Tenerife: Bo med privat swimmingpool på ferien

Opgrader med privat swimmingpool på din rejse til Tenerife

Det er superpopulært at have sin egen pool på ferien. Det kan som regel lade sig gøre, hvis du booker bungalows eller villaer, hvor der som bonus ofte er plads til hele familien. At bo med privat pool behøver således ikke være dyrt, hvis I er flere af sted.

På Tenerife er der mange steder, du kan nyde godt af din egen private pool, og de bedste af dem kan du læse om herunder. Du kan se meget mere om den populære kanarieø i vores miniguide til Tenerife og i indlægget 5 gode oplevelser på Tenerife.

 

Royal Hideaway Corales Suites – Costa Adeje

Lækre suites med skøn udsigt
Det er dyrt, men dejligt på Royal Hideaway Corales Suites, hvor du bor i lækre suites, hvoraf nogle har egen pool. Alle værelser har dog tv, gratis wifi, premium sengetøj og køkken med bl.a. køleskab, mikrobølgeovn og espressomaskine.

Hotellet, der ligger i La Caleta ved Costa Adeje, tilbyder desuden spa, fitness, swimmingpool og to restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sir Anthony Hotel – Playa de las Américas

Lækkert hotel kun for voksne
I modsætning til de fleste andre overnatningssteder her på siden, der er kæmpestore, så er Sir Anthony Hotel lidt anderledes. Det er et mindre overnatningssted med en lidt mere intim atmosfære.

Sir Anthony Hotel er kun for voksne og tilbyder bl.a. værelser med egen pool. Uanset værelsestype er der tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har bar, restaurant, swimmingpool og perfekt beliggenhed få meter fra stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bahia del Duque – Costa Adeje

Værelser med plads til hele familien
Det store Bahia del Duque er næsten opført som en helt lille by. Her finder du spa, swimmingpools, fem restauranter og fitnessfaciliteter. Der bliver arrangeret aktiviteter for børnene, som selvfølgelig også har egen pool.

På værelserne er der bl.a. tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Bahia del Duque tilbyder desuden en lækker gratis morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Suite Villa Maria – Adeje

Lækker villa med privat pool
Er I flere, der vil bo i samme villa med privat pool, så er Suite Villa Maria et godt valg. Det lækre resort i Adeje tilbyder en 3-værelses villa på hele 135 m², der også har køkken med køleskab, kogeplader, mikrobølgeovn og køkkengrej.

Hotel Suite Villa Maria har en lang række faciliteter som f.eks. spa, sauna, fitness, bar/lounge, restaurant og to swimmingpools. Der er desuden børnepool, legeplads og aktivitetsklub for de mindste. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Green Garden Resort – Playa de las Américas

Charmerende villaer med egen pool
I udkanten af Playa de las Américas ligger Green Garden Resort, der tilbyder skønne poolvillaer med plads til fire personer. Hotellet har et hav af faciliteter som f.eks. spa, fitness, bar/lounge, to restauranter og to swimmingpools.

Green Garden Resort er et børnevenligt overnatningssted med et herligt legeområde til de mindste. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad eller all inclusive. Hotellet kan desuden sørge for lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Flamingo Suites Boutique Hotel – Adeje

Skønt mindre hotel med god beliggenhed
Gider du ikke de store resorts, så tag et kig på Flamingo Suites Boutique Hotel i Adeje. Her bor du på et anmelderrost overnatningssted, der har flere forskellige værelsestyper inklusive deluxesuiter med et eller to værelser, som begge har privat pool.

Suiterne har også bl.a. tv, pengeskab, gratis wifi og fuldt udstyret køkken. Faciliteterne tæller spa, børnepool og swimmingpool. Hotellet tilbyder også lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gran Meliá Palacio de Isora – Alcala

Med RedLevel familieprogram
Stort resort med alt hvad hjertet begærer at faciliteter. Børnene har egen miniklub og pool, og så kan familien opgraderer til det såkaldte RedLevel program, der inkluderer bl.a. Playstation og is ad libitum.

Her er også områder kun for voksne. Resortet ligger på stranden og tilbyder desuden spa, natklub, barer, tre swimmingpools og fem restauranter. Værelserne har bl.a. tv, minibar og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baobab Suites – Adeje

Lækker luksus med topanmeldelser
Det stilfulde og moderne indrettede Baobab Suites er ægte luksus. Her kan du vælge mellem flere forskellige suiter med privat pool, hvor de største har plads til syv personer. Suiterne har bl.a. gratis wifi og fuldt udstyret køkken.

Baobab Suites ligger tæt på stranden og tilbyder faciliteter som f.eks. spa, fitness, restaurant og to swimmingpools. De mindste har legeplads, børnepool og egen aktivitetsklub. Der er gratis parkering, og morgenmad er som regel inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Cleopatra Palace – Playa de las Américas

Velkendt resort et stenkast fra stranden
Det lækre Cleopatra Palace har i årevis holdt høj standard. Resortet ligger lige ved en af Playa de las Américas strande og tilbyder værelser med en mindre pool på terrassen.

Cleopatra Palace har faciliteter som f.eks. spa, fitness, bar/lounge, restaurant, børneklub og swimmingpool. Hotellet tilbyder lufthavnstransport, men har du egen bil, kan du parkere gratis. I den døgnåbne reception er man gerne behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*