Her er det varmt i september

Vi viser dig vej til varmen

September er stadig varm de fleste steder omkring Middelhavet, hvor du ofte kan booke hotel til lavpris i forhold til højsæsonen. Men der er også steder udenfor Europa, der byder på godt vejr. Læs med her, hvor vi i samarbejde med vejrlab.dk giver et bud på skønne steder, du kan rejse hen i den første efterårsmåned.

For mere inspiration kan du også se indlæggene Her er det varmt i august og Her er det varmt i oktober.

 

1. Mallorca – Spanien

Mallorca er perfekt at besøge i september. Vejret er stadig godt, men det er udenfor højsæsonen, hvilket betyder færre turister og lavere priser. Mallorca behøver næsten ingen præsentation.

Den evig populære ø er som en magnet på solhungrende danskere, der her finder et kæmpe udvalg af strande og ferieområder med barer, cafeer, restauranter og gode hoteller. Læs mere i Mallorca i vores guide. Vejret: Temperaturen ligger på 26-29 °C i september, hvor der falder ca. 40 mm regn.

Skøn badebugt på Mallorca

 

2. Azorerne – Portugal

Grønne, frodige og næsten overjordisk ligger Azorerne langt ude i Atlanterhavet. Øgruppen henrykker sine besøgende med fantastisk natur, og så kan du finde dejlige strande, hvor der kan være langt til næste badegæst. Vejret: I september ligger temperaturen på 23-25 °C og du skal forvente ca. 80 mm regn.

Naturen er enestående på Azorerne

 

3. Korfu – Grækenland

Korfu er smuk og frodig ø med dejlige strande. Den absolut største seværdighed er øens flotte hovedby, der er på UNESCOs verdensarvliste. Men der er mere at komme efter – f.eks. flotte palæer, det 900 meter høje Mount Pantokrator og god mad med tydelig italiensk indflydelse.

Du kan også tage på opdagelse i øhavet og besøge øer som Paxos og Antipaxos, hvor strande, huler og god snorkling venter. Læs mere i vores Korfu guide. Vejret: Forvet 26-29 °C og ca. 60 mm regn i september.

Dejlig strand på Korfu

 

4. Bodrum – Tyrkiet

Dejlige Bodrum i Tyrkiet er lidt anderledes end feriebyerne langs Den Tyrkiske Riviera. I Bodrum finder du en pragtfuld gammel bydel med hvidvaskede huse, hvorfra du har en fin udsigt til marinaen og borgen, der er byens største attraktion.

Bodrum er kendt for sine gode hoteller og lækre spisesteder. Der er gode strande isør udenfor byen, og vi anbefaler, at du også giver dig tid til at udforske den smukke halvø, hvor Bodrum ligger og måske besøger det arkæologiske område ved Efesos. Vejret: I sepember ligger temperaturen på 28-31 °C og der falder ca. 25 mm regn.

Bodrum er en hyggelig by med gode udflugtsmuligheder

 

5. Marrakech – Marokko

Den rosa by er hed i sommermånederne, men i september er temperaturen faldet en anelse. Marrakech er proppet med spændende oplevelser – fra den hektiske plads Djema el-Fna og bazaren til gamle riads og smuk natur i omegnen.

Vi skal ikke glemme de hippe cafeer og den fremragende og billige mad, der er grund nok til at besøge den marokkanske by. Læs mere i vores guide til Marrakech og se også indlægget 11 gode aktiviteter i Marrakech. Vejret: I september ligger temperaturen på 32-34 °C og der falder kun få mm regn.

Marrakech er et ordentligt sansebombardement

 

6. Bali – Indonesien

Bali har skønt vejr i september, der ligger lige udenfor højsæsonen. Gudernes ø er berømt for sin gæstfri befolkning og smukke natur, men du finder også lækker mad, hippe clubs og glimrende strande. Læs mere i vores miniguide til Bali. Vejret: Temperaturen ligger på 30-32 °C i september, der i gennemsnit byder på 50 mm regn.

Strande, smukke templer og en gæstfri befolkning venter på Bali

 

7. Toscana – Italien

Pragtfulde Toscana går aldrig af mode. Rejsemålet for livsnydere kunne den norditalienske region godt markedsføre sig som, for her finder du smagfulde overnatningssteder, masser af kultur samt mad og vin i topklasse. Læs mere i vores miniguide til Toscana. Vejret: Forvent 26-28 °C og ca. 75 mm regn i september.

Pragtfulde Toscana er et rigtigt livsnyderparadis

 

8. Mauritius

Perlen i Det Indiske Ocean. Mauritius har i årevis været besøgt af de mere velhavende turister, men med større konkurrence på især flybilletter, kan alle vi andre også opleve de lækre hvide sandstrande og de skønne resorts, der indbyder til afslapning under solen.

Du kan læse meget mere om bl.a. transport, områder, seværdigheder og overnatning i vores guide til Mauritius. Vejret: Temperaturen ligger på 24-26 °C og der falder ca. 50 mm regn.

Indbydende pool på en af Mauritius mange dejlige hoteller

 

9. Zanzibar – Tanzania

Smukke Zanzibar lokker med hvide sandstrande og masser af sol. Krydderiøen har spændende kolonihistorie primært i hovedbyen, og du kan med fordel kombinere Zanzibar med en safari i f.eks. Tanzania. Vejret: I september har Zanzibar temperaturer på 26-28 °C og der falder ca. 50 mm regn.

Zanzibar har lækre strande og en spændende kultur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*