17. juni 2019

Her er det varmt i februar

Vi viser dig vej til varmen

Er du en af dem, der har fået nok af vinteren i februar, så er der godt nyt. Der er masser af steder på kloden, hvor solen skinner fra en skyfri himmel og hvor temperaturen er over 25 °C.

Selvfølgelig bliver du nødt til at rejse langt væk fra Danmark, men så er du også sikker på at sige farvel til den mindste antydning af sne og sjap. Se her, hvor du skal tage hen for at få sol og varme i februar.

 

Sydlige Sri Lanka

Tilbage i 1980’erne var Sri Lanka et stort rejsemål for danskerne, men efter borgerkrigens afslutning mangler det lille ørige at få det helt store come back. Helt ufortjent, for her finder du varieret natur, en rig historie og ikke mindst lange strande flankeret af vajende palmer. Forvent 29-32 °C og ca. 40 mm regn.

Book billige rejser til Sri Lanka >

 

Krabi – Thailand

Thailand er stadig lige populær hos danskerne. I Krabi kan du besøge de skønneste paradisøer med hvidt sand og krystalklart vand. Eller hvad med et øhop til f.eks. Koh Phi Phi og Koh Lanta? God mad, et lavt prisniveau og en gæstfri befolkning venter i det sydlige Thailand. I februar ligger temperaturen på 29-32 °C og der falder ca. 20 mm regn.

Book billige rejser til Thailand >

 

Belize

Det lille mellemamerikanske land er hot som aldrig før. Du får det samme som langs den mexicanske Riviera Maya-kyst, men bare uden alle turisterne. Belize er stadig lidt af en hemmelighed, men er du til lækre strande, skønne øer og driverliv under palmerne, så er det her du skal rejse hen. Temperaturen ligger på ca. 28-30 °C i februar, der får ca. 30 mm regn.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Belize >

 

Maldiverne

Jo, vel er det dyrt – meget dyrt. Men hvem vil ikke bare én gang opleve det mest spektakulære ørige på kloden. Et ørige med vidunderlige småøer, der er som skabt til en romantisk ferie med udsøgt luksus på lækre drømmeresorts. Forvent 28-30 °C og ca. 50 mm regn i februar.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Maldiverne >

 

Zanzibar – Tanzania

Krydderiøen. Sådan bliver Zanzibar ofte omtalt og lige præcis her mødtes alverdens handlende i gamle dage for at købe og sælge varer. Zanzibar har således en spændende historie, men også en lang række skønne strande på østkysten, der byder på hvidt sand og det klareste turkisblå vand. I februar ligger temperaturen på ca. 28-30 °C og der falder ca. 55 mm regn.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Zanzibar >

 

Guanacaste – Costa Rica

Søger du en rolig strand efter de store naturoplevelser i frodige Costa Rica, så kunne Guanacaste være svaret. Her finder du både store resorts ud til stranden og i de mindre byer mere lokal overnatning, hvor du som en bonus kommer tæt på de venlige costaricanere. Forvent temperaturer på 32-34 °C og næsten ingen regn i februar.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Costa Rica >

 

Cape Town – Sydafrika

Smukke Cape Town ved foden af Taffelbjerget har skønt vejr i februar. Omkring byen ligger en række glimrende strande, men Cape Town har så meget andet at byde på. Spændende historie, skønne naturoplevelser i omegnen og så får du noget af Afrikas bedste mad og drikke her. Temperaturen i februar ligger på ca. 26-28 °C og der falder knap 20 mm regn.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Cape Town >

 

Luang Prabang – Laos

Den gamle kongeby ligger ud til Mekongfloden og består primært af en lang række pragtfulde kolonihuse, der i dag er indrettet som restauranter, skønne caféer og mindre guesthouses. Laoterne er yderst gæstfri og i omegnen er der masser af smuk natur. I februar ligger temperaturen på 30-32 °C og du kan forvente ca. 15 mm regn.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Luang Prabang >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*