Her er det varmt i januar

Vi viser dig vej til varmen

Årets første måned er også en måned, hvor langt de fleste mennesker drømmer sig væk. Uanset om det er gråt og trist eller koldt og snedækket, så lokker varmere himmelstrøg. Du skal selvsagt langt væk fra Danmark for at finde varmt vejr – hvor viser vi dig her.

 

1. Gran Canaria

Ønsker du kort rejsetid er det oplagt at booke en en solrig ferie på Gran Canaria. Vælg den sydlige del af øen for det bedste vejr. Gran Canaria behøver næsten ingen præsentation – her kan du få en bekymringsfri ferie med masser af aktiviteter og et stort udvalg af barer og restauranter.

Det er oplagt bare at nyde sol og strand, men vi anbefaler ,at du også oplever øens smukke natur og hovedstaden Las Palmas, der byder på spændende historie og lækre spisesteder. Vejret: I januar kan du forvente temperaturer på 20-23 °C og kun ganske lidt regn.

Tid til en skøn strandtur

 

2. Koh Chang – Thailand

Pragtfulde Koh Chang i Thailand er hvide sandstrande og svajende palmer. Spis grillet fisk på stranden, nyd driverlivet i en hængekøje eller tag på udflugt i den maritime nationalpark, hvor paradisøer venter.

Koh Chang kan kombineres med øerne i nærheden, men også med hovedstaden Bangkok, der bare har så mange oplevelser – tænk smukke templer, spændende markeder og fantastiske spisesteder. Vil du være sikker på at bo godt, så se de bedste hoteller på Koh Chang her. Vejret: I januar ligger temperaturen på 30-32 °C og der falder ca. 35 mm regn.

Skønne Koh Chang er et dejligt paradis

 

3. Dubai

Emiratet tilbyder garanteret sol. Dubai er efterhånden kendt af de fleste og et sted, hvor du kan bo lækkert, shoppe i kæmpe malls og tage på opdagelse i den hurtigtvoksende by, hvor der altid sker noget nyt.

Uanset om du er til sol, strand, storby eller masser af aktiviteter, så kan Dubai uden tvivl opfylde dit behov. Læs mere i vores miniguide til Dubai og er du i tvivl om, hvor i emiratet du skal bo, så tjek indlægger Hvor skal du bo i Dubai? Vejret: Forvent 22-25 °C og ca. 10 mm regn i januar.

Populære Dubai ligger kun seks timers flyvning væk

 

4. Sydlige Sri Lanka

Tilbage i 1980’erne var Sri Lanka et stort rejsemål for danskerne, men efter borgerkrigens afslutning mangler det lille ørige at få det helt store come back. Helt ufortjent, for her finder du varieret natur, en rig historie og ikke mindst lange strande flankeret af vajende palmer.

De fleste tager på en spændende rundrejse og slutter af med en dejlig badeferie på en af sydkystens strande. En kombination, vi varmt kan anbefale. Læs mere i vores miniguide til Sri Lanka. Vejret: Forvent 29-32 °C og ca. 40 mm regn.

Sri Lanka er kultur, smuk natur og dejlige strande

 

5. Costa Rica

Det mellemamerikanske land er på alles læber. Her kan du få fantastiske naturoplevelser og som noget særligt på disse breddegrader, så er det nemt selv at køre rundt i landet, der også byder på skønne strande. Vejret: I januar ligger temperaturen på ca. 24-27 °C og der falder ca. 75 mm regn.

Costa Rica har enestående naturoplevelser

 

6. Maldiverne

Indbegrebet af paradis. Småøerne i Det Indiske Ocean er verdensklassestrande og lækre resorts. Maldiverne er en oplevelse for livet og behøver slet ikke at være så dyr.

Du kan besøge flere øer på din rejse eller måske kombinere med f.eks. Dubai eller Sri Lanka. Læs mere i vores miniguide til Maldiverne. Vejret: Forvent 28-30 °C og ca. 75 mm regn i januar.

Bountystrand på fantastiske Maldiverne

 

7. Phu Quoc – Vietnam

Den skønne vietnamesiske ø går en stor fremtid i møde spår rejseeksperterne. Her finder du lange hvide sandstrande, lækker mad, et lavt prisniveau og en yderst gæstfri befolkning.

Du kommer nemmest til Phu Quoc med fly fra Ho Chi Minh City, der har masser af gode oplevelser og helt bestemt fortjener et besøg. Vejret: I januar ligger temperaturen på 27-30 °C og der falder ca. 10 mm regn.

Phu Quoc har Vietnams bedste strande

 

8. Mombasa – Kenya

Ved Mombasa i Kenya finder du mange gode resorts ud til et af verdens længste koralrev. Her langs kysten ved de hvide sandstrande kan du med fordel slappe af efter en spændende safari i f.eks. Masai Mara.

Flere danske rejsebureauer har Mombasa på programmet og du kan som regel kombinere med en safari. Du kan læse mere om Mombasa her. Vejret: Forvent 30-32 °C og ca. 80 mm regn i januar.

Mombasa er et dejligt sted at slutte en safari

 

9. Barbados

Navnet Barbados signalerer paradis og lækre strande. Den caribiske ø har dejlige resorts, og i hovedstaden Bridgetown kan du finde masser af kolonihistorie og lækker mad – hvis du altså kan slippe din solseng. Vejret: Temperatuen ligger på ca. 27-29 °C, og der falder ca. 65 mm regn i januar.

Barbados er indbegrebet af Caribien

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*