Her skal du bo ved Miami Beach 2024

Gode hoteller ved Miami Beach, der er til at betale

Miami går aldrig af mode. Den hippe by i solskinsstaten Florida er som en magnet på festdyr, strandelskere og folk med trang til det gode liv.

Stor popularitet betyder ofte høje priser, men sådan behøver det ikke være. Vi har researchet os frem til otte gode overnatningssteder, der alle ligger tæt på stranden og er til at betale. Så søger du et godt hotel i Miami til den billigste pris, så se med her.

Husk, at du kan læse meget mere om Miami i vores rejseguide – f.eks. transport, seværdigheder, aktiviteter og mad og drikke, mens du i indlægget Hvor skal du bo på Miami? kan blive klogere på de mest populære bydele og områder.

 

Suites on South Beach

Central beliggenhed ved South Beach
Her bor I perfekt med få minutters gang til både stranden, Ocean Drive og Collins Avenue. Suites on South Beach ligger i en bygning fra 1940’erne og har 19 værelser med tv, tekøkken, køleskab, mikrobølgeovn, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Det lille hotel har i øvrigt døgnåben reception, hvor man gerne hjælper med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Seaside All Suites Hotel

Vælg mellem værelser og lejligheder
Ud til North Beach ligger Seaside All Suites Hotel, der kombinerer hotel med lejlighed. Stedet er netop istandsat, og her får du meget for pengene. Seaside har have og en lille swimmingpool, mens de tre forskellige lejlighedstyper har tv, gratis wifi og tekøkken med bl.a. elkedel og køleskab.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

M Boutique Hotel

Mindre hotel ved North Beach
Holder I af mindre overnatningssteder, så vil M Boutique Hotel være noget for jer. Her er kun 12 værelser, der alle har tv, dundyne, premium sengetøj, gratis wifi og køkken med bl.a. køleskab, elkedel og mikrobølgeovn. M Boutique Hotel ligger tre minutters gang fra stranden og tilbyder desuden morgenmad og lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tradewinds Apartment Hotel

Lejligheder med køkken
Populært lejlighedshotel, der ligger centralt ved Miami Beach. Der er ca. 400 meter til stranden, og Tradewinds ligger tæt på både golfbanen og Collins Avenue. Der er en skøn lille pool på hotellet, der også tilbyder gratis lufthavnstransport. I lejlighederne er der bl.a. tv, gratis wifi og fuldt udstyret køkken med køleskab og komfur.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Casa Victoria Orchid

Ved Ocean Drive og Collins Avenue
Det charmerende hotel i art deco-stil ligger blot tre minutters gang fra Collins Avenues gode shopping. Casa Victoria Orchid har 19 værelser med tv, elkedel, køleskab, mikrobølgeovn, premium sengetøj og gratis wifi. Hotellet tilbyder desuden spa, have, restaurant og gratis brug af cykler.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Fashion Boutique Hotel

Mindre hotel på Washington Avenue
På Washington Avenue, ca. 300 meter fra South Beach, ligger det lille romantiske hotel, der er et godt valg til ferien i Miami. Her er tv, køleskab og gratis wifi på værelserne. Fashion Boutique Hotel har restaurant og en hyggelig tagterrasse i loungestil. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Shore Club

Populært hotel ved South Beach
Et af South Beachs hippeste hoteller, der har et lækkert poolområde med loungesenge. The Shore Club har også en god spa, restauranten Nobu og en populær og flashy roof top bar. Lyse og moderne værelser med bl.a. tv. køleskab, gratis wifi og premium sengetøj. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Stiles Hotel by Clevelander

God beliggenhed ved stranden
Klassisk South Beach hotel beliggende på Collins Avenue. Værelserne har bl.a. gratis wifi samt tv og lagener fra Frette. Faciliteterne inkluderer bl.a. spa, bar/lounge, 3 swimmingpools og døgnåben reception, der gerne hjælper med bookinger og billetter. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*