13. december 2019

Tag med ud i verden – om solstrandsommer.dk

Hvordan kan livet kun være sol, strand og sommer? Det kan det selvfølgelig heller ikke medmindre man har oceaner af penge og elsker at rejse til tropeøer og paradisstrande.

Oceaner af penge har vi langt fra, men vi elsker til gengæld at rejse til tropeøer og paradisstrande. Hvordan hænger det så sammen tænker du måske, men det er faktisk ikke så svært at rejse billigt, og det er bl.a. det, vi håber, du kan bruge denne side til.

Book din rejse selv

Booker du selv din rejse (hvad vi altid gør), så har du mulighed for at vælge og vrage blandt internettets mange tilbud. Vi har skrevet lidt om, hvordan du kommer billigt af sted – læs mere her eller tag et smugkig på, hvad du skal være opmærksom på, når du booker flybilletter og hotel.

Book billige rejser hos dansk rejsebureau, der er medlem af Rejsegarantifonden

Det er nemt selv at booke rejser til en lang række destinationer, men ønsker du en skræddersyet rejse, eller vil du gerne have ordnet f.eks. transfer og udflugter hjemmefra, så samarbejder jeg med et dansk bureau, der med glæde vil hjælpe dig afsted på drømmerejsen til f.eks. Thailand og det øvrige Asien.

Det danske rejsebureau tager sig af alt det praktiske – du skal blot fortælle os, hvad du ønskerse mere på min side thailandrundt.dk.

Få del i alle de gode tilbud

Internettet er proppet med tilbud fra rejsebureauerne og her kan ofte være gode penge at spare. Du kan følge med i de seneste indlæg, hvis du vil se aktuelle kampagner og rejsetilbud.

Hvem står bag solstrandsommer.dk?

Det gør jeg, Carsten, der har gjort det til en livsstil at rejse. Ikke sådan at jeg lever af det, men det er det jeg lever for. Ofte skriver jeg “vi” i mine indlæg og beskrivelser, og det er selvfølgelig fordi, jeg ikke er alene; min bedre halvdel er som regel med på mine rejser, men der også andre, som bidrager til solstrandsommer.dk.

Hvorfor ikke udnytte den rejseviden som dine venner og bekendte har? Danskerne elsker at rejse, og det gælder også min omgangskreds. Sammen med dem har jeg lavet en stribe guides til populære rejsemål; fra Ibiza og Rhodos til Miami, Phuket og Riviera Mayase alle vores guides her.

Du har sikkert allerede opdaget det; vi elsker at rejse. Ikke bare at tage afsted på den årlige sommerferie, men at gøre det at rejse til en stor del af vores hverdag. Noget vi prioriterer. Måske er du her, fordi du ønsker det samme, og så vil jeg anbefale dig at læse mere om, hvordan du får råd til at rejse mere. Du kan også læse om mine rejser på min personlige rejseblog gaths-rejseside.dk.

Og er du på vej ud i verden, så skal du naturligvis læse vores gode råd til, hvordan du ruster dig til dit livs drømmerejse. Lad din rejse begynde her.

koh-lanta
Afslapning i aftensolen på Koh Lanta

 

pod39
Pod 39 roof top bar i New York

 

samui-1
Strandhytter på Koh Samui i Thailand