Hej, og velkommen til solstrandsommer.dk – siden om … nåh ja, sol, strand og sommer.

Vi er rigtig glade for at du kigger forbi for at høre mere om vores lille hobbyprojekt, der har vokset sig stort – rigtig stort. Takket være jer brugeres tilbagemeldinger og sidens stadig stigende besøgstal har vi endelig fundet det helt rigtige format og koncept for solstrandsommer.dk.

Vi skriver om rejser, men solstrandsommer.dk er ikke en selvpromoverende rejseblog, hvor det handler om os selv (dem er der rigeligt af), men en side dedikeret til alle jer rejseglade mennesker, der søger tips, gode råd og anbefalinger til f.eks. hoteller, transport og restauranter.

På solstrandsommer.dk finder du ikke rejsebeskrivelser fra Lesotho, mødet med et primitivt nomadefolk i Kasakhstan eller adrenalinpumpende fortællinger om hvordan man bestiger Mount Everest.

Til gengæld skriver vi primært om populære rejsemål – ofte med et lille inspirerende twist, for eventyret og de gode oplevelser ligger lige om hjørnet.

Det kan du bl.a. finde på solstrandsommer.dk:
• Fyldige miniguides (indtil videre til 40 destinationer)
• Anbefaling af hoteller til populære rejsemål
• Gode rejseråd
• Inspirerende artikler
• Rejsenyheder fra ind- og udland

I efteråret 2021 er vi også begyndt at tilbyde rejser gennem vores samarbejdspartnere, der er nøje udvalgte og som ikke går på kompromis med kvaliteten. Se mere om vores rejser her.

Hvem står bag solstrandsommer.dk?

Det gør jeg, Carsten, der har gjort det til en livsstil at rejse. Ikke sådan at jeg lever af det, men det er det, jeg lever for. Det er mig, der skriver de fleste indlæg på siden, men der er også mange andre, som bidrager til indholdet på solstrandsommer.dk.

Hvorfor ikke udnytte den rejseviden som dine venner og bekendte har? Danskerne elsker at rejse, og det gælder også min omgangskreds.

Sammen med dem har jeg lavet en lang række guides til populære rejsemål, som jeg håber du finder brugbare og inspirerende; Indtil nu har vi lavet 40 guides, hvor du kan læse om bl.a. strande, transport og seværdigheder og få forslag til gode steder at bo og spise – se alle vores guides her.

Du har sikkert allerede opdaget det; vi elsker at rejse. Ikke bare at tage afsted på den årlige sommerferie, men at gøre det at rejse til en stor del af vores hverdag. Noget vi prioriterer.

Måske er du her, fordi du ønsker det samme, og så vil jeg anbefale dig at læse mere om, hvordan du får råd til at rejse mere. Du kan også læse om mine rejser på min personlige rejseblog gaths-rejseside.dk, og skal ferien holdes i Danmark, så ved jeg hvor. Læs mere på Mit Halsnæs, der er en guide til Liseleje, Hundested, Frederiksværk og Lynæs.

Og er du på vej ud i verden, så skal du naturligvis læse vores gode råd til, hvordan du ruster dig til dit livs drømmerejse – lad din rejse begynde her.

 

koh-lanta
Afslapning i aftensolen på Koh Lanta

 

pod39
Pod 39 roof top bar i New York

 

samui-1
Strandhytter på Koh Samui i Thailand