Her er det varmt i november

Vi viser dig vej til varmen

Den sidste efterårsmåned er som regel også den mest triste. Dagene bliver kortere, og ofte får vi en del nedbør i november – og det kan være som regn, sne eller slud.

Skal du have sol og varme er Europa no go, men der er heldigvis masser af skønne rejsemål ude i den store verden, hvor vejret er godt. Se med her, hvor vejrlab.dk giver deres bud på, hvor du skal tage hen for at finde varme i november.

 

Dubai

Sommermånederne i Dubai er ekstremt varme, og forår og efterår er så absolut at foretrække til et besøg i det solrige emirat. Dubai er gode strande, lækker mad og masser af glimmer og glamour.

Og så er november faktisk en af de billigste måneder at besøge Dubai – værd at tage med i overvejelserne når du skal vælge rejsemål i november. Læs mere i vores miniguide til Dubai. Temperaturen i november ligger på ca. 29 -32 °C og der falder ca. 10 mm regn.

Afslapning på stranden i Dubai

 

Goa – Indien

Efter en meget våd regntid skinner solen nu over Goa. Den lille indiske delstat er et velkendt rejsemål, der byder på alt fra shopping, god mad og farverige markeder. Her er også gode fester og afslapning på de lange strande ud til Det Arabiske Hav. I november kan du forvente temperaturer på ca. 34 °C og 30 mm regn. 

Strand og beach shack på stranden i Calangute

 

Tenerife – Spanien

Tag til den sydlige del af den populære ø for at få den største chance for sol og behagelige temperaturer. Tenerife behøver næsten ingen præsentation – den største af Kanarieøerne er elsket af danskerne, der nyder det gode klima og slapper af på skønne resorts.

Nåh ja, Tenerife har faktisk også pragtfuld natur, der er en udflugt eller to værd. Læs mere i vores miniguide til Tenerife. Temperaturen ligger på ca. 22 ° til 25 °C og der falder ca. 45 mm regn i november.

Indbydende swimmingpool på Tenerife, der er et godt sted til børnefamilierne

 

Fort Lauderdale – USA

Miamis lillesøster tilbyder meget af det samme som solskinsstatens største by, men Fort Lauderdale er lidt mere nede på jorden. Her handler det i høj grad om strandferie, men du kan også gå til koncerter og shoppe løs på Las Olas Boulevard. Forvent ca. 26 °C og omkring 70 mm regn.

Stranden i Fort Lauderdale er dejlig bred

 

Havana/Varadero – Cuba

Regntiden er ovre, og de sidste orkaner har sluppet Cuba i november måned. Hovedstaden Havana er kolonihistorie og masser af kultur, mens Varadero mod øst er lækre strande og dejlige resorts.

Cuba har rigtig meget at byde på og det spændende land næsten kalder på en rundrejse. I november ligger temperaturen omkring 28 °C og der falder ca. 40 mm regn.

Cuba har pragtfulde paradisstrande

 

Koh Chang – Thailand

For alle os, der bare elsker Thailand, er Koh Chang et godt valg til en novemberrejse. Koh Chang er lækre strande, tilbagelænet atmosfære og sundowners under palmerne. Du kan tage på udflugt i øhavet eller måske besøge nabolandet Cambodja. November byder på 30 ° til 32 °C og ca. 100 mm regn.

Lonely Beach på skønne Koh Chang i Thailand

 

Jamaica

Den forholdsvis våde sommer er slut, og der er en måneds tid til at højsæsonen starter. Med andre ord; Jamaica er perfekt at besøge i november. Du kan vælge mellem flere forskellige rejsemål som Negril og Montego Bay, der begge har dejlige strande og glimrende resorts. Forvent 28 til 30 °C og ca. 8 mm regn.

Klassisk snapshot fra Jamaica

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*