8 swim-up værelser der er til at betale

Skønne swim-up værelser til din ferie

Swim up værelser er fantastisk populært lige nu. I hvert fald, hvis man skal tro rejsebureauerne, der melder om massiv efterspørgsel på hotelværelser, som har direkte adgang til swimmingpoolen. Uh, det lyder dyrt tænker du nok, men det behøver det skam ikke være – læs bare med her.

 

Hotel Voyage Torba – Bodrum, Tyrkiet

Perfekt til familieferien
Er I til familieluksus, så bliver det ikke meget bedre end på Hotel Voyage Torba i Bodrum. Her er der tale om et hotel i international klasse med bl.a. vandland, børneklub, hamam, fitness, 3 swimmingpools og hele 8 á la carte restauranter. Der er mulighed for at booke værelser med plads til 4 eller 5 personer, så hele familien kan bo sammen.

Se billeder og priser på Hotel Voyage Torba  >

 

Hotel Armella Hill – Side, Tyrkiet

Moderne hotel i populære Side
Populært og moderne hotel med stilfuldt indrettede værelser, der bl.a. har tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og møbleret terrasse med direkte adgang til poolen. Armella Hill har desuden en række faciliteter som fitness, wellnesscenter, 2 swimmingpools og flere barer og restauranter. Hotellet ligger ca. 500 meter fra en rigtig god strand.

Se billeder og priser på Hotel Armella Hill  >

 

Zante Maris Suites – Zakynthos, Grækenland

Lækkert designhotel
Nybygget hotel i lækkert stilrent design. I kan bl.a. booke swim-up værelser eller suiter med privat swimmingpool. Zante Maris Suites ligger i rolige og smukke omgivelser tæt på barer og restauranter.

Hotellet tilbyder faciliteter som jacuzzi, fitness, 2 barer, 2 restauranter og en indbydende swimmingpool. Der er tale om et af Zakynthos’ bedste hoteller, som med garanti giver varige ferieminder.

Se billeder og priser på Zante Maris Suites >

 

Lejligheder Zafiro – Ca’n Picafort, Mallorca

Bo i fuldt udstyrede lejligheder på Mallorca
Med bl.a. flere swimmingpools, aktiviteter og vandrutsjebaner er Zafiro perfekt til familieferien. I kan bo op til fire personer i samme lejlighed, der indeholder tv, terrasse, safetybox, gratis wifi og minikøkken med elkedel, køleskab, kaffemaskine og mikrobølgeovn. Der er ca. 500 meter til stranden.

Se billeder og priser på Lejligheder Zafiro >

 

Aquasis Deluxe Resort & Spa – Bodrum, Tyrkiet

Familieresort ved stranden
I skønne Bodrum finder vi det store og indbydende Aquasis Deluxe Resort & Spa, der har et kæmpe poolområde med vandland. Hotellet er nybygget og alt fremstår moderne. I har mulighed for at booke swim up værelser, der gør ferien ekstra dejlig.

Af faciliteter tilbyder Aquasis bl.a. spa, wellness og flere store swimmingpools. Der er desuden underholdning og aktiviteter. Hotellet ligger ved stranden og har dansktalende guider.

Se billeder og priser på Aquasis Deluxe Resort & Spa  >

 

Hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife – Golf del Sur

Et af få hoteller på Tenerife med swim up-værelser
Det store Bahia Principe er perfekt til familieferien. Her bor du med all inclusive og har mulighed for at booke værelser til fem personer. De mange faciliteter tæller bl.a. spa, fitness, tennis, flere barer og restauranter og hele tre swimmingpools.

De mindste har legeplads, børnepool og egen miniklub. På værelserne finder du bl.a. tv, minibar, elkedel, pengeskab og gratis wifi.

Se billeder og priser på Hotel Bahia Principe Fantasia >

 

Long Beach Resort – Alanya, Tyrkiet

Store resort med masser af faciliteter
Tilbage til Tyrkiet og det lækre Long Beach Resort, der ligger ved stranden i området Konakli ca. 20 km fra centrum af Alanya. Her kan du vælge et hav af værelsestyper – bl.a. skønne swim-up værelser med bl.a. tv, pengeskab, gratis wifi og fyldt minibar.

Resortet tilbyder en lang række sportsaktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Af faciliteter finder du spa, fitness, flere barer og restauranter og hele 7 swimmingpools.

Se billeder og priser på Long Beach Resort >

 

Hotel Liberty Fabay – Fethiye, Tyrkiet

Tophotel med mange faciliteter
Stort moderne resort i international klasse. Liberty Fabay ligger ud til stranden ca. 10 km fra hyggelige Fethiye. I har mulighed for at booke flere forskellige typer af swim-up værelser, der har plads til 2 voksne og 1 barn.

På Liberty Fabay finder I en lang række faciliteter som hamam, tennis, adskillige barer og restauranter samt et stort indbydende poolområde, der vil være et paradis for vandhunde. Vi indrømmer, at Liberty Fatay ikke er helt billigt, men til gengæld superlækkert.

Se billeder og priser på Hotel Liberty Fabay >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*