6. juli 2020

Her er det varmt i september

Vi viser dig vej til varmen

September er stadig varm de fleste steder omkring Middelhavet, hvor du ofte kan booke hotel til lavpris i forhold til højsæsonen. Men der er også steder udenfor Europa, der byder på godt vejr. Læs med her, hvor vejrlab.dk giver et bud på skønne steder, du kan rejse hen i den første efterårsmåned.

Fuerteventura – Spanien

Den lange kanarieø er perfekt at besøge i september, hvor du er sikker på masser af sol og lune aftener. På Fuerteventura handler det om badeferie – øen har flere end 150 pragtfulde strande, hvor der er god plads. Forvent temperaturer på 26-28 °C og stort set ingen regn.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Fuerteventura >

 

Marrakech – Marokko

Den rosa by er hed i sommermånederne, men i september er temperaturen faldet en anelse. Marrakech er proppet med spændende oplevelser – fra den hektiske plads Djema el-Fna og bazaren til gamle raids og smuk natur i omegnen. I september ligger temperaturen på 32-34 °C og der falder kun få mm regn.

Book spændende rejser til Marrakech >

 

Bali – Indonesien

Bali har skønt vejr i september, der ligger lige udenfor højsæsonen. Gudernes ø er berømt for sin gæstfri befolkning og smukke natur, men du finder også lækker mad, hippe clubs og glimrende strande. Temperaturen ligger på 30-32 °C i september, der i gennemsnit byder på 50 mm regn.

Book billige rejser til Bali >

 

Toscana – Italien

Pragtfulde Toscana går aldrig af mode. Rejsemålet for livsnydere kunne den norditalienske region godt markedsføre sig som, for her finder du smagfulde overnatningssteder, masser af kultur og mad og vin i topklasse. Forvent 26-28 °C og ca. 75 mm regn i september.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Toscana >

 

Azorerne – Portugal

Grønne, frodige og næsten overjordiske ligger Azorerne langt ude i Atlanterhavet. Øgruppen henrykker sine besøgende med fantastisk natur, og så kan du finde dejlige strande, hvor der kan være langt til næste badegæst. I september ligger temperaturen på 23-25 °C og du skal forvente ca. 80 mm regn.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Azorerne >

 

Mauritius

Perlen i Det Indiske Ocean. Mauritius har i årevis været besøgt af de mere velhavende turister, men med større konkurrence på især flybilletter, kan alle vi andre også opleve de lækre hvide sandstrande og de skønne resorts, der indbyder til afslapning under solen. Temperaturen ligger på 24-26 °C og der falder ca. 50 mm regn.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Mauritius >

 

Ibiza – Spanien

Højsæsonen er overstået og der er igen lidt mere luft på den hvide ø. I september er vejret stadig godt og prisen på hoteller er raslet ned. Nyd dagen på stranden, hæng ud på en af de fancy barer om aftenen og shop i luksushippierne spændende butikker. Forvent 26-28 °C og ca. 30 mm regn i september måned.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Ibiza >

 

Zanzibar – Tanzania

Smukke Zanzibar lokker med hvide sandstrande og masser af sol. Krydderiøen har spændende kolonihistorie primært i hovedbyen, og du kan med fordel kombinere Zanzibar med en safari i f.eks. Tanzania. I september har Zanzibar temperaturer på 26-28 °C og der falder ca. 50 mm regn.

Book fly, hotel eller pakkerejse til Zanzibar >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*