De bedste kun for voksne hoteller på Mallorca

10 lækre hoteller på Mallorca hvor børn ikke har adgang

10 hoteller, hvor du ikke bliver forstyrret af vandplask og barneskrål. Voksenhoteller er populære som aldrig før, og selvfølgelig har den populære ferieø Mallorca også en lang række overnatningssteder, hvor børn ikke har adgang.

Du kan læse meget mere om den populære ø i vores Mallorca rejseguide og i indlægget Hvor skal du bo på Mallorca?

Nedenstående hoteller er særligt udvalgte og får gode anmeldelser af tidligere gæster på de store hotelbookingsider. Du kan finde flybilletter her, og søger du en pakkerejse, så kan du finde charterrejser til Mallorca her.

 

Fincahotel Es Llobets – Lluchmajor

Bo i finca i rolige landlige omgivelser
De tyske ejere af Es Llobets har skabt et lille intimt hotel i landlige omgivelser ca. 12 km fra Es Trenc – en af Mallorcas bedste strande. Stedet har kun 10 værelser, og det giver en afslappende og familiær atmosfære.

Alle værelser har tv og gratis wifi. Der er morgenmad inkluderet i prisen, og Es Llobets tilbyder faciliteter som f.eks. have, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Can Mostatxins – Alcudia

Eksklusivt voksenhotel ved Alcudia
Intet er overladt til tilfældighederne på Can Mostatxins, der ligger i to renoverede stenhuse i Alcudia. Det er et perfekt sted til den romantiske ferie eller hvis man bare vil forkæle sig selv.

Der er 19 værelser, som har tv, minibar, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. Can Mostatxins tilbyder faciliteter som spa, bibliotek, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

INNSiDE Cala Blanca – Palma Nova

Ud til stranden i Palma Nova
INNSide Cala Blanca roses især for beliggenheden og det venlige og servicemindede personale. Hotellet ligger lige ud til stranden i Palma Nova, men her er både inden – og udendørs swimmingpool, hvis badning i havet ikke er noget for jer.

INNSide Cala Blanca har også faciliteter som yogahold, bar/lounge og 2 restauranter. På værelserne finder du bl.a. tv, minibar, gratis wifi og premium sengetøj.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

H10 Blue Mar – Camp de Mar, Andraitx

Adult only til en god pris
Ved Andraitx, ikke langt fra stranden, ligger H10 Blue Mar, der blandt de otte værelsestyper tilbyder junior suites og såkaldt chilloutværelser. Alle værelser har tv, minibar, espressomaskine og gratis wifi.

Hotellet har desuden faciliteter som fitness, bar/lounge, restaurant og både inden- og udendørs swimmingpool. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sentido Punta del Mar – Santa Ponsa

Større resort med spa
Også på Sentido Punta del Mar kan du bo til en god pris. Tidligere gæster fremhæver den fantastiske udsigt over havet og det venlige personale. Hotellet har faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant og 2 swimmingpools.

Værelserne har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Der er mulighed for at tilkøbe havudsigt. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Casa Font i Roig – Maria de la Salut

Gammel finca indrettet som lækkert boutiquehotel
Til den rolige parferie er Casa Font i Roig et perfekt valg. Det lille overnatningssted med kun 13 værelser ligger i landsbyen Maria de la Salut ca. 20 km fra Can Picafort.

Alle værelser er unikt indrettet og har bl.a. tv, minibar, pudemenu, premium sengetøj og gratis wifi. Af faciliteter på Casa Font i Roig finder du bl.a. spa, have, fitness, bibliotek, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

FERGUS Style Palma Nova – Palma Nova

Ud til stranden i centrum af Palma Nova
Ved stranden i Palma Nova og tæt på Palma By ligger Fergus Style, der bl.a. tilbyder swim-up værelser og skønne suites med egen jacuzzi på terrassen. Alle værelsestyper har tv, minibar, espressomaskine og gratis wifi. Fergus Style tilbyder faciliteter som spa, bar/lounge, restaurant og 3 swimmingpools. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pure Salt Port Adriano – Magaluf

5-stjernet resort ved havnen i Adriano
På Pure Salt Port Adriano kan du få en luksuriøs voksenferie. Resortet ligger med smuk udsigt over havnen i Adriano og tilbyder bl.a. spa, bar/lounge, swimmingpool, 2 restauranter og direkte adgang til stranden.

Her er adskillige værelsestyper inklusive swim-up værelser og suites med boblebad. Alle værelser har tv, minibar, pudemenu, aftenopredning, espressomaskine og gratis wifi. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Cas Comte Suites & Spa – Lloseta

Lækkert boutiquehotel i lille landsby
Du kommer rigtig tæt på de lokale på det fremragende Cas Comte, der ligger i den lille landsby Lloseta. Hotellet har egen vingård og er indrettet i charmerende og rustikke bygninger, der rummer 20 dejlige værelser, som har tv, køleskab, spabad, premium sengetøj, aftenopredning og mulighed for at lave te/kaffe.

Af faciliteter finder du bl.a. spa, sauna, tagterrasse og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Cap Rocat – Llucmajor

Fantastisk prisvindende hotel
Her er rammerne til en romantisk ferie helt i top. Cap Rocat er opført i et gammelt militærfort, der ligger med smuk udsigt over Palmabugten.

Det er en unik mulighed for at koble af og pleje kærligheden i de lækre værelser med jacuzzi og som også har tv, minibar, aftenopredning, gratis wifi og premium sengetøj. Cap Rocat tilbyder desuden spa, fitness, swimmingpool, 2 restauranter og privat strand. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*