Ferie i Thailand – 6 dejlige steder til din rejse

5 fede steder til ferien i Thailand

Få lande i verden har så mange lækre strande som Thailand. Det populære Sydøstasiatiske land er perfekt til en lækker badeferie med masser af sol og afslapning under palmerne.

Især på øerne finder du hvide sandstrande med krystalklart vand i turkisblå nuancer – det er lige præcis sådan et paradis, man drømmer om en mørk vinterdag i Danmark.

Du kan selv booke fly og hotel, men vil du have alt inkluderet og ordnet hjemmefra, så skal du se efter pakkerejser til Thailand med et dansk rejsebureau.

Selvom du vælger en pakkerejse, så kan du sagtens udforske dejlige Thailand på egen hånd. Det er nemt at booke udflugter, og både hoteller og tourbureauer hjælper dig med glæde videre på din rejse.

Men hvor skal du så holde ferie i Thailand? Det giver vi et bud på herunder. Du kan altid finde meget mere inspiration på thailandrundt.dk.

 

1. Krabi

Krabi byder både på hektiske turistområder og mere fredelige paradisøer. Provinsen er med andre ord alsidig og har mange muligheder for en lækker ferie under den thailandske sol. Generelt er strandene på øerne bedst, og det er også her, du har mulighed for at bo beach front.

Noget af det bedste ved Krabi er nærheden til store naturoplevelser som f.eks. Phang Nga-bugten og Khao Sok Nationalpark, hvor du kan bo i trætoppene eller på flåder i søen.

Beliggende i populære Thailand, så får du selvfølgelig også god mad, lavt prisniveau og masser af smil fra den venlige befolkning. Vi anbefaler, at du samtidig besøger nogle af de dejlige øer i Andamanhavet – f.eks. Koh Lanta og Koh Phi Phi.

Vores favorithoteller

Pakkerejser: Centara Ao Nang Beach Resort & Spa
På egen hånd: Ban Sainai Resort

 

2. Khao Lak

Khao Lak ligger på fastlandet nord for Phuket. Der er tale om et langstrakt ferieområde med flere dejlige sandstrande, der alle har et udvalg af overnatningssteder. Området er børnevenligt, da mange resorts ligger direkte på stranden.

Den største koncentration af barer, butikker og restauranter ligger langs hovedvejen, men de fleste hoteller er af en vis størrelse og har typisk også et eller flere spisesteder.

Khao Lak er et godt valg til den rolige familieferie, men du skal unde dig et besøg i Khao Sok Nationalpark og en tur ud i Andamanhavet til Similanøerne, hvor du finder nogle af Thailands absolut bedste strande.

Vores favorithoteller

Pakkerejser: Khao Lak Orchid Beach Resort
På egen hånd: Khao Lak Bayfront Resort

 

3. Phuket

Thailands største ø er et af Asiens mest populære rejsemål. Her kan du få en alsidig ferie, uanset om du er til langstrakte øde strande eller livlige turistområder med et kæmpe udvalg af barer, cafeer, shopping og restauranter. Netop øens størrelse gør, at Phuket kan være præcis som du ønsker det.

Phuket er også et godt udgangspunkt for udflugter til lands og til vand. Vi anbefaler, at du besøger Phang Nga-bugten med det enestående landskab og bruger et par dage i Khao Sok Nationalpark, hvor du som nævnt kan bo i trætoppene eller på flåder i søen.

Der er ingen tvivl om, at Phuket er et af de bedste steder i Thailand til en familierejse. De mange aktiviteter, gode hoteller og den korte rejsetid fra lufthavnen til overnatningsstederne gør øen til et rigtig godt valg til din ferie i Thailand.

Vores favorithoteller

Pakkerejser: Diamond Resort Phuket
På egen hånd: Navatara Phuket Resort

 

4. Koh Yao Noi

Mellem Krabi og Phuket ligger Koh Yao Noi, der er en helt anden verden end Thailands mest kendte ferieområder. Her kan du opleve en smuk og autentisk ø med en yderst venlig og gæstfri befolkning. Koh Yao Noi byder på rolige strande og en skøn stemning, hvor du kan kombinere ægte eksotisk øliv med superlækre hoteller.

På Koh Yao Noi bor du tæt på Phang Nga-bugtens enestående landskab og kan besøge småøer med de lækreste strande – f.eks. Koh Hong, der har to vidunderlige halvmåneformede bugter.

Vores favorithoteller

Pakkerejser: Paradise Koh Yao
På egen hånd: Koyao Island Resort

 

5. Hua Hin

Thailands ældste ferieby kalder man ofte Hua Hin, der ligger et par timers kørsel fra Bangkok. Her er det ikke så meget strandene, turisterne kommer for, men de dejlige resorts, der er som skabt til forkælelse og kvalitetstid med hinanden. Kan du løsrive dig fra de dejlige omgivelser, så er der mulighed for udflugter i verdensklasse.

F.eks. Kuiburi Nationalpark, der har Thailands største bestand af vilde elefanter, historiske River Kwai med mulighed for at bo på tømmerflåder på floden eller hvad med at tilbringe nogle dage i pulserende Bangkok, der bl.a. byder på kultur, shopping og fantastisk mad.

Som Phuket er også Hua Hin et rigtig godt sted til familieferien – her finder du en lang række børnevenlige resorts og et hav af aktiviteter for store og små.

Vores favorithoteller

Pakkerejser: Anantara Hua Hin Resort
På egen hånd: Asira Boutique Hua Hin Hotel

 

6. Koh Chang

Koh Chang er en skøn tilbagelænet ø med dejlige strande og rigtig gode overnatningssteder, hvor du får meget for pengene. Selv på mellemklassehotellerne finder du som regel topservice, fine værelser og en indbydende pool.

På Koh Chang handler det om driverlivet på stranden. Måske i en hængekøje under palmerne. Du kan også tage med ud i øhavet og se livet under havoverfladen eller nyde en god gang massage. På en rejse til Koh Chang er det oplagt at bruge et par dage i hovedstaden Bangkok (hvor flyet lander), der er en hektisk og farverig by.

Vores favorithoteller

Pakkerejser: KC Grande Resort
På egen hånd: Koh Chang Paradise Resort & Spa

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*