Billige flybilletter – sådan finder du dem

Med lidt research kan du spare tusindvis af kroner på din flybillet

Første skridt til en solrig drømmerejse er at finde gode og billige flybilletter. Siden det blev muligt at sidde foran sin computer og booke flybilletter, har det været lidt af en jungle at finde lige præcis det, man søger. Hvor finder man de bedste og billigste flybilletter?

Et spørgsmål, der ikke kan svares entydigt på. Priserne ændrer sig fra time til time, og det er bare om at holde øje i den periode man gerne vil af sted.

Et par gode tip når du søger efter billige flybilletter:

Vær fleksibel
Vær fleksibel med ud- og hjemrejsedatoer. Her kan der være mange penge at spare, og det kan der også, når det gælder rejsetidspunkt. Ofte er tidlig morgen eller aftenflyvninger billigst.

Flyv ikke direkte
Tag en mellemlanding undervejs, det giver ofte billigere billetter. Mest aktuelt, når du flyver oversøisk, mens der ofte kun er lidt eller slet ikke noget at spare på kortere ruter.

Få overblik over priserne
Start i god tid med at søge efter flybilletter og prøv forskellige dage for at få et overblik over prisniveauet til netop din destination. Undersøgelser fra bl.a. Momondo viser, at du generelt finder de billigste flybilletter to måneder før afgang.

Mindre lufthavne er som regel de billigste
Tjek alternative lufthavne på din destination. Måske er den nærmeste og største lufthavn ikke den billigste. Ofte er det lavprisselskaberne, der flyver til de mindre lufthavne.

I dag findes der utallige flybookingsider, men hvilken skal man vælge? Den hurtigste og den, der giver de bedste og billigste billetter tænker du nok. Her kan en side som f.eks. Momondo, der crawler nettet for de billigste flybilletter være til stor hjælp. Du kan nemt sortere på bl.a. pris, rejsetid, rejsetidspunkt, mellemlandinger, flyselskaber m.m.

Hvor skal du booke flybilletter?

Husk at tjekke, hvad der er inkluderet i prisen. Er det kun håndbagage eller er det også indchecket bagage? Og så er det en god idé at undersøge eventuelle gebyrer. Her er især lavprisselskaberne mestrer i at være kreative.

Vil du booke hos danske/skandinaviske hjemmesider, så se nærmere på f.eks. Supersaver og Rejsefeber (bruger jeg selv), der er medlem af bl.a. Danmarks Rejsebureau Forening.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*