Hoteller i Paris til enhver lejlighed

Hoteleksperterne anbefaler

Paris. Byernes by. Den franske hovedstad er helt forståeligt et af danskernes mest populære rejsemål til storbyferien. Men hvor skal du bo i Paris? Det giver hoteleksperterne hos hotels.com et bud på her.

Uanset om du rejser til Paris på en kærlighedsferie, til mors dag, er på lavbudget eller vil opleve en fodboldkamp på Parc des Princes, så kan vi hjælpe med det perfekte hotel i byernes by.

 

Det bedste til mors dag

Hôtel Gustave
Alors! Indtag Paris og oplev byens utrolige mangfoldighed af kultur, mode og gastronomi. Gå en tur langs Seinen eller på Champs Élysées og giv mor mulighed for at opleve alt, hvad den franske hovedstad har at byde på. Overnat på det afslappede og komfortable Hôtel Gustave, der ligger kun få minutters gang fra Eiffeltårnet.

Se pris på hotels.com >

 

Det bedste til Instagram

Hotel Plaza Athénée
En udsigt, der er så fantastisk, at den fik Carrie Bradshaw til at hvine i Sex And The City. Dette klassiske Instagramfoto får dine følgere til at udbryde #epic #wow.

Værelsernes udsigt over Eiffeltårnet, de smukke røde blomster og de parisiske hvide skodder og den blå himmel er blevet et af de mest delte hotelmotiver på Instagram. Og nej, et er IKKE billigt!

Se pris på hotels.com >

 

Det bedste til den billige ferie

Hotel Darcet
Paris er ikke nogen billig by at booke hotel, og det gør Hotel Darcet til et fund til pengene. Her bor du godt og billigt tæt på Moulin Rouge og med masser af barer og restauranter lige udenfor døren. Hotel Darcet er en af hotel.coms bestsellere, og det forstår man godt.

Se pris på hotels.com >

 

Det bedste til spa og wellness

Le Roch Hotel & Spa
Skal du væk fra det hele på en hurtig weekendtur, finder du ikke noget bedre sted end Le Roch Hotel & Spa. Beliggende midt i Paris’ travle hjerte er dette luksus-spahotel skabt til at få dig til at koble fra og glemme den larmende, travle hverdag.

Vi anbefaler at bruge dagen på at udforske det nærliggende Louvre og Champs-Élysées, før du slapper af i hotelles fullservice-spa om eftermiddagen.

Se pris på hotels.com >

 

Det bedste til Valentins Dag

The Westin Paris
Hvad med en kærlighedsferie i byernes by? Paris byder på imponerende arkitektur, autentisk fransk atmosfære og verdens bedste gastronomi. Gå hånd i hånd gennem byen, kryds Champ-Elysées og ankom med stil til The Westin Paris – Vendôme – et hotel, der er lige så elegant indenfor, som det er imponerende udefra.

Se pris på hotels.com >

 

Det bedste til fodbold på Parc de Princes

Ibis Styles Paris 16 Boulogne
Skal du se fodboldlandsholdet spille eller vil du opleve det stjernespækkede storhold Paris St. Germain, så er Ibis Styles det perfekte valg. Med blot seks minutters gang til stadion og tæt på metro så du kan opleve alt det andet Paris har at byde på, er det anmelderroste og overraskende billige hotel ikke til at komme udenom.

Se pris på hotels.com >

 

Det bedste til Halloween

Aparthotel Adagio Access Paris Philippe Auguste
Disse lejligheder ligger kun et stenkast fra kirkegården Père Lachaise i Paris – en af verdens mest hjemsøgte kirkegårde. Kirkegården har over 300.000 grave og gravsteder, og flere kendte personer som f.eks. Édith Piaf, Oscar Wilde og Jim Morrison, hviler her.

Besøgende, der har været forbi kirkegården, fortæller om uhyggelige syner og en uforklarlig følelse af rædsel.

Se pris på hotels.com >

 

Det bedste til et besøg på Louvre

Hôtel Helussi (Loved by Guests-vinder i 2018)
Tæt ved begge byens store togstationer, Gare du Nord og Gare de L’Est, og i gåafstand fra Louvre, har Hôtel Helussi den ideelle beliggenhed, hvis turen går til Paris og det verdenskendte museum.

Gæster på hotellet kan vælge mellem en række unikke værelser, inklusive et elegant værelse med balkon, ligesom de kan nyde saunaen kvit og frit, når kroppen skal slappe af efter en lang dags travetur på museet.

Se pris på hotels.com >

 

Det bedste til selfies

Le Royal Monceau Raffles
Gør én selfie til tusinder i dette spejlkabinet af et badeværelse, der i den grad er spektakulært. Vi har fundet hotellet i modens mekka kun få skridt fra den ikoniske Triumfbue, der også er som skabt til selfies.

Se pris på hotels.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*