Her er det varmt i februar

Vi viser dig vej til varmen

Er du en af dem, der har fået nok af vinteren i februar, så er der godt nyt. Der er masser af steder på kloden, hvor solen skinner fra en skyfri himmel og hvor temperaturen er over 25 °C.

Selvfølgelig bliver du nødt til at rejse et pænt stykke væk fra Danmark, men så er du også sikker på at sige farvel til den mindste antydning af sne og sjap. Se her, hvor du skal tage hen for at få sol og varme i februar.

For mere inspiration kan du også se indlæggene Her er det varmt i januar og Her er det varmt i marts.

 

1. Sharm el-Sheikh – Egypten

På den sydlige del af Sinaihalvøen ligger solsikre Sharm el-Sheikh, der byder på dejlige strande, fantastisk snorkling og frem for alt lækre resorts med masser af aktiviteter og faciliteter.

Vi anbefaler, at du tager med på en guidet udflugt til f.eks. Luxor eller Kairo, der begge har historiske seværdigheder i verdensklasse. Ønsker du bare sol og strand, så er Sharm el-Sheikh et rigtig perfekt valg og det endda til en god pris. Vejret: Forvent masser af sol og temperaturer på 21-25 °C.

I Sharm el-Sheikh er der mange gode strande med mulighed for at snorkle fra kysten

 

2. Krabi – Thailand

Thailand er stadig lige populær hos danskerne. I Krabi kan du besøge de skønneste paradisøer med hvidt sand og krystalklart vand. Eller hvad med et øhop til f.eks. Koh Phi Phi og Koh Lanta? God mad, et lavt prisniveau og en gæstfri befolkning venter i det sydlige Thailand.

Du Kan nemt kombinere Krabi med andre spændende rejsemål i Thailand. Vi anbefaler hovedstaden Bangkok, der bare har så meget at byde på. Vil du væresikker på at bo godt, så se de bedste hoteller i Krabi her. Vejret: I februar ligger temperaturen på 29-32 °C og der falder ca. 20 mm regn.

Klassisk billede fra Thailand – longtailbåd og krystalklart vand

 

3. Gran Canaria – Spanien

Populære Gran Canaria er liv og glade dage ved pool og strand. Men faktisk har øen masser af andre ting at byde på – lej en bil og kør ud i det blå til smuk natur og gemte landsbyer i bjergene.

Har du børnene med, så kan du vælge og vrage blandt en lang række fantastiske familievenlige resorts, men der er også forlystelsesparker og masser af aktiviteter. Læs mere i vores guide til Gran Canaria. Vejret: I februar ligger temperaturen på 21 til 24 °C, og der falder 20-30 mm regn.

Den imponerende sandørken i Maspalomas

 

4. Sydlige Sri Lanka

Tilbage i 1980’erne var Sri Lanka et stort rejsemål for danskerne, men efter borgerkrigens afslutning mangler det lille ørige at få det helt store come back. Helt ufortjent, for her finder du varieret natur, en rig historie og ikke mindst lange strande flankeret af vajende palmer.

Langt de fleste danskere tager på en rundrejse på Sri Lanka og afslutter med en skøn badeferie på en af sydkystens strande. En perfekt kombination. Læs mere i vores omfattende guide til Sri Lanka. Vejret: Forvent 29-32 °C og ca. 40 mm regn.

En af mange smukke kyststrækninger på Sri Lanka

 

5. Belize

Det lille mellemamerikanske land er hot som aldrig før. Du får det samme som langs den mexicanske Riviera Maya-kyst, men bare uden alle turisterne.

Belize er stadig lidt af en hemmelighed, men er du til lækre strande, skønne øer og driverliv under palmerne, så er det her du skal rejse hen. Vejret: Temperaturen ligger på ca. 28-30 °C i februar, der får ca. 30 mm regn.

Vil du prøve noget andet, så vælg Belize

 

6. Maldiverne

Jo, vel er det dyrt – meget dyrt. Men hvem vil ikke bare én gang opleve det mest spektakulære ørige på kloden. Et ørige med vidunderlige småøer, der er som skabt til en romantisk ferie med udsøgt luksus på lækre drømmeresorts.

Du kan besøge flere øer eller kombinere din rejse med f.eks. Dubai eller Sri Lanka. Læs mere i vores miniguide til Maldiverne. Vejret: Forvent 28-30 °C og ca. 50 mm regn i februar.

Maldiverne har nogle af verdens bedste strande!

 

7. Zanzibar – Tanzania

Krydderiøen. Sådan bliver Zanzibar ofte omtalt, og lige præcis her mødtes alverdens handlende i gamle dage for at købe og sælge varer i den spændende hovedby Stone Town.

Zanzibar har således en spændende historie, men også en lang række skønne strande på østkysten, der byder på hvidt sand og det klareste turkisblå vand. Vejret: I februar ligger temperaturen på ca. 28-30 °C og der falder ca. 55 mm regn.

Lækre hoteller og fantastiske strande venter på Zanzibar

 

8. Cape Town – Sydafrika

Smukke Cape Town ved foden af Taffelbjerget har skønt vejr i februar. Omkring byen ligger en række glimrende strande, men Cape Town har så meget andet at byde på. Spændende historie, skønne naturoplevelser i omegnen og så får du noget af Afrikas bedste mad og drikke i byen.

Cape Town er spændende nok i sig selv, men vi anbefaler, at du kombinerer med en spændende safari, der er en kæmpe oplevelse.Vejret: Temperaturen i februar ligger på ca. 26-28 °C og der falder knap 20 mm regn.

Cape Town ligger helt fantastisk på sydspidsen af Afrika

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*