Afbudsrejser til gode priser – 1 uge i solen for 2083 kr.

Få en billig rejse til sol og sommer

Kan du rejse snart, så er der mange penge at spare. Lige nu er der afbudsrejser for kun 2083 kr. pr. person, når to personer rejser sammen.

Rejserne er inklusive fly og 7 nætter på hotel. Du kan finde alle slags rejser og koncepter – f.eks. all inclusive, kun-for-voksne og lækre boutiquehoteller.

På de fleste rejsemål kan du vælge mellem flere koncepter som f.eks. all inclusive, voksenhoteller (adult only), hoteller med eget vandland og Selections – særligt udvalgte hoteller, der lige har det der ekstra som gør ferien fantastisk. Og så kan du selvfølgelig vælge mellem et utal af børnevenlige hoteller med masser af faciliteter.

Vi samarbejder primært med Sunweb, der er Danmarks hurtigst voksende rejsebureau og medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID). Det betyder bl.a.:

• Rejserne er dækket af pakkerejseloven
• Gratis og fleksibel ændring af rejser
• Hjemrejsegaranti

Sunweb tilbyder rejser til de mest populære destinationer i Middelhavsområdet samt Kanarieøerne, Marokko og Egypten.

I solrige og altid populære Spanien har Sunweb rejser til f.eks. Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Costa Brava, Costa Dorada og Costa del Sol.

Sunweb har et af Danmarks absolut største udvalg i Tyrkiet, og her kan I vælge f.eks. Side, Alanya, Kemer og Belek på sydkysten og Bodrum, Marmaris og Kusadasi på vestkysten.

Er I mere til pragtfulde Grækenland, så har I mulighed for at få en billige ferie på Kos, Korfu, Kreta, Rhodos og Zakynthos.

Sunweb har også rejser til bl.a. Cypern, Egypten, Portugal og Kroatien.

Husk, at du altid har fly og hotelophold inkluderet i prisen. Transport til og fra hotel kan tilkøbes. Og så kan du hos Sunweb rejse fra både Billund, Aalborg og København og ofte vælge rejser på 7, 10, 12 eller 14 dage.

På de fleste destinationer er der desuden dansk guideservice 24 timer i døgnet. Sunweb er medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID).

Du kan se flere tilbud hos Bravo Tours, og rejser du ud af Jylland, kan du også se efter afbudsrejser hos f.eks. Primo Tours og Suncharter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*