Sådan kommer du billigt til Tyrkiet

I Tyrkiet får du rigtig meget ferie for pengene

Få steder i Europa får du så meget for pengene som i Tyrkiet. Langs syd- og vestkysten ligger feriebyerne på stribe, og her kan du bo på mindre familiære hoteller eller på gigantiske resorts med all inclusive og alt i faciliteter.

Uanset, hvordan du vælger at overnatte, så er du aldrig langt fra mange af Tyrkiets spændende seværdigheder, der sætter en tyk streg under, at der er mere at komme efter en sol, pool og strand.

Det er nemt at booke en rejse til Tyrkiet – du kan selv finde fly og hotel, men det er bestemt en god idé at sammenligne priser med charterbureauerne. Er du i tvivl om, hvor i Tyrkiet du skal rejse hen, så tjek indlægget Ferie i Tyrkiet – hvilken by skal du vælge?

Book selv

Flybillet

Fuld frihed når det gælder afrejsedato og rejselængde får du som altid, når du selv booker fly og hotel.

Flere flyselskaber flyver direkte fra Danmark til Tyrkiet – SunExpress flyver fra både København, Aalborg og Billund til Antalya. Også Pegasus Airlines har en direkte rute til Antalya.

SunExpress flyver også fra København til Izmir, mens SAS flyver til Gazipasa ved Alanya. Herudover kommer selvfølgelig alle charterselskabernes direkte fly.

Udover de direkte ruter, så kan du fra både Billund og København flyve med Turkish Airlines til Istanbul for at skifte fly til sin slutdestination.

Du kan sammenligne flybilletter hos f.eks. Kayak, hvis prisindsigt afslører, at billetterne er billigst i januar, marts og november. Dyrest er det ikke overraskende i juli.

Har du mulighed for det, så rejs udenfor skolernes sommerferie. Starten af juni eller september er gode tidspunkter at besøge Tyrkiet, og det er ofte til rigtig gode priser.

For at komme billigt til Tyrkiet er det også en god idé kun at betale for det, du har brug for. Her tænker vi på indchecket bagage og du kan droppe tilkøb som valg af siddeplads i flyet og prioriteret boarding.

Overnatning

I Tyrkiets feriebyer finder du et hav af overnatningsmuligheder. Generelt er det billigt at overnatte og især på de store resorts får du meget for pengene.

Du kan booke hotel på f.eks. hotels.com, der som regel har de laveste priser. Husk at tjekke værelsestype, afbestillingsbetingelser og hvad, der er inkluderet (f.eks. morgenmad), når du sammenligner hoteller.

Er du til store resorts med all inclusive, så klik ind på indlægget De bedste all inclusive hoteller i Tyrkiet, der er valgt af tidligere gæster. All inclusive er ofte en god idé, hvis du vil holde styr på budgettet. Det er dog værd at bemærke, at kvaliteten ofte følger prisen.

Andre indlæg du kan læse er Bo på stranden i Alanya og De bedste hoteller i Alanya.

Book hos et charterbureau

I rigtig mange tilfælde vil det være billigst at booke din rejse til Tyrkiet hos et charterbureau, hvor fly, hotel og nogle gange lufthavnstransfer er inkluderet.

Sunweb er et af de rejsebureauer, der er rigtig store på rejser til Tyrkiet. Det er også Danmarks hurtigstvoksende rejsebureau – en status man ifølge Sunweb selv har opnået ved at være rigtig aggressive på prisen.

Den påstand kan du nemt tjekke her ved at sammenligne med andre charterbureauer:
Rejser til Alanya
Rejser til Side
Rejser til Marmaris
Rejser til Bodrum

Sunweb har altid fly, hotel og transport til og fra lufthavn inkluderet i prisen. Og så er det muligt ofte at vælge rejser på 3, 7, 10 eller 14 dage.

Sunweb har rejser til bl.a. Alanya, Antalya, Side, Kemer og Belek på sydkysten og til Marmaris, Bodrum og Kusadasi på vestkysten. Se også indlægget 10 hoteller i Tyrkiet med all inclusive i topklasse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*