Her er det varmt i maj

Vi viser dig vej til varmen

Maj i Danmark er hit eller miss. Det kan være koldt med de sidste rester af et køligt forår eller det kan være shortsvejr og sommervarmt. Vil du være sikker på sol og sommer i maj, så se nærmere på disse rejsemål:

 

Cypern

Cypern er perfekt at besøge i maj. Det er lige før højsæsonen, og det betyder at øen er forholdsvis rolig. Du slipper også for den ekstreme varme på langt over 30 °C som præger juni, juli og august.

Cypern har masser af lækre strande, men også mulighed for at køre ud i det blå til smuk natur og spændende kultur. Læs mere i vores miniguide til Ayia Napa. Forvent 23-27 °C og ca. 10 mm regn i maj.

Maj er en god måned at besøge Cypern

 

Fuerteventura – Spanien

Strandparadiset Fuerteventura handler i den grad om sol og sommer. Her finder du masser af skønne sandstrande med klart vand og langt til næste badegæst. Lej en bil for at finde din helt egen yndlingsstrand og lad solen varme kroppen. Læs mere om Fuerteventura i vores miniguideI maj ligger temperaturen på 23-27 °C og der falder stort set ingen regn.

Der er masser af dejlige strande på Fuerteventura

 

Hoi An – Vietnam

Hyggelige Hoi An er lækker mad, fremragende shopping og et atmosfærefyldt byliv langt væk fra landets storbyer. De sennepsfarvede huse med de mange detaljer er charmerende og du kan tage en sejltur på floden eller hoppe i bølgerne ved den dejlige strand. Temperaturen ligger på 30-32 °C i maj, hvor der falder ca. 55 mm regn.

Vietnam er et fantastisk rejseland

 

Tel Aviv – Israel

Hippe Tel Aviv er ikke kun en badeby, men også stedet hvor du spiser god mad og kan feste på en af de mange barer og klubber. Byen har selvfølgelig spændende markeder og lokale kvarterer, der oser af alt det bedste fra Mellemøsten. Læs mere om Tel Aviv i vores miniguide. Forvent 26-28 °C og ca. 10 mm regn i maj.

Tel Aviv bliver mere og mere populær som rejsemål

 

Malta

I Middelhavet, tæt på den afrikanske kyst, ligger Malta og venter med dejlige strande og en spændende historie. Øen er i høj grad præget af korsridderne, der efterlod det smukke stormesternes palads, men der er også gamle templer og katedraler.

Hovedbyen Valletta byder på fancy cafeer og gode boutiquehoteller, der er helt perfekte til parferien. I maj ligger temperaturen på ca. 23-26 °C og der falder ca 10 mm regn.

Malta har en spændende historie og dejlige strande

 

Den Tyrkiske Riviera

Side, Alanya eller Antalya. Du vælger selv. Besøg Den Tyrkiske Riviera inden højsæsonen og oplev en anden side af de hektiske badebyer. Det er tilmed superbilligt, og har du familien med kan du vælge all inclusive.

Hvis ikke, så er der masse af lækker mad – det tyrkiske køkken er helt i top. Temperaturen ligger på ca. 24-28 °C i maj, hvor der falder ca. 20 mm regn.

Den Tyrkiske Riviera med Alanya i spidsen er et af danskernes foretrukne rejsemål

 

Marrakech – Marokko

Fantastiske Marrakech er en eksplosion af spændende oplevelser. Her kan du på en gang gå på opdagelse i den store souk og lade dig forundre på pladsen Djemma el-Fna og spise lækker mad og bo på skønne boutiquehoteller indrettet i de hamle riads. Læs mere om Marrakech i vores miniguide. I maj ligger temperaturen på 27-30 °C og der falder ca. 25 mm regn.

Marrakech er en spændende by med mange gode oplevelser

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*