5. december 2021

Bo billigt ved stranden på Bali og Lombok

På Bali og naboøerne får du rigtig meget for pengene

Bali og Lombok er et af de billigste rejsemål for danskere. Her på den indonesiske ø kan man nemt få råd til at bo ved stranden, og det uanset om du er til charmerende cabanas, gode dykkesteder eller fred og ro. Vi har fundet syv steder, hvor du får meget for pengene.

Good Karma Bungalow

En evig favorit på Bali. I hvert fald for dykkerfolket, der her bor godt og billigt. Good Karma ligger ved foden af det hellige bjerg Gunung Agung ved byen Amed på det nordøstlige Bali. Sandet på strandene her er af vulkansk oprindelse, men faktisk består hotellets strand af sorte rullesten. Det er den gode snorkling, der får folk til at bo her. Stedet har sin egen lille bugt, hvor koralrevet ligger tæt ved kysten. De små huts er luftige, og du kan slappe af i en hængekøje eller spise god mad. Længere oppe ad kysten kan du dykke på vraget af skibet Liberty. Book Good Karma Bungalow

Mu Bali

Beliggende på en lille klippetop 60 meter fra stranden er hotellet en rejse tilbage til Bali som det var engang. De runde huse med palmebladstag og åbne pavilloner er lidt af en oase, og Mu Bali ligger smukt med udsigt over Det Indiske Ocean. Der er kun 10 minutter til Bingin Beach, der bliver betragtet som et af verdens bedste surfspots. Romantikere kan bo skønt i værelset, der ligger delvist inde i klippen, men husk at booke i god tid i forvejen. Book Mu Bali.

Gaia Oasis Retreat Resort

Alene turen til den lille by Tejakula gør det værd at besøge det nordlige Bali. Men her ligger også hotellet Gaia Oasis, der har en afdeling i bjergene og en ved stranden. Hotellet ligger ved en lang strand, der på denne del af Bali består af mørkt lavasand. Gaia Oasis små hytter ligger rundt om en hyggelig og palmeklædt have, og hotellet er et godt sted at komme lidt væk fra det hele. Det hyggeligt, rustikt og de åbne badeværelser giver en følelse af at bo midt ude i naturen. Book Gaia Oasis Retreat Resort.

Pondok Pitaya

Pondok Pitaya ligger ud til en fin strand ved byen Bailan, der både tiltrækker solbadere og surfere. Det er her på det nordvestlige Bali de mere stedkendte turister flygter hen fra sydøens menneskemylder. På Pondok Pitaya bor man i traditionelle javanesiske huse, der er perfekt til familier eller grupper af venner. Stedet har områdets travleste restaurant, et fint sted at slutte dagen, når du har nydt en god sundowner ved hotellets dejlige swimmingpool. Book Pondok Pitaya.

Grand Balisani Suites

Lidt større og lidt dyrere. Selvom det måske ikke er helt så intimt på Grand Balisani, så får man rigtig meget for pengene. Hotellet har 96 værelser og ligger lige ud til Batubelig Beach ved Seminyak. Her er en lækker pool og værelserne er holdt i mørkt træ. Grand Balisani har selvfølgelig også bar og restaurant, men der er ikke langt til Seminyaks hippe barer og beach clubs. Book Grand Balisani.

Alam Gili Bungalows

På Gili Trawangan, en af småøerne ved Lombok, ligger Alam Gili som en lille oase. De seks charmerende bungalows er på en gang rustikke og typisk balinesiske. Der er kun et stenkast til stranden, hvor der er gode snorklemuligheder. Stedet har i øvrigt en god restaurant med suveræn balinesisk mad. Gili Trawangan er lidt af et paradis. her er kun få motoriserede køretøjer, og selvom der er kommet dyrere hoteller på øerne, så er det stadig helt nede på jorden. Book Alam Gili Bungalows.

Manta Dive Gili Air Resort

Det er muligt, at der i forhold til Bali og Lombok er roligt på Gili Trawangan, men vil du endnu længere ned i tempo, så tager du båden til den lille ø Gili Air. Her ligger Manta Dive, der er et perfekt sted at lave ingenting. De skønne eksotiske cabanas er smagfuldt indrettet, og hotellet har restaurant, swimmingpool og en lækker hvid sandstrand lige udenfor døren. Book Manta Dive.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*