8 swim-up værelser der er til at betale

Skønne swim-up værelser til din ferie

Swim up værelser er fantastisk populært lige nu. I hvert fald, hvis man skal tro rejsebureauerne, der melder om massiv efterspørgsel på hotelværelser, der har direkte adgang til swimmingpoolen. Uh, det lyder dyrt tænker du nok, men det behøver det skam ikke være. Tag mod øst, hvor den slags er til at betale. Se bare med her.

 

Hard Rock Hotel – Penang, Malaysia

Lækre værelser på populært hotel
Hard Rocks Lagune Deluxe-værelser giver gæsterne mulighed for st springe direkte fra værelset ud i en af det nordlige Malaysias største pools. Værelserne har selvfølgelig også solsenge og er som resten af resortet, der ligger på Penangs mest populære strand, Batu Ferringhu, indrettet i et moderne og minimalistisk design.

Se pris på Hard Rock Hotel >

Z Through by The Zign – Pattaya, Thailand

Rolig beliggenhed i Pattaya
The Zigns Ozone og Emotion rooms har begge direkte adgang til resortes indbydende swimmingpool. Det spektakulære hotel ligger lige udenfor den thailandske partyby Pattaya og er stilfuldt indrettet med alle moderne bekvemmeligheder.

Se pris på Z Through by The Zign >

 

Phuket Graceland Resort – Phuket, Thailand

Et stenkast fra stranden i Patong
Det store Phuket Graceland Resort og Spa har et væld af værelsestyper, deriblandt nogle skønne swim-up værelser. Det er et af de billigste alternativer, hvis du vil prøve at have direkte adgang til poolen. Resortet har desuden flere barer og restauranter.

Se pris på Phuket Graceland Resort >

 

Henann Lagoon Resort – Boracay, Filippinerne

Med pool på 1200 m²
På den pragtfulde filippinske ø Boracay ligger Henann Lagoon Redort, der har en enorm pool. Den kan du hoppe i fra pool access værelserne, der også har tv, wifi og minibar. Resortet er i gåafstand af både strand og marked.

Se pris på Henann Lagoon Resort >

 

Karon Sea Sands Resort – Phuket, Thailand

God pris på Phuket
Beliggende centralt i Karon på den thailandske ferieø Phuket, kan Sea Sands Resort tilbyde gode værelser med adgang til den lange pool. Er du rigtig heldig, så kan du få et swim-up værelse lige over for swim-up baren. Smart, ik?

Se pris på Karon Sea Sands Resort >

 

Thara Patong – Phuket, Thailand

100 meter til stranden
Thara Patong ligger centralt i Patong på Phuket blot 100 meter fra stranden. Swim-up værelserne er yderst populære på resortet, der har god service og flere pools, inklusive den, der ligger lige udenfor din terrassedør.

Se pris på Thara Patong Resort >

 

JW Marriott Khao Lak – Khao Lak, Thailand

Luksus til en god pris
Det 5-stjernede JW Marriott i Khao Lak i Thailand er lækre omgivelser og udsøgt service. Resortet tilbyder værelser med pooladgang og det er ikke til hvilken som helst pool. Den er over tre km lang og rammer sammen med en frodig have det flotte resort ind.

Se pris på JW Marriott Khao Lak >

 

Wild Orchid Resort – Angeles City, Filippinerne

I den livlige by Angeles
Poollivet er i fokus på Wild Orchid Resort i den filippinske by Angeles City, der er kendt for sit farverige natteliv. Resortet har både jacuzzi og swim up bar, hvor du kan snuppet et måltid mad uden at forlade poolen.

Se pris på Wild Orchid Resort >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*