Sådan kommer du billigt til Tyrkiet

I Tyrkiet får du rigtig meget ferie for pengene

Få steder i Europa får du så meget for pengene som i Tyrkiet. Langs syd- og vestkysten ligger feriebyerne på stribe, og her kan du bo på mindre familiære hoteller eller på gigantiske resorts med all inclusive og alt i faciliteter.

Uanset, hvordan du vælger at overnatte, så er du aldrig langt fra mange af Tyrkiets spændende seværdigheder, der sætter en tyk streg under, at der er mere at komme efter en sol, pool og strand.

Det er nemt at booke en rejse til Tyrkiet – du kan selv finde fly og hotel, men det er bestemt en god idé at sammenligne priser med charterbureauerne.

Book selv

Fuld frihed når det gælder afrejsedato og rejselængde får du som altid, når du selv booker fly og hotel.

Flere flyselskaber flyver direkte fra Danmark til Tyrkiet – SunExpress flyver fra både København, Aalborg og Billund til Antalya. Også Pegasus Airlines har en direkte rute til Antalya. SunExpress flyver også fra København til Izmir, mens SAS flyver til Gazipasa ved Alanya. Herudover kommer selvfølgelig alle charterselskabernes direkte fly.

Udover de direkte ruter, så kan man fra både Billund og København flyve med Turkish Airlines til Istanbul for at skifte fly til sin slutdestination.

Du kan sammenligne flybilletter hos Momondo, hvis prisindsigt afslører, at billetterne er billigst i januar og marts. Rejs om tirsdagen og book mindst 24 dage inden for at få den billigste flybillet.

Har du mulighed for det, så rejs udenfor skolernes sommerferie. Starten af juni eller september er gode tidspunkter at besøge Tyrkiet, og det er ofte til rigtig gode priser.

hotels.com kan du booke hotel med prisgaranti – er I til store resorts med all inclusive, så klik ind på indlægget De bedste all inclusive hoteller i Tyrkiet, der er valgt af tidligere gæster.

Kviklinks:
Book hotel i Alanya
Book hotel i Side
Book hotel i Bodrum
Book hotel i Marmaris

Du kan prøve at sammenligne priser hos Expedia, der selv siger, at man kan spare op til 13 % hos dem ved at booke fly og hotel sammen. På Expedia kan du også leje bil eller transfer til dit hotel og retur.

Book hos et charterbureau

Sunweb er et af de rejsebureauer, der er rigtig store på rejser til Tyrkiet. Det er også Danmarks hurtigstvoksende rejsebureau – en status man ifølge Sunweb selv har opnået ved at være rigtig aggressive på prisen.

Den påstand kan du nemt tjekke her ved at sammenligne med andre charterbureauer:
Rejser til Alanya
Rejser til Side
Rejser til Marmaris
Rejser til Bodrum

Sunweb har altid fly, hotel og transport til og fra lufthavn inkluderet i prisen. Og så er det muligt ofte at vælge rejser på 3, 7, 10 eller 14 dage. Sunweb har rejser til bl.a. Alanya, Antalya, Side, Kemer og Belek på sydkysten og til Marmaris, Bodrum og Kusadasi på vestkysten. Se også indlægget 10 hoteller i Tyrkiet med all inclusive i topklasse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*