De bedste hoteller på Tenerife 2024

vær sikker på at bo godt på Tenerife

Den største af Kanarieøerne er som en magnet på danskerne i de kolde vintermåneder. Især på sydkysten ligger hotellerne på stribe, men uanset hvor på øen du vælger at bo, så finder du en stribe af Tenerifes bedste overnatningssteder herunder.

Mere inspiration til dit hotelvalg kan du få i indlæggene De bedste familiehoteller på Tenerife og Tenerife: Bo med privat pool på ferien. Og husk så, at du kan læse mere om den populære kanarieø i vores guide til Tenerife.

Du kan booke fly og hotel hver for sig til din rejse, men det er en god idé at sammenligne prisen med en pakkerejse. Du kan finde charterrejser til Tenerife her.

 

Vanilla Garden Hotel – adults only

Kun for voksne i Playa de las Américas
Tidligere gæster er vilde med både service, beliggenhed og den lækre morgenmad, der er inkluderet i prisen. Vanilla Garden Hotel er kun for voksne, der her kan holde ferie i skønne omgivelser. Hotellet har bar/lounge, restaurant og swimmingpool, mens værelserne er udstyret med bl.a. tv, køleskab, mikrobølgeovn og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ska Olivina

Lejligheder til en god pris
Tæt på Los Cristianos på den sydlige del af Tenerife ligger Ska Olivina, der har 52 gode lejligheder med bl.a. tv, gratis wifi og tekøkken med elkedel, køleskab og komfur. Ska Olivina har fitnessfaciliteter, bar/lounge og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gran Oasis Resort

Med mulighed for store familieværelser
Det dejlige Gran Oasis Resort i Playa de las Américas er et godt valg til familieferien. Her har I mulighed for at booke store værelser, og der et legeplads og børnepool til de mindste.

Andre faciliteter tæller spa, have restaurant og flere barer og swimmingpools. På værelserne finder I bl.a. tv og køkken med elkedel, køleskab og mikrobølgeovn. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

H10 Big Sur Boutique Hotel – adults only

Kun for voksne ved stranden i Los Cristianos
Et godt valg til parferien er H10 Big Sur Boutique Hotel, der ligger ved stranden i Los Cristianos. Her er 167 værelser, der alle har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har en række faciliteter som spa, fitness, swimmingpool og 2 restauranter. Morgenmad er inkluderet i prisen, og der er mulighed for at tilkøbe halvpension.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Jardines de Nivaria – Costa Adeje

5-stjernet luksushotel i Costa Adeje
Lækkert resort med masser af aktiviteter for hele familien. Det 5-stjernede Jardines de Navaria tilbyder bl.a. barer, to swimmingpools, tre restauranter, tennisbane, legeplads og børnepool. I kan vælge mellem syv forskellige værelsestyper, der alle har tv, minibar og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Colón Guanahani

Morgenmad er inkluderet i prisen
Hotel Colón Guanahani er kun for voksne og ligger tæt på stranden i Fañabé. Her er 154 værelser, der bl.a. har tv, minibar og gratis wifi.

Tidligere gæster roser de rolige omgivelser på trods af, at barer og restauranter ligger i nem gåafstand. Colón Guanahani tilbyder faciliteter som spa, motionscenter, 2 barer, 2 restauranter og 2 swimmingpools. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Callaomar

Rummelige lejligheder til en god pris
Callaomar ligger i Adeje blot fem minutters gang fra stranden. Her får I gode rummelige lejligheder, der har tv, gratis wifi og tekøkken med elkedel, komfur, køleskab og mikrobølgeovn. Tidligere gæster roser beliggenheden tæt på både strand, restauranter og indkøbsmuligheder. Callaomar har desuden en dejlig swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pearly Grey Ocean Club Apartments & Suites

Lejligheder med plads til fire personer
På Pearl Grey Ocean Club kan I få lejligheder med plads til fire personer, der bl.a. har tv, gratis wifi og tekøkken med elkedel, køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej. Hotellet ligger smukt ved havet i Callao Salvaje og har faciliteter som fitness, legeplads, swimmingpool og 2 restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

El Refugio Apartments & Villa

Til den romantiske ferie
Ca. et kvarters kørsel fra Santa Cruz ligger El Refugio, der er et luksuriøst og romantisk hideaway. Her er kun fire lejligheder, der er lækkert indrettede og som bl.a. har tv, elkedel, espressomaskine, gratis wifi og køkken medkomfur, køleskab og køkkengrej. Af faciliteter tilbyder El Refugio have, sauna og indendørs swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bahia del Duque – Costa Adeje

Værelser med plads til hele familien
Det store Bahia del Duque er næsten opført som en helt lille by. Her finder du spa, swimmingpools, fem restauranter, fitnessfaciliteter og der bliver arrangeret aktiviteter for børnene, som selvfølgelig også har egen pool.

På værelserne er der bl.a. tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Bahia del Duque tilbyder desuden gratis morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Royal Hideaway Corales Suites

Lækre suites med skøn udsigt
Det er dyrt, men dejligt på Royal Hideaway Corales Suites, hvor I bor i lækre suites, hvoraf nogle har egen pool. Alle værelser har dog tv, gratis wifi, premium sengetøj og køkken med bl.a. køleskab, mikrobølgeovn og espressomaskine. Hotellet, der ligger i La Caleta ved Costa Adeje, tilbyder desuden spa, fitness, swimmingpool og to restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden

Populært luksushotel i Puerto de la Cruz
Et af Tenerifes ældste hoteller er det lækre 5-stjernede Botanico, der ligger i udkanten af Puerto de la Cruz. Her får I luksuriøse omgivelser og en lang række faciliteter som f.eks. spa, motionscenter, flere barer, tre swimmingpools og fire restauranter.

På værelserne får I bl.a. tv, minibar, aftenopredning og gratis wifi. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*