De bedste billige hoteller på Mallorca

bo godt og billigt på Mallorca

Evig populære Mallorca har et hav af overnatningssteder. Det kan være lidt af en jungle at finde lige præcis det sted, som passer dig, men er du ude efter et hotel, der både er godt og billigt, så tjek disse 12 steder.

Det er hoteller, der får gode anmeldelser på bl.a. hotels.com og Tripadvisor – dvs., at de er anbefalet af andre rejsende, som selv har været der.

Generelt er det rasende dyrt at overnatte på Mallorca, men her får du masser af værdi for pengene – det er de bedste billige hoteller på Mallorca, som du kan læse mere om i vores rejseguide og i indlægget Hvor skal du bo på Mallorca?

 

BQ Amfora Beach Hotel – adults only – Can Pastilla

Tæt på stranden i El Arenal
BQ Amfora er kun for voksne, der her kan bo på dejlige værelser med bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Hotellet har også swimmingpool med tilhørende bar – et dejligt sted at tilbringe dagen. BQ Amfora ligger tæt på shopping og restauranter og ca. 10 minutters gang fra stranden i El Arenal. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tomir Portals Suites – Puerto Portals

Her får du meget for pengene
Lignende steder på Mallorca koster nemt det dobbelte. På Tomir Portals Suites finder du faciliteter som have, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool.

Hotellet har 171 værelser fordelt på over 20 værelsestyper – fra almindelige dobbeltværelser til suites. Alle har de bl.a. tv og gratis wifi. Tidligere gæster fremhæver det venlige personale og at stedet har en dejlig rolig atmosfære på trods af størrelsen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Can Serrete – Sinau

Topservice fra det venlige værtspar
På Can Serrete får du en enestående personlig service fra det venlige værtspar, der vil gøre alt for, at du får en dejlig ferie. Can Serrete ligger i Sinau midt på øen, men med bil er der ikke langt til stranden. Det lille overnatningssted har kun otte værelser, der bl.a. har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Creta Peguera – Peguera

Mindre hotel tæt på stranden i Peguera
Det lille familieejede hotel ligger centralt i Peguera tæt på stranden. Her får I service i topklasse og kan bo på moderne værelser til en rigtig god pris.

På værelserne finder I bl.a. tv, minibar, gratis wifi og premium sengetøj. Hotel Creta Peguera har desuden terrasse og restaurant. Værtsfamilien sørger gerne for udflugter/billetter, og morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hostal Residencia Catalina Vera – Port de Andratx

Bo billigt i hippe Port de Andtrax
Det er stadig muligt at bo nogenlunde billigt i mondæne Port de Andtrax. Hostal Residencia Catalina Vera tilbyder gode værelser tæt på by og strand. Stedet får rigtig gode anmeldelser, og Pablo sørger for, at alle får et dejligt ophold. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Porto Drach Aparthotel – Porto Cristo

Lækkert lejlighedshotel i Porto Cristo
Ud til havnen i Porto Cristo ligger dette skønne lejlighedshotel, der får ros fra tidligere gæster for beliggenheden og det venlige personale. Her er 72 lejligheder, der har tv, gratis wifi og fuldt udstyret køkken med bl.a. elkedel, køleskab og køkkengrej. Porto Drach Aparthotel tilbyder desuden bar/lounge, restaurant og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

BQ Paguera Boutique Hotel – adults only – Peguera

Kun for voksne hotel tæt på stranden i Peguera
Endnu et hotel fra BQ-kæden, der får topanmeldelser og som kan bookes til en rigtig god pris. Pequera Boutique Hotel tilbyder spa, sauna, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Hotellet har 80 værelser fordelt på en håndfuld forskellige værelsestyper, der alle har bl.a. tv, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Rural Can Feliu

Lille finca med egen vingård
I byen Porreres ligger denne lille landejendom med kun otte værelser. Her får I personlig service fra det venlige værtspar, der kredser om gæsterne. I bor i en skøn have med frugttræer, og stedet har egen vingård.

Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. På Rural Can Feliu finder I desuden bar, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig, og der er udlån af cykler.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Villa Columbus – Peguera

Populært hotel med en familiær atmosfære
Villa Columbus har 30 værelser, og her bor I i en familiær atmosfære. I er i gåafstand fra by og strand og har gratis morgenmadsbuffet inkluderet i prisen. Villa Columbus har faciliteter som bar/lounge, restaurant og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Petit Hotel Sant Miguel – adults only – Santany

Familiær atmosfære og moderne værelser
I Santany tæt på Cala d’Or ligger det lille Petit Hotel Sant Miguel, der kun er for voksne. Her er ni værelser med bl.a. tv, gratis wifi og premium sengetøj. Hotellet tilbyder terrasse, bar/lounge og swimmingpool. Tidligere gæster roser de moderne værelser, der netop er blevet renoveret.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Valentin Peguera Hotel & Suite

God værdi for pengene i Peguera
Valentin Peguera Hotel & Suite er endnu et hotel i Peguera, hvor du får god værdi for pengene. Hotellet har 201 værelser – fra standardværelser til junior suites. Alle har de bl.a. tv, gratis wifi og premium sengetøj. Af faciliteter finder I have, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*