Her er det varmt i juni

Vi viser dig vej til varmen

koh phangan

Ahh. Endelig sommer. Jo jo, vi ved det godt – sommeren i Danmark er helt utilregnelig, som vi efterhånden har set nogle gange de sidste år.

Vil du være sikker på ikke bare at gå fra forår til efterår og faktisk få lidt sommer, så se nærmere på nedenstående rejsemål, hvor du kan nyde solens varmende stråler.

 

Algarve – Portugal

Besøg Algarve inden alle de andre turister kommer. Den portugisiske sydkyst er med rette berømt for sine dejlige strande, men der er meget mere at komme efter.

Her får du lækker seafood og lej endelig en bil for at køre ud i det blå til hyggelige landsbyer, gamle borge og monumenter fra en tid, der var engang. Læs mere i vores miniguide til Algarve. I juni ligger temperaturen på 26-29 °C og der falder ca. 10 mm regn.

 

Samos – Grækenland

Den glemte ø. Samos var superhot for 20-30 år siden, men det er som om at den skønne græske ø er gået lidt i glemmebogen. Heldigvis vil nogle nok sige, for så har de paradiset for sig selv.

Samos er skønne strande, hyggelige byer og atmosfærefyldte taverner i den lune nat. Læs mere i vores miniguide til Samos. Forvent 27-30 °C og ca. 10 mm regn i juni.

 

Puglien – Italien

Nede i hælen på Italiens støvle ligget regionen Puglien, der er en overset perle i det skønne middelhavsland. Det er her du funder det autentiske Syditalien med charmerende byer og lækre egnsretter. Fik vi nævnt den gode vin?

I Puglien finder du billige bed & breakfast såvel som lækre boutiquehoteller, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Temperaturen ligger på 25-27 °C i juni, hvor der falder ca. 30 mm regn.

 

Koh Phangan – Thailand

Thailand om sommeren? Jo, den er god nok. Øerne i den vestlige Thailandbugt har glimrende vejr i juni ,og det gælder således også Koh Phangan.

Øen er mest kendt for sit gigantiske full moon party, men faktisk har Koh Phangan nogle af Thailands bedste strande, der kun kan nås med båd. Det er eksotisk, lækkert og superbilligt. I juni ligger temperaturen på 30-33 °C og der falder ca. 100 mm regn primært som eftermiddagsbyger.

koh phangan

 

Den Franske Riviera

Besøg den berømte riviera før turistsæsonen rigtig starter. Vil I have lidt mere plads og en billigere rejse, så er juni helt perfekt.

Sydfrankrig er lækker mad, spændende seværdigheder, og så skal vi selvfølgelig ikke glemme de dejlige strande, der ligger som perler på en snor langs kysten. Læs mere i vores miniguide til Sydfrankrig. Forvent 23-26 °C og ca. 40 mm regn i juni.

 

Bali – Indonesien

Bali skal besøges om sommeren. Gudernes ø er altid en oplevelse værd, men husk at booke et hotel fra Ubud og mod nord. Bali modtager rigtig mange turister, der primært holder til i Kuta og Sanur i syd, så søg roen de mindre turistede steder.

Bali er god mad, spændende seværdigheder, en unik kultur og ikke mindst en utrolig gæstfri befolkning. Læs mere i vores miniguide til Bali. Forvent 30-32 ° C og ca. 45 mm regn.

 

Costa de la Luz – Spanien

Vest for solkysten i retning mod fantastiske Sevilla finder du al den ro og autencitet som man skal lede efter på Costa del Sol. Byerne Cadiz, Huelva og Jerez er blot nogle af de steder du kan besøge for st spise lækker mad, gå på opdagelse på markederne eller måske tage et kursus i flamenco.

Costa de la Luz er det ægte Andalusien og et perfekt sted til en bilferie. I juni ligger temperaturen på 28-33 °C og der falder ca. 10 mm regn.

 

Pulau Perhentian – Malaysia

Endnu et sted i Sydøstasien, der sagtens kan besøges om sommeren. Faktisk har Pulau Perhentian højsæson på dette tidspunkt, og drømmer du om en skøn tropeø med små huts på kridhvide sandstrande og krystalklart vand, så finder du det her.

Perhentian er driverliv under palmerne og et sted, hvor den grå hverdag synes langt væk. Temperaturen ligger på 30-32 °C og der falder ca. 110 mm regn primært som eftermiddagsbyger.

 

Istanbul – Tyrkiet

Fantastiske Istanbul er spækket med seværdigheder. Tyrkiets største by er et overflødighedshorn af oplevelser, der kan tage pusten fra de fleste.

Hagia Sofia, Den Blå Moské, Topkapi Paladset og de imponerende cisterner for blot at nævne nogle. Og så er der selvfølgelig byens markeder og den lækre mad, der er ren verdensklasse. Forvent 24-28 °C og ca. 30 mm regn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*