22. april 2019

Her skal du bo ved Miami Beach

Lækre hoteller, der er til at betale

Miami går aldrig af mode. Den hippe by i solskinsstaten Florida er som en magnet på festdyr, strandelskere og folk med trang til det gode liv.

Stor popularitet betyder ofte høje priser, men sådan behøver det ikke være. Vi har researchet os frem til otte gode overnatningssteder, der alle ligger tæt på stranden og er til at betale. Så søger du et godt hotel i Miami til den billigste pris, så se med her.

 

Seaside Apartment Hotel

Ud til North Beach ligger Seaside Apartment, der kombinerer hotel med lejlighed. Hotellet er netop istandsat og her får du meget for pengene. Du finder gratis wifi i fællesområderne og værelserne har bl.a. køleskab og tekøkken.

Book Seaside Apartment >

 

Tradewinds Apartment Hotel

Mindre hotel, der ligger centralt ved Miami Beach. Der er ca. 400 meter til stranden og Tradewinds ligger tæt på både golfbanen og Collins Avenue. Der er en skøn lille pool på hotellet, der også tilbyder gratis wifi i fællesområderne.

Book Tradewinds Apartment >

 

Richmond Hotel

Ved den nordligste del af South Beach (på Collins Avenue) bor du godt på Richmond Oceanfront hotel, der bl.a. har bar/lounge og et hyggeligt poolområde. Der er gratis wifi i nogle fællesarealer, og du bor tæt på både Ocean Drive og Lincoln Roads shopping.

Book Richmond Oceanfront >

 

Fashion Boutique Hotel

På Washington Avenue, ca. 300 meter fra South Beach, ligger det lille romantiske hotel, der er et godt valg til ferien i Miami. Her er gratis wifi i fællesarealer og Fashion har en hyggelig tagterrasse i loungestil.

Book Fashion Boutique Hotel >

 

Shore Club

Et af South Beachs hippeste hoteller, der har et lækkert poolområde med loungesenge. Der er gratis wifi og The Shore Club har også en god spa, restauranten Nobu og en populær og flashy roof top bar. Lyse og moderne værelser.

Book shore club >

 

Miami Beach Resort

Større hotel i nærheden af naturiststranden Haulover Beach. Alle værelser har bl.a. tv og gratis wifi. På hotellet kan du nyde swimmingpoolen og de gode spafaciliteter. Flere gode restauranter i området.

Book Miami Beach Resort >

 

The Stiles Hotel

Klassisk South Beach hotel beliggende på Collins Avenue. Værelserne har bl.a. gratis wifi samt tv og lagener fra Frette. Faciliteterne inkluderer bl.a. spa, bar/lounge og døgnåben reception, der gerne hjælper med bookinger og billetter.

Book The Stiles Hotel >

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*