Her er det varmt i december

Vi viser dig vej til varmen

Den første vintermåned er som regel mørk og trist med masser af stress op til julen. December er en helt perfekt måned at rejse ud i verden til sol og sommer.

Du skal selvfølgelig langt væk for at få rigtig varmt vejr, men så er der til gengæld også masser af lækre steder, hvor du kan få krystalklart vand og sand mellem tæerne. Se vores bud på, hvor du skal tage hen.

 

1. Phuket – Thailand

Populære Phuket er et rigtig godt sted til en varm decemberferie. Den thailandske ø er lækre strande, dejlig mad og masser af natteliv. Og så er der ikke langt til paradisøer og pragtfuld natur. Som en bonus er Thailand bare superbillig!

Læs mere i vores miniguide til Phuket, hvor du kan blive klogere på f.eks. transport, seværdigheder og mad og drikke. Vejret: I december kan du forvente 30-32 °C og ca. 60 mm regn.

Phuket har mange lækre strande

 

2. Hurghada – Egypten

For de, der ikke vil flyve så langt er Hurghada i Egypten et godt valg. Her finder du skønne strande og kæmperesorts med alt i faciliteter. Eventyrer kan tage på verdensklasseudflugter til bl.a. Kairo og Luxor, men Hurghada er også et glimrende udgangspunkt for gode dykkeroplevelser.

Vil du vide mere om Hurghada, så kan du tjekke vores miniguide, der har information om bl.a. transport, oplevelser og strandområder. Vejret: Forvent 22-24° C og stort set ingen regn i december måned.

Hurghada er et fint sted til badeferien

 

3. Tenerife – Spanien

Tag til den sydlige del af den populære ø for at få den største chance for sol og behagelige temperaturer. Tenerife behøver næsten ingen præsentation – den største af Kanarieøerne er elsket af danskerne, der nyder det gode klima og slapper af på skønne resorts.

Nåh ja, Tenerife har faktisk også pragtfuld natur, der er en udflugt eller to værd. Læs mere i vores miniguide til Tenerife. Vejret: Temperaturen ligger på ca. 21 ° til 24 °C og der falder ca. 45 mm regn i december.

Indbydende swimmingpool på Tenerife, der er et godt sted til børnefamilierne

 

4. Puerto Vallarta – Mexico

Byen på den mexicanske stillehavskyst byder på masser af lokalliv. Her spiser du godt og kan nyde de lange storslåede strande, der er et ægte surferparadis.

Puerto Vallarta er et veletableret ferieområde, men langs kysten ligger flere mindre byer, der tiltrækker bohemer og kunstnere. Et superhipt sted i øjeblikket. Vejret: I december ligger temperaturen på ca. 30 °C, og der falder ca. 25 mm regn.

Der er masser af større og mindre strande i Puerto Vallarta

 

5. Mui Ne – Vietnam

Lange Mui Ne Beach er ro og dejlige dage under solen. Badebyen har alt hvad der skal til for en skøn ferie, og du er i køreafstand til spændende seværdigheder og lokalliv i Phan Thiet.

Du kan med fordel kombinere med bjergbyen Dalat og pulserende Ho Chi Minh City, der bl.a. har god shopping, skøn mad og spændende seværdigheder. Læs mere om Mui Ne i Travelgurus rejseguide. Vejret: Temperaturen ligger på ca. 29-31 °C og der falder ca. 30 mm regn.

Mui Ne kan med fordel indgå i en rundrejse i Vietnam

 

6. Oman

Ørkenstaten er elegant og arabisk eventyr, når det er bedst. Her finder du storslået ørken, lækre resorts og en charmerende hovedstad med venlige og gæstfri mennesker.

Oman er for dem, der har fået nok af Dubais forlorne verden og har lyst til eventyr og autenticitet. Vejret: I december ligger temperaturen på ca. 30 °C, og der falder stort set ikke noget nedbør.

Sultanens Palads i Oman

 

7. Australien

Rejsen er lang, men der er så meget at opleve i Australien, at du roligt kan være væk i en måned eller to. Lej en autocamper og kør ud i det blå. En god idé er at have en løs plan for, hvad du vil opleve.

Australien er et stort land, og du skal selvfølgelig ikke sidde i bilen hele din ferie. Lav lidt research eller kontakt et rejsebureau, hvis du savner inspiration til f.eks. rejserute. Vejret: I den sydlige del af Australien ved Melbourne kan du forvente temperaturer på 24-27 °C og ca. 55 mm regn.

Storby, vild natur og pragtfulde strande – Australien har det hele

 

8. Langkawi – Malaysia

Helt mod nord ved grænsen til Thailand ligger Langkawi, der byder på gode strande og smuk natur. Øen er fuldt udbygget som rejsemål og perfekt for førstegangsbesøgende i Malaysia.

Alt er inden for rækkevidde, og du kan få lækker luksus til ingen penge. Kombiner med hovedstaden Kuala Lumpur og/eller en tur ud i junglen i Taman Negara Nationalpark. Det er også nemt at rejse videre til skønne Koh Lipe i Thailand. Vejret: Temperaturen ligger på 30-32 °C i december, hvor der falder ca. 90 mm regn.

En af Langkawis mange dejlige strande

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*