Bo billigt ved stranden på Bali

På Bali og naboøerne får du rigtig meget for pengene

Bali og Lombok er et af de billigste rejsemål for danskere. På den skønne indonesiske ø kan du nemt få råd til at bo ved stranden, og det uanset om du er til charmerende cabanas, gode dykkersteder eller fred og ro. Vi har fundet 11 steder på Bali og to på Gili-øerne, hvor du får meget for pengene.

Læs mere om Bali i vores rejseguide, hvor du kan blive klogere på f.eks. transport, seværdigheder, aktiviteter og strandområder.

Du kan finde flybilletter til Bali her, hvis du vil sammensætte din egen rejse. Du har også mulighed for at tage med et dansk rejsebureau til Bali, hvis du føler dig mere tryg ved det.

 

Amed Lodge by Sudamala Resorts – Amed, Bali

Billigt og med topanmeldelser fra tidligere gæster
Amed Lodge er et ganske lille overnatningssted på stranden i Amed på Balis østkyst. Stedet får topanmeldelser af tidligere gæster, og du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der bl.a. har pengeskab og gratis wifi.

Hotellet har faciliteter som swimmingpool og restaurant, hvor du har mulighed for at tilkøbe morgenmad. Amed Lodge er absolut et topvalg, hvis du vil bo på stranden på Bali.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

Hotel Shri Ganesh – Lovina

Ved Lovinas sorte sandstrand
Det lille Shri Ganesh ligger ud til Lovina Beach i første parket til de smukkeste solnedgange. Hotellet har kun få værelser, så det er om at booke i god tid i forvejen. Tidligere gæster roser det supervenlige personale på Shri Ganesh, der bl.a. tilbyder bar, restaurant og en lille swimmingpool. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Amarta Beach Cottages – Candi Dasa, Bali

Ved stranden i Manggis tæt på Candi Dasa
Også Amarta Beach Cottages er et mindre overnatningssted. Hotellet har 16 værelser med bl.a. elkedel, terrasse, pengeskab og gratis wifi. Amarta Beach Cottages ligger ved Candi Dasa på det østlige Bali, der byder på smuk natur og gode seværdigheder. Hotellet har faciliteter som spa, have, restaurant og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

West Break Bali Medewi – Mendoyo, Bali

I rolige omgivelser
Også på West Break Bali Medewi skal du booke tidligt. Hotellet har kun otte værelser, der i blandt med plads til hele familien. På West Break Bali Medewi bor du i rolige omgivelser ud til stranden – et perfekt sted at komme ned i gear. Af faciliteter finder du bl.a. bar, restaurant og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Good Karma Bungalow – Amed, Bali

Populært blandt dykkere (andre kan også bo der)
En evig favorit på Bali. I hvert fald for dykkerfolket, der her bor godt og billigt. Good Karma ligger ved foden af det hellige bjerg Gunung Agung ved byen Amed på det nordøstlige Bali. Sandet på strandene her er af vulkansk oprindelse, men faktisk består hotellets strand af sorte rullesten.

Det er den gode snorkling, der får folk til at bo her. Stedet har sin egen lille bugt, hvor koralrevet ligger tæt ved kysten. De små huts er luftige, og du kan slappe af i en hængekøje eller spise god mad. Længere oppe ad kysten kan du dykke på vraget af skibet Liberty.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Segara Wangi Beach Cottages – Candi Dasa, Bali

Få havudsigt til en rigtig god pris
Så skal vi til Candi Dasa og det lille Segara Wangi Beach Cottages, der tilbyder gode funktionelle værelser, hvoraf nogle har havudsigt. Hotellet har en dejlig have, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er som regel inkluderet i prisen på Segara Wangi Beach Cottages som tidligere gæster roser for sit venlige personale.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Amed Sari Guesthouse – Amed, Bali

Nok et af Balis billigste strandhoteller
For budgetrejsende er Amed Sari Guesthouse virkelig value for money. Det lille hotel med de venlige ejere kan ofte bookes til under 100 kr. i døgnet. Her bor du direkte ud til den fine strand et stenkast fra byen.

De ni værelser har bl.a. gårdhave og gratis wifi. Amed Sari Guesthouse tilbyder desuden vaskeservice og lufthavnstransport. Et godt budgethotel direkte på stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Grand Balisani Suites – Batubelig Beach, Bali

Tæt på hippe Seminyak
Lidt større og lidt dyrere. Selvom det måske ikke er helt så intimt på Grand Balisani, så får man rigtig meget for pengene. Hotellet har 96 værelser og ligger lige ud til Batubelig Beach ved Seminyak.

Her er en lækker pool og værelserne er holdt i mørkt træ. Grand Balisani har selvfølgelig også bar og restaurant, men der er ikke langt til Seminyaks hippe barer og beach clubs.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mu Bali – Pecatu, Bali

Unikt og populært hotel på Bali
Beliggende på en lille klippetop 60 meter fra stranden er hotellet en rejse tilbage til Bali som det var engang. De runde huse med palmebladstag og åbne pavilloner er lidt af en oase, og Mu Bali ligger smukt med udsigt over Det Indiske Ocean.

Der er kun 10 minutter til Bingin Beach, der bliver betragtet som et af verdens bedste surfspots. Romantikere kan bo skønt i værelset, der ligger delvist inde i klippen, men husk at booke i god tid i forvejen.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gaia Oasis Retreat Resort – Tejakula, Bali

I pragtfuld palmehave
Alene turen til den lille by Tejakula gør det værd at besøge det nordlige Bali. Men her ligger også hotellet Gaia Oasis, der har en afdeling i bjergene og en ved stranden. Hotellet ligger ved en lang strand, der på denne del af Bali består af mørkt lavasand.

Gaia Oasis små hytter ligger rundt om en hyggelig og palmeklædt have, og hotellet er et godt sted at komme lidt væk fra det hele. Det hyggeligt, rustikt og de åbne badeværelser giver en følelse af at bo midt ude i naturen.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pondok Pitaya – Bailan, Bali

Især for surfere
Pondok Pitaya ligger ud til en fin strand ved byen Bailan, der både tiltrækker solbadere og surfere. Det er her på det nordvestlige Bali de mere stedkendte turister flygter hen fra sydøens menneskemylder.

På Pondok Pitaya bor man i traditionelle javanesiske huse, der er perfekt til familier eller grupper af venner. Stedet har områdets travleste restaurant, et fint sted at slutte dagen, når du har nydt en god sundowner ved hotellets dejlige swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Alam Gili Bungalows – Gili Trawangan

Skønne hytter på stranden
På Gili Trawangan, en af småøerne ved Lombok, ligger Alam Gili som en lille oase. De seks charmerende bungalows er på en gang rustikke og typisk balinesiske. Der er kun et stenkast til stranden, hvor der er gode snorkelmuligheder.

Stedet har i øvrigt en god restaurant med suveræn balinesisk mad. Gili Trawangan er lidt af et paradis. her er kun få motoriserede køretøjer, og selvom der er kommet dyrere hoteller på øerne, så er det stadig helt nede på jorden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Manta Dive Gili Air Resort – Gili Air

Godt diveresort på Gili Air
Det er muligt, at der i forhold til Bali og Lombok er roligt på Gili Trawangan, men vil du endnu længere ned i tempo, så tager du båden til den lille ø Gili Air. Her ligger Manta Dive, der er et perfekt sted at lave ingenting. De skønne eksotiske cabanas er smagfuldt indrettet, og hotellet har restaurant, swimmingpool og en lækker hvid sandstrand lige udenfor døren.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*