De bedste familiehoteller på Tenerife 2024

Få en perfekt familieferie på skønne Tenerife

Alsidige Tenerife er rigtig populær til familieferien. Den største af Kanarieøerne har masser af gode resorts, og blandt dem findes en række skønne familiehoteller med masser af faciliteter og aktiviteter for børn og voksne.

Nedenstående ni resorts hører til de bedste familiehoteller på Tenerife – det er steder, der får gode anmeldelser fra tidligere gæster, og hvor du kan bo på værelser med plads til hele familien.

Nogle af dem kan du også booke som pakkerejser, hvor du som regel har fly og hotel inkluderet – find charterrejser til Tenerife her.

 

Bahia del Duque – Costa Adeje

Værelser med plads til hele familien
Det store Bahia del Duque er næsten opført som en helt lille by. Her finder du spa, swimmingpools, fem restauranter, fitnessfaciliteter og der bliver arrangeret aktiviteter for børnene, som selvfølgelig også har egen pool.

På værelserne er der bl.a. tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Bahia del Duque tilbyder desuden en lækker gratis morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gran Meliá Palacio de Isora – Alcala

Med RedLevel familieprogram
Stort resort med alt hvad hjertet begærer at faciliteter. Børnene har egen miniklub og pool, og så kan familien opgraderer til det såkaldte RedLevel program, der inkluderer bl.a. Playstation og is ad libitum.

Her er også områder kun for voksne. Resortet ligger på stranden og tilbyder desuden spa, natklub, barer, tre swimmingpools og fem restauranter. Værelserne har bl.a. tv, minibar og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Landmar Costa los Gigantes – Los Gigantes

Med børneklub og vandland
Landmar er skræddersyet til familieferien. Her finder du store rummelige værelser, hvor de største har plads til fem personer. På værelserne er der bl.a. tv, pengeskab og gratis wifi.

Børnene har egen klub, og der er både legeplads og vandland på stedet. Resortet tilbyder desuden spa, yoga, tennisbane, flere barer og restauranter og hele fem swimmingpools. All inclusive kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mediterranean Palace – Playa de las Américas

Populært hotel i Playa de las Américas
Stort velkendt resort ved stranden i Playa de las Américas med barer, shopping og restauranter lige udenfor døren. Her finder du bl.a. børneklub, legeplads og børnepool.

Mediterranean Palace tilbyder bl.a. bar/lounge, restaurant, stor swimmingpool og spa- og fitnessfaciliteter. Værelserne har bl.a. tv, balkon, pengeskab, gratis wifi og køleskab på anmodning. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Jardines de Nivaria – Costa Adeje

5-stjernet luksushotel i Costa Adeje
Lækkert resort med masser af aktiviteter for hele familien. Det 5-stjernede Jardines de Navaria tilbyder bl.a. barer, to swimmingpools, tre restauranter, tennisbane, legeplads og børnepool. Du kan vælge mellem syv forskellige værelsestyper, der alle har tv, minibar og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bahia Princess – Costa Adeje

Tæt på Aqualand
4-stjernet familievenligt resort til en rigtig god pris. Her finder du bl.a. barer, restauranter og tre swimmingpools. Hoteller har børneklub, børnepool og legeplads. Bahia Princess tilbyder bl.a. familieværelser, der har tv og køleskab. Resortet ligger i øvrigt tæt på vandparken Aqualand.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hard Rock Hotel – Costa Adeje

Cool og moderne hotel
Hvis du tror, at Hard Rock Hotel er høj musik og fest og farver, så tjek kædens lækre resort i Costa Adeje, hvor der i den grad er taget hensyn til børnene. De har egen pool, legeplads og gratis aktivitetsklub.

Hard Rock hotel er moderne og stilfuldt indrettet med faciliteter som spa, fitness og adskillige barer, restauranter og swimmingpool. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – deriblandt med jacuzzi på terrassen og værelser med plads til 4-6 personer. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bahia Principe Fantasia – San Miguel de Abona

Med all inclusive
På det store Bahia Principe Fantasia har du mulighed for at booke store suiter med plads til fem personer. Der er flere andre værelsestyper at vælge mellem, som alle er moderne indrettet med bl.a. tv, minibar, pengeskab, premium sengetøj og møbleret balkon eller terrasse.

Opholdet på Bahia Principe Fantasia er med all inclusive – perfekt for familien, der gerne vil have styr på budgettet. Faciliteterne tæller spa, fitness, børnepool, swimmingpool og adskillige barer og restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Roca Nivaria Gran Hotel – Costa Adeje

Stort børnevenligt hotel ved kysten
Roca Nivaria Gran Hotel ligger som nabo til Hard Rock Hotel og er superpopulært blandt børnefamilier. Her er der netop opført et kombineret vandland og legeområde, der er et sikkert hit hos de mindste.

Der værelser med plads til fire personer, men uanset værelsestype er der tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Roca Nivaria Gran Hotel har et hav af aktiviteter og faciliteter som tennis, minigolf, børneklub og flere barer, restauranter og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*