6 lækre swim-up værelser på Gran Canaria

Book værelser med direkte adgang til poolen

Swim up værelser bliver ved med at være populært. Udvalget er da også blevet større på mange af danskernes mest elskede rejsemål, men det kan være svært at finde swim up værelser på Gran Canaria.

Naturligvis er swim up værelser lidt dyrere end et standardværelse, men oplevelsen af at træde lige ud i poolen fra sin terrasse er bare noget særligt. Det gælder også hos større børn, mens værelsestypen ikke kan anbefales til de mindste.

Mange betragter Gran Canaria som et vinterrejsemål, men du kan sagtens besøge den populære kanarieø om sommeren. Her er varmen som regel ikke så kvælende som i Middelhavet. Du kan læse mere om Gran Canaria i vores rejseguide og i indlægget De bedste oplevelser på Gran Canaria.

Hvis din førsteprioritet er at bo på et swim up værelse, så er det selvfølgelig det, du skal gå efter, men i vores populære indlæg Hvor skal du bo på Gran Canaria, kan du læse mere om øens strande og turistområder.

Nogle af hotellerne kan du også booke som en charterrejse, men husk at sammenligne priser med en individuel rejse.

 

Lopesan Baobab Resort – Costa Meloneras

Kæmperesort med otte pools
Ved Costa Meloneras ligger Lopesan Baobab Resort, der har aktiviteter for hele familien. Du finder bl.a. otte swimmingpools, børnepools, lazy river, gratis børneklub og fire restauranter.

Det er er enormt resort, hvor de mindste har nemt ved at finde nye venner. Her er værelser med plads til hele familien – fra almindelige familieværelser til lækre suiter og mulighed for swim up. Værelserne har bl.a. tv, minibar, pudemenu og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Caybeach Princess – Maspalomas

Huse med adgang til pool
Caybeach Princess har værelser (huse), der kan siges at være en mellemting mellem swim up og privat pool. Der er tale om mindre huse med bl.a. tv, pengeskab og køkkenmed bl.a. køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te/kaffe.

Hotellet ligger i Maspalomas ca. 3 km fra stranden. Der er gratis transportservice og faciliteterne tæller bl.a. have, bar/lounge, legeplads, børnepool og to swimmingpools. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

TenSuites – Maspalomas

Cool hotel ved stranden i Maspalomas
Tidligere gæster er vilde med TenSuites, der tilbyder moderne værelser med direkte adgang til poolen. På værelserne er der bl.a. tv, minibar, elkedel, pengeskab, espressomaskine og gratis wifi.

Hotellet har faciliteter som spa og tagterrasse. Der er desuden gratis morgenmad. TenSuites er et mindre overnatningssted, der skal bookes i god tid. Til gengæld kan du ikke bo bedre, hvis du både er til pool og strand.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

RIU Palace Oasis – Maspalomas

Luksus tæt på stranden i Maspalomas
RIU-kædens hotel ved Maspalomas er lækker luksus og mulighed for at booke værelser med adgang til poolen. Her bor du i lyse og moderne værelser, der bl.a. har tv, elkedel, minibar, pengeskab og gratis wifi.

RIU Palace Oasis er et større hotel med en lang række faciliteter som f.eks. spa, fitness, have, børneklub og flere barer, restauranter og swimmingpools. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Abora Catarina by Lopesan – Playa del Inglés

Tæt på sanddynerne
På Abora Catarina by Lopesan er der flere muligheder for at bo med swim up. Værelsestyperne Double Family Pool og Double Deluxe Pool har pool lige udenfor værelset. Sidstnævnte er kun for voksne.

Fra Abora Catarina by Lopesan er der nem adgang til stranden med de berømte sanddyner, og der er ca. 1,3 km til Yumbo Centret. Hotellet har faciliteter som fitness, legeplads, børneklub, flere barer og restauranter og hele fire swimmingpools.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

RIU Gran Canaria – Maspalomas/Meloneras

Med all inclusive og mange faciliteter
På det enorme RIU Gran Canaria kan du blandt mange værelsestyper booke en suite med det hotellet selv kalder swim up, men som har mere karakter af privat pool. Suiterne er kun for voksne og indeholder bl.a. tv, elkedel, minibar, pengeskab og gratis wifi.

Du kommer ikke til at kede dig på RIU Gran Canaria – hotellet har et hav af faciliteter som f.eks. spa, fitness, flere barer og hele seks swimmingpools. Opholdet er med all inclusive, hvor du kan vælge mellem seks restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*