Her er det varmt i februar

Vi viser dig vej til varmen

Er du en af dem, der har fået nok af vinteren i februar, så er der godt nyt. Der er masser af steder på kloden, hvor solen skinner fra en skyfri himmel og hvor temperaturen er over 25 °C.

Selvfølgelig bliver du nødt til at rejse langt væk fra Danmark, men så er du også sikker på at sige farvel til den mindste antydning af sne og sjap. Se her, hvor du skal tage hen for at få sol og varme i februar.

 

Sydlige Sri Lanka

Tilbage i 1980’erne var Sri Lanka et stort rejsemål for danskerne, men efter borgerkrigens afslutning mangler det lille ørige at få det helt store come back. Helt ufortjent, for her finder du varieret natur, en rig historie og ikke mindst lange strande flankeret af vajende palmer. Læs mere i vores miniguide til Sri Lanka. Forvent 29-32 °C og ca. 40 mm regn.

 

Krabi – Thailand

Thailand er stadig lige populær hos danskerne. I Krabi kan du besøge de skønneste paradisøer med hvidt sand og krystalklart vand. Eller hvad med et øhop til f.eks. Koh Phi Phi og Koh Lanta? God mad, et lavt prisniveau og en gæstfri befolkning venter i det sydlige Thailand. I februar ligger temperaturen på 29-32 °C og der falder ca. 20 mm regn.

 

Gran Canaria – Spanien

Populære Gran Canaria er liv og glade dage ved pool eller strand. Men faktisk har øen masser andet at byde på – lej en bil og kør ud i det blå til smuk natur og gemte landsbyer.

Har I børnene med, så kan I vælge og vrage blandt en lang række forlystelsesparker. Læs mere i vores miniguide til Gran Canaria. I februar ligger temperaturen på 21 til 24 °C og der falder 20-30 mm regn.

 

Belize

Det lille mellemamerikanske land er hot som aldrig før. Du får det samme som langs den mexicanske Riviera Maya-kyst, men bare uden alle turisterne.

Belize er stadig lidt af en hemmelighed, men er du til lækre strande, skønne øer og driverliv under palmerne, så er det her du skal rejse hen. Temperaturen ligger på ca. 28-30 °C i februar, der får ca. 30 mm regn.

 

Maldiverne

Jo, vel er det dyrt – meget dyrt. Men hvem vil ikke bare én gang opleve det mest spektakulære ørige på kloden. Et ørige med vidunderlige småøer, der er som skabt til en romantisk ferie med udsøgt luksus på lækre drømmeresorts. Læs mere i vores miniguide til Maldiverne. Forvent 28-30 °C og ca. 50 mm regn i februar.

 

Zanzibar – Tanzania

Krydderiøen. Sådan bliver Zanzibar ofte omtalt og lige præcis her mødtes alverdens handlende i gamle dage for at købe og sælge varer.

Zanzibar har således en spændende historie, men også en lang række skønne strande på østkysten, der byder på hvidt sand og det klareste turkisblå vand. I februar ligger temperaturen på ca. 28-30 °C og der falder ca. 55 mm regn.

 

Cape Town – Sydafrika

Smukke Cape Town ved foden af Taffelbjerget har skønt vejr i februar. Omkring byen ligger en række glimrende strande, men Cape Town har så meget andet at byde på. Spændende historie, skønne naturoplevelser i omegnen og så får du noget af Afrikas bedste mad og drikke her. Temperaturen i februar ligger på ca. 26-28 °C og der falder knap 20 mm regn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*