Her er det varmt i november

Vi viser dig vej til varmen

Den sidste efterårsmåned er som regel også den mest triste. Dagene bliver kortere, og ofte får vi en del nedbør i november – og det kan være som regn, sne eller slud.

Skal du have sol og varme er Europa no go, men der er heldigvis masser af skønne rejsemål ude i den store verden, hvor vejret er godt. Se med her, hvor vejrlab.dk giver deres bud på, hvor du skal tage hen for at finde varme i november.

For mere inspiration kan du også tjekke indlæggene Her er det varmt i oktober og Her er det varmt i december.

 

1. Dubai

Sommermånederne i Dubai er ekstremt varme, og forår og efterår er så absolut at foretrække til et besøg i det solrige emirat. Dubai er gode strande, lækker mad og masser af glimmer og glamour.

Og så er november faktisk en af de billigste måneder at besøge Dubai – værd at tage med i overvejelserne når du skal vælge rejsemål i november. Læs mere i vores guide til Dubai og i indlægget Hvor skal du bo i Dubai? kan du blive klogere på de mest populære bydele og områder. Vejret: Temperaturen i november ligger på ca. 29 -32 °C og der falder ca. 10 mm regn.

Afslapning på stranden i Dubai

 

2. Tenerife – Spanien

Tag til den sydlige del af den populære ø for at få den største chance for sol og behagelige temperaturer. Tenerife behøver næsten ingen præsentation – den største af Kanarieøerne er elsket af danskerne, der nyder det gode klima og slapper af på skønne resorts.

Nåh ja, Tenerife har faktisk også pragtfuld natur, der er en udflugt eller to værd. Læs mere i vores guide til Tenerife. Vejret: Temperaturen ligger på ca. 22 ° til 25 °C og der falder ca. 45 mm regn i november.

Indbydende swimmingpool på Tenerife, der er et godt sted til børnefamilierne

 

3. Krabi – Thailand

For alle os, der bare elsker Thailand, er Krabi et godt valg til en novemberrejse. Provinsen er utrolig alsidig og byder både på familievenlige resorts og lækre bungalows på stranden.

Du kan besøge smukke nationalparker, tage på udflugt i øhavet til paradisstrande eller hvad med at kombinere Krabi med øer som Koh Lanta eller Koh Yao Noi? Vejret: November byder på 30 ° til 32 °C og ca. 100 mm regn, der typisk falder som kraftige eftermiddagsbyger.

Fantastiske strande og landskaber venter i Krabi

 

4. Sharm el-Sheikh – Egypten

På den sydlige del af Sinaihalvøen ligger solsikre Sharm el-Sheikh, der byder på dejlige strande, fantastisk snorkling og frem for alt lækre resorts med masser af aktiviteter og faciliteter.

Vi anbefaler, at du tager med på en guidet udflugt til f.eks. Luxor eller Kairo, der begge har historiske seværdigheder i verdensklasse. Ønsker du bare sol og strand, så er Sharm el-Sheikh et rigtig perfekt valg og det endda til en god pris. Vejret: Forvent masser af sol og temperaturer på 24-27 °C.

I Sharm el-Sheikh er der mange gode strande med mulighed for at snorkle fra kysten

 

5. Goa – Indien

Efter en meget våd regntid skinner solen nu over Goa. Den lille indiske delstat er et velkendt rejsemål, der byder på bl.a. shopping, god mad, farverige markeder og spændende udflugtsmuligheder.

Der er også gode fester og afslapning på de lange strande ud til Det Arabiske Hav. Læs mere om Goa her. Vejret: I november kan du forvente temperaturer på ca. 34 °C og 30 mm regn. 

Strand og beach shack på stranden i Calangute

 

6. Fort Lauderdale – USA

Miamis lillesøster tilbyder meget af det samme som solskinsstatens største by, men Fort Lauderdale er lidt mere nede på jorden. Her handler det i høj grad om strandferie, men du kan også gå til koncerter og shoppe løs på Las Olas Boulevard. Vejret: Forvent ca. 26 °C og omkring 70 mm regn.

Stranden i Fort Lauderdale er dejlig bred

 

7. Havana/Varadero – Cuba

Regntiden er ovre, og de sidste orkaner har sluppet Cuba i november måned. Hovedstaden Havana er kolonihistorie og masser af kultur, mens Varadero mod øst er lækre strande og dejlige resorts.

Cuba har rigtig meget at byde på, og det spændende land næsten kalder på en rundrejse. Vejret: I november ligger temperaturen omkring 28 °C og der falder ca. 40 mm regn.

Cuba har pragtfulde paradisstrande

 

8. Jamaica

Den forholdsvis våde sommer er slut, og der er en måneds tid til at højsæsonen starter. Med andre ord; Jamaica er perfekt at besøge i november. Du kan vælge mellem flere forskellige rejsemål som Negril og Montego Bay, der begge har dejlige strande og glimrende resorts. Læs mere om Negril her. Vejret: Forvent 28 til 30 °C og ca. 8 mm regn.

Klassisk snapshot fra Jamaica

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*