De bedste familiehoteller på Tenerife

Få en perfekt familieferie på skønne Tenerife

Alsidige Tenerife er rigtig populær til familieferien. Den største af Kanarieøerne har masser af gode resorts og blandt dem findes en række skønne familiehoteller med masser af faciliteter og aktiviteter.

Nedenstående seks resorts er Tenerifes bedste familiehoteller – steder, der får gode anmeldelser fra tidligere gæster på både hotels.com og Booking.com. Book dem her med prisgaranti eller find charterrejser til Tenerife her.

 

Bahia del Duque – Costa Adeje

Værelser med plads til hele familien
Det store Bahia del Duque er næsten opført som en helt lille by. Her finder du spa, swimmingpools, fem restauranter, fitnessfaciliteter og der bliver arrangeret aktiviteter for børnene, som selvfølgelig også har egen pool. På værelserne er der bl.a. tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Bahia del Duque tilbyder desuden gratis morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gran Meliá Palacio de Isora – Alcala

Med RedLevel familieprogram
Stort resort med alt hvad hjertet begærer at faciliteter. Børnene har egen miniklub og pool og så kan familien opgraderer til det såkaldte RedLevel program, der inkluderer bl.a. Playstation og is ad libitum.

Her er også områder kun for voksne. Resortet ligger på stranden og tilbyder desuden spa, natklub, barer, tre swimmingpools og fem restauranter. Værelserne har bl.a. tv, minibar og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Landmar Costa los Gigantes – Los Gigantes

Med børneklub og vandland
Landmar er skræddersyet til familieferien. Her finder I store rummelige værelser, der bl.a. har tv og gratis wifi. Børnene har egen klub, og der er både legeplads og vandland på stedet. Resortet tilbyder desuden spa, yoga, flere barer og restauranter, tennisbane og fem swimmingpools. All inclusive kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mediterranean Palace – Playa de las Américas

Populært hotel i Playa de las Américas
Stort velkendt resort ved stranden i Playa de las Américas. Her finder I børneklub, legeplads og børnepool. Mediterranean Palace tilbyder bl.a. bar/lounge, restaurant, stor swimmingpool og spa- og fitnessfaciliteter. Værelserne har bl.a. tv og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Jardines de Nivaria – Costa Adeje

5-stjernet luksushotel i Costa Adeje
Lækkert resort med masser af aktiviteter for hele familien. Det 5-stjernede Jardines de Navaria tilbyder bl.a. barer, to swimmingpools, tre restauranter, tennisbane, legeplads og børnepool. I kan vælge mellem syv forskellige værelsestyper, der alle har tv, minibar og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bahia Princess – Costa Adeje

Tæt på Aqualand
4-stjernet familievenligt resort til en rigtig god pris. Her finder I bl.a. barer, restauranter og tre swimmingpools. Her er børneklub, børnepool og legeplads. Bahia Princess har bl.a. familieværelser, der har tv og køleskab. Resortet ligger i øvrigt tæt på vandparken Aqualand.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*