Spar 1500 kr. på sommerrejser inkl. fleksibel ombooking

Få en billig rejse til sol og sommer

Det betaler sig at være hurtig og booke i god tid. Lige nu kan du få helt op til 1500 kr. i rabat pr. booking på sommerrejser.

Det er Sunweb, Danmarks hurtigst voksende rejsebureau, der tilbyder de gode rabatter på rejser. Sunweb er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID). Det betyder bl.a.:

• Rejserne er dækket af pakkerejseloven
• Gratis og fleksibel ændring af rejser
• Hjemrejsegaranti

Rejserne er inklusive fly og 7 nætter på hotel. Transport fra lufthavn til hotel og retur kan nemt tilkøbes.

Sunweb tilbyder rejser til de mest populære destinationer i Middelhavsområdet samt Kanarieøerne, Marokko og Egypten.

På de fleste rejsemål kan du vælge mellem flere koncepter som f.eks. all inclusive, voksenhoteller (adult only), hoteller med eget vandland og Selections – særligt udvalgte hoteller, der lige har det der ekstra som gør ferien fantastisk. Og så kan I selvfølgelig vælge mellem et utal af børnevenlige hoteller med masser af faciliteter.

I solrige og altid populære Spanien har Sunweb rejser til f.eks. Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Costa Brava, Costa Dorada og Costa del Sol.

Sunweb har et af Danmarks absolut største udvalg i Tyrkiet, og her kan I vælge f.eks. Side, Alanya, Kemer og Belek på sydkysten og Bodrum, Marmaris og Kusadasi på vestkysten.

Er I mere til pragtfulde Grækenland, så har I mulighed for at få en billige ferie på Kos, Korfu, Kreta, Rhodos og Zakynthos.

Sunweb har også rejser til bl.a. Cypern, Egypten, Portugal og Kroatien.

Husk, at I altid har fly og hotelophold inkluderet i prisen. Transport til og fra hotel kan tilkøbes. Og så kan I hos Sunweb rejse fra både Billund, Aalborg og København og ofte vælge rejser på 7, 10, 12 eller 14 dage. På de fleste destinationer er der desuden dansk guideservice 24 timer i døgnet. Sunweb er medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID).

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*