Her er det varmt i september

Vi viser dig vej til varmen

September er stadig varm de fleste steder omkring Middelhavet, hvor du ofte kan booke hotel til lavpris i forhold til højsæsonen. Men der er også steder udenfor Europa, der byder på godt vejr. Læs med her, hvor vejrlab.dk giver et bud på skønne steder, du kan rejse hen i den første efterårsmåned.

 

Fuerteventura – Spanien

Den lange kanarieø er perfekt at besøge i september, hvor du er sikker på masser af sol og lune aftener. På Fuerteventura handler det om badeferie – øen har flere end 150 pragtfulde strande, hvor der er god plads. Læs mere i vores miniguide til Fuerteventura. Forvent temperaturer på 26-28 °C og stort set ingen regn.

Fuerteventura har Kanarieøernes absolut bedste strande

 

Marrakech – Marokko

Den rosa by er hed i sommermånederne, men i september er temperaturen faldet en anelse. Marrakech er proppet med spændende oplevelser – fra den hektiske plads Djema el-Fna og bazaren til gamle riads og smuk natur i omegnen. Læs mere i vores miniguide til Marrakech. I september ligger temperaturen på 32-34 °C og der falder kun få mm regn.

Marrakech er et ordentligt sansebombardement

 

Bali – Indonesien

Bali har skønt vejr i september, der ligger lige udenfor højsæsonen. Gudernes ø er berømt for sin gæstfri befolkning og smukke natur, men du finder også lækker mad, hippe clubs og glimrende strande. Læs mere i vores miniguide til Bali. Temperaturen ligger på 30-32 °C i september, der i gennemsnit byder på 50 mm regn.

Strande, smukke templer og en gæstfri befolkning venter på Bali

 

Toscana – Italien

Pragtfulde Toscana går aldrig af mode. Rejsemålet for livsnydere kunne den norditalienske region godt markedsføre sig som, for her finder du smagfulde overnatningssteder, masser af kultur og mad og vin i topklasse. Læs mere i vores miniguide til Toscana. Forvent 26-28 °C og ca. 75 mm regn i september.

Pragtfulde Toscana er et rigtigt livsnyderparadis

 

Azorerne – Portugal

Grønne, frodige og næsten overjordisk ligger Azorerne langt ude i Atlanterhavet. Øgruppen henrykker sine besøgende med fantastisk natur, og så kan du finde dejlige strande, hvor der kan være langt til næste badegæst. I september ligger temperaturen på 23-25 °C og du skal forvente ca. 80 mm regn.

Naturen er enestående på Azorerne

 

Mauritius

Perlen i Det Indiske Ocean. Mauritius har i årevis været besøgt af de mere velhavende turister, men med større konkurrence på især flybilletter, kan alle vi andre også opleve de lækre hvide sandstrande og de skønne resorts, der indbyder til afslapning under solen. Læs mere i vores miniguide til Mauritius. Temperaturen ligger på 24-26 °C og der falder ca. 50 mm regn.

Indbydende pool på en af Mauritius mange dejlige hoteller

 

Ibiza – Spanien

Højsæsonen er overstået og der er igen lidt mere luft på den hvide ø. I september er vejret stadig godt og prisen på hoteller er raslet ned. Nyd dagen på stranden, hæng ud på en af de fancy barer om aftenen og shop i luksushippierne spændende butikker. Læs mere i vores miniguide til Ibiza. Forvent 26-28 °C og ca. 30 mm regn i september måned.

Smukke Ibiza er væsentlig billigere i september

 

Zanzibar – Tanzania

Smukke Zanzibar lokker med hvide sandstrande og masser af sol. Krydderiøen har spændende kolonihistorie primært i hovedbyen, og du kan med fordel kombinere Zanzibar med en safari i f.eks. Tanzania. I september har Zanzibar temperaturer på 26-28 °C og der falder ca. 50 mm regn.

Zanzibar har lækre strande og en spændende kultur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*