4 rejseforslag til badeferien i Thailand

Danmarks bedste rejser til Thailand med alt inkluderet

Få lande i verden har så mange lækre strande som Thailand. Det populære Sydøstasiatiske land er perfekt til en lækker badeferie med masser af sol og afslapning under palmerne.

Især på øerne finder du hvide sandstrande med krystalklart vand i turkisblå nuancer – det er lige præcis sådan et paradis, man drømmer om en mørk vinterdag i Danmark.

Du kan selv booke fly og hotel, men vil du have alt inkluderet og ordnet hjemmefra som f.eks. fly, transport og overnatning – altid en god idé, hvis I vil opleve flere steder på rejsen – så kan I kontakte et rejsebureau, som er eksperter i Thailand.

Det kan man roligt kalde vores samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden og en score på Trustpilot på 4,9), der laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget. Se mere om vores rejser her.

I kan få præcis den rejse I drømmer om, men også lade jer inspirere af nedenstående rejser, der er blandt vores mest populære og som alle har fokus på badeferie. Her kan I glemme alt om den danske kulde!

 

Koh Lanta og Koh Ngai

To skønne øer venter på denne rejse, hvor I først tilbringer syv dage på Koh Lanta og derefter fem dage på Koh Ngai. Koh Lanta er en større ø med dejlige strande ned ad vestkysten, men her er også et fint udvalg af restauranter og skønne strandbarer.

Koh Ngai er mindre end Koh Lanta, og her handler det udelukkende om sol og strand. Strandene er fantastiske og minder flere steder om en bountyreklame. Både på Koh Lanta og Koh Ngai skal I bo ud til stranden.

Fra kr. 12.100,- pr. person

 

Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe

Den ultimative rejse til strandelskerne. Udover Koh Lanta og Koh Ngai som du kan læse om ovenover, så skal I på denne rejse også besøge enestående Koh Lipe i det sydligste Thailand.

Det er ikke en overdrivelse at kalde Koh Lipes strande for nogle af verdens bedste. Tænk kridhvidt sand og det mest krystalklare vand, der findes. I kan tage på bådudflugt i øhavet eller slappe af på en af de herlige interimistiske strandbarer, der sørger for god stemning. På alle tre øer bor I ud til stranden.

Fra kr. 13.800,- pr. person

 

Bangkok, Koh Kood og Koh Chang

Efter et par dage i Bangkok, hvor I bl.a. finder shopping, lækker mad og fantastiske seværdigheder, går turen til skønne Koh Kood. Her finder I nogle af Thailands bedste strande med slanke palmer og krystalklart vand. Koh Kood er en rolig ø uden megen turisme – helt perfekt til nogle afslappende stranddage.

Fra Koh Kood går turen til Koh Chang, der er væsentlig mere udbygget. Her finder I et bredt udvalg af barer, restauranter og aktiviteter. Både på Koh Kood og på Koh Chang skal I selvfølgelig bo på stranden.

Fra kr. 10.650,- pr. person

 

Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui

Også denne rejse begynder i Bangkok med de mange muligheder, før I fortsætter sydpå til lille Koh Phangan, der er et lækkert badeparadis. Øens strande er i topklasse med hvidt sand og det klareste vand, hvor I flere steder kan snorkle fra kysten.

Mens Koh Phangan er forholdsvis rolig, så sker der noget mere på Koh Samui. Her kommer I ikke til at mangle barer, restauranter og aktiviteter. Kan I løsrive jer fra driverlivet på stranden, så skal I ikke snyde jer selv for en tur rundt på øen eller et besøg i den smukke maritime nationalpark Ang Thong.

Fra kr. 10.400,- pr. person

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*