25. september 2020

Få sol og varme – Portugal og Grækenland er åbne

Få en billig rejse til sol og sommer

Efterårsferie eller et skud sol og varme inden vinteren? Portugal og især Grækenland er rigtig populære i øjeblikket – få det store overblik over rejser til de to lande og se tilbud på charterrejser i efterårsmånederne inklusive uge 41 og 42. Lige nu har Sunweb, Danmarks hurtigst voksende rejsebureau, masser af rejser og inspiration til bl.a. par- og familieferien. Der findes også tilbud på all inclusive og en række andre koncepter.

Rejserne er inklusive fly og 7 nætter på hotel. Transport fra lufthavn til hotel og retur kan nemt tilkøbes.

Sunweb tilbyder rejser til de mest populære destinationer i Middelhavsområdet samt Kanarieøerne, Marokko og Egypten. På de fleste rejsemål kan du vælge mellem flere koncepter som f.eks. all inclusive, voksenhoteller (adult only), hoteller med eget vandland og Selections – særligt udvalgte hoteller, der lige har det der ekstra som gør ferien fantastisk. Og så kan I selvfølgelig vælge mellem et utal af børnevenlige hoteller med masser af faciliteter.

I solrige og altid populære Spanien har Sunweb rejser til f.eks. Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Costa Brava, Costa Dorada og Costa del Sol.

Sunweb har et af Danmarks absolut største udvalg i Tyrkiet, og her kan I vælge f.eks. Side, Alanya, Kemer og Belek på sydkysten og Bodrum, Marmaris og Kusadasi på vestkysten.

Er I mere til pragtfulde Grækenland, så har I mulighed for at få en billige ferie på Kos, Korfu, Kreta, Rhodos og Zakynthos.

Sunweb har også rejser til bl.a. Cypern, Egypten, Portugal og Kroatien.

Husk, at I altid har fly og hotelophold inkluderet i prisen. Transport til og fra hotel kan tilkøbes. Og så kan I hos Sunweb rejse fra både Billund, Aalborg og København og ofte vælge rejser på 7, 10, 12 eller 14 dage. På de fleste destinationer er der desuden dansk guideservice 24 timer i døgnet. Sunweb er medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID).

Book mens udvalget er størst og priserne lavest.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*