26. maj 2019

Her er det varmt i januar

Vi viser dig vej til varmen

Årets første måned er også en måned, hvor langt de fleste mennesker drømmer sig væk. Uanset om det er gråt og trist eller koldt og snedækket, så lokker varmere himmelstrøg.

Du skal selvsagt langt væk fra Danmark for at finde varmt vejr – hvor viser vi dig her.

 

Koh Chang – Thailand

Pragtfulde Koh Chang i Thailand er hvide sandstrande og svajende palmer. Spis grillet fisk på stranden, nyd driverlivet i en hængekøje eller tag på udflugt i den maritime nationalpark, hvor paradisøer venter. I januar ligger temperaturen på 30-32 °C og der falder ca. 35 mm regn.

Book billige rejser til Thailand >

 

Dubai

Emiratet tilbyder garanteret sol. Dubai behøver næsten ingen nærmere præsentation – et sted, hvor du kan bo lækkert, shoppe i kæmpe malls og tage på opdagelse i den hurtigtvoksende by, hvor der altid sker noget nyt. Forvent 22-25 °C og ca. 10 mm regn i januar.

Book billige rejser til Dubai >

 

Costa Rica

Det mellemamerikanske land er på alles læber. Her kan du få fantastiske naturoplevelser, og som noget særligt på disse breddegrader, så er det nemt selv at køre rundt i landet, der også byder på skønne strande. I januar ligger temperaturen på ca. 24-27 °C og der falder ca. 75 mm regn.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Costa Rica >

 

Barbados

Navnet Barbados signalerer paradis og lækre strande. Den caribiske ø er dejlige resorts og i hovedstaden Bridgetown kan du finde masser af kolonihistorie og lækker mad – hvis du altså kan slippe din solseng. Temperatuen ligger på ca. 27-29 °C, og der falder ca. 65 mm regn i januar.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Barbados >

 

Maldiverne

Indbegrebet af paradis. Småøerne i Det Indiske Ocean er verdensklassestrande og lækre resorts. Dyrt? Helt sikkert, men du vil med garanti også få en oplevelse for livet. Forvent 28-30 °C og ca. 75 mm regn i januar.

Book billige rejser til Maldiverne >

 

Phu Quoc – Vietnam

Den skønne vietnamesiske ø går en stor fremtid i møde spår rejseeksperterne. Her finder du lange hvide sandstrande, lækker mad, et lavt prisniveau og en yderst gæstfri befolkning. I januar ligger temperaturen på 27-30 °C og der falder ca. 10 mm regn.

Book billige rejser til Phu Quoc >

 

Mombasa – Kenya

Ved Mombasa finder du gode resorts ud til et af verdens længste koralrev. Her langs kysten kan du med fordel slappe af efter en spændende safari i f.eks. Masai Mara. Forvent 30-32 °C og ca. 80 mm regn i januar.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Mombasa >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*