig ferie på Bornholm, så kunne Hasle Hytteby være noget for jer. Især vil stedet være perfekt til børnefamilierne, der her kan finde faciliteter som swimmingpool, børnepool, hoppepuder og legepladser.

I bor i gode velfungerende hytter med tekøkken, køleskab og plads til fire personer. Der er fælles badeværelse som på en campingplads. Hasle Hytteby ligger tæt på stranden, og der er dagligvarebutik på stedet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pension Klostergården – Allinge

I hjertet af Allinge
Centralt i dejlige Allinge ligger Pension Klostergården, der har 25 enkle funktionelle værelser, hvor sengene er udstyret med luksusmadrasser. Tidligere gæster roser atmosfæren og de idylliske omgivelser, selvom hotellet ligger i centrum.

Pension Klostergården har også have, terrasse og bar/lounge. Morgenmadsbuffet er inkluderet og har I bilen med, kan I parkere gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*