25. juni 2021

Lige nu: Book sommerferien med 350 kr. i rabat pr. person

Få en billig rejse til sol og sommer

Så er store dele af Europa åben for rejser. Har du ikke allerede booket sommerferien, så kan du nu vælge mellem bl.a. Kos, Rhodos, Mallorca, Bulgarien og de kanariske øer. Alle solrige rejsemål, som er elsket af danskerne.

Selvom en lang række rejsemål er skiftet fra orange til gul hos Udenrigsministeriet, så er det stadig værd at booke rejser med maksimal tryghed og fleksibilitet. Heldigvis har mange rejsebureauer tilpasset sig den virkelighed, vi lever i. F.eks. at der er fokus på tryghed og mulighed for tilbagebetaling, hvis rejsen bliver annulleret.

Det gælder også hos Sunweb, Danmarks hurtigst voksende rejsebureau, der er medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID). Det betyder bl.a.:

• Rejserne er dækket af pakkerejseloven
• Gratis og fleksibel ændring af rejser
• Hjemrejsegaranti

Lige nu er der masser af billige rejser, og du kan få 350 kr. i rabat pr. person på udvalgte familieferier.

Rejserne er inklusive fly og 7 nætter på hotel. Transport fra lufthavn til hotel og retur kan nemt tilkøbes.

Sunweb tilbyder rejser til de mest populære destinationer i Middelhavsområdet samt Kanarieøerne, Marokko og Egypten.

På de fleste rejsemål kan du vælge mellem flere koncepter som f.eks. all inclusive, voksenhoteller (adult only), hoteller med eget vandland og Selections – særligt udvalgte hoteller, der lige har det der ekstra som gør ferien fantastisk. Og så kan I selvfølgelig vælge mellem et utal af børnevenlige hoteller med masser af faciliteter.

I solrige og altid populære Spanien har Sunweb rejser til f.eks. Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Costa Brava, Costa Dorada og Costa del Sol.

Sunweb har et af Danmarks absolut største udvalg i Tyrkiet, og her kan I vælge f.eks. Side, Alanya, Kemer og Belek på sydkysten og Bodrum, Marmaris og Kusadasi på vestkysten.

Er I mere til pragtfulde Grækenland, så har I mulighed for at få en billige ferie på Kos, Korfu, Kreta, Rhodos og Zakynthos.

Sunweb har også rejser til bl.a. Cypern, Egypten, Portugal og Kroatien.

Husk, at I altid har fly og hotelophold inkluderet i prisen. Transport til og fra hotel kan tilkøbes. Og så kan I hos Sunweb rejse fra både Billund, Aalborg og København og ofte vælge rejser på 7, 10, 12 eller 14 dage. På de fleste destinationer er der desuden dansk guideservice 24 timer i døgnet. Sunweb er medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID).

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*