19. august 2019

Rejs i august fra kr. 1999,- inkl. fly og hotel

Få en billig rejse til sol og sommer

Det danske sommervejr er blevet lidt bedre, men det kan stadig være en kølig fornøjelse at tage en tur på stranden. Hører du til dem, der ikke vil satse på sol og sommer herhjemme, så kan du lige nu få en solrig rejse til bl.a. Spanien, Tyrkiet, Cypern, Portugal, Bulgarien eller Grækenland med stor rabat.

Det er Sunweb, Danmarks hurtigst voksende rejsebureau, der lige nu kører en stor kampagne, hvor du kan spare masser af penge – se mere her:

Afbudsrejser fra kr. 1999,-
Rejs i august fra kr. 1999,-

Priserne er inklusive flyrejse, 7 nætter på hotel og transport fra lufthavn til hotel og retur.

Sunweb tilbyder rejser til de mest populære destinationer i Middelhavsområdet. På de fleste rejsemål kan du vælge mellem flere koncepter som f.eks. all inclusive, voksenhoteller (adult only), hoteller med eget vandland, Selections – særligt udvalgte hoteller, der lige har det der ekstra som gør ferien fantastisk. Og så kan I selvfølgelig vælge mellem et utal af børnevenlige hoteller med masser af faciliteter.

I solrige og altid populære Spanien har Sunweb rejser til f.eks. Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Costa Brava, Costa Dorada og Costa del Sol.

Sunweb har et af Danmarks absolut største udvalg i Tyrkiet, og her kan I vælge f.eks. Side, Alanya, Kemer og Belek på sydkysten og Bodrum, Marmaris og Kusadasi på vestkysten.

Er I mere til pragtfulde Grækenland, så har I mulighed for at få en billige ferie på Kos, Korfu, Kreta, Rhodos og Zakynthos.

Sunweb har også rejser til bl.a. Cypern, Egypten, Portugal og Kroatien..

Husk, at I altid har fly, hotelophold og transport til og fra lufthavn inkluderet i prisen. Og så kan I hos Sunweb rejse fra både Billund, Aalborg og København og ofte vælge rejser på 7, 10, 12 eller 14 dage. På de fleste destinationer er der desuden dansk guideservice 24 timer i døgnet. Sunweb er medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID).

Book mens udvalget er størst og priserne lavest.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*