Hold vinterferie med privat pool – 45 lækre overnatningssteder

45 lækre overnatningssteder med privat pool

Lige bortset fra at bo på stranden, så er privat pool et af de største ønsker til ferien. Det lyder dyrt tænker du nok, men som regel er villaer, værelser og bungalows med egen pool af en vis størrelse og med plads til hele familien. Det betyder, at det pr. person kan være samme pris, som hvis du skulle booke flere værelser.

Men hvor kan du så holde vinterferie med privat pool? Det har vi selvfølgelig et bud på her. Som altid går vi ikke på kompromis med kvaliteten, så alle overnatningssteder herunder får gode anmeldelser af tidligere gæster.

Husk, at nogle rejsemål herunder også kan bruges til en sommerferie, andre til en efterårsferie.

 

1. Tenerife – Spanien

Bo med privat pool på Tenerife

På Tenerife er det ikke helt nemt at finde overnatningssteder med privat pool. De findes selvfølgelig og lad os starte med en ren perle – det lækre Royal Hideaway Corales Suites i Adeje.

Du kan bo billigere på det skønne Hotel Suite Villa Maria, hvor der er mulighed for at booke villaer med tre soveværelser – perfekt til den store familie. I den større ferieby Playa de las Américas kan du vælge Green Garden Resort, der tilbyder pragtfuldt indrettede villaer og suites.

Er du på romantisk ferie, så er det ikke til at komme udenom Sir Anthony, der ikke kun tilbyder fantastiske værelser med privat pool, men også ligger lige ude til stranden. Du kan læse om alle hotellerne i indlægget Tenerife: Bo med privat pool på ferien.

Om Tenerife

Kanarieøernes største ø er alsidig og med masser af spændende oplevelser. Først og fremmest skal du besøge Pico de Teide, Spaniens højeste bjerg, der ligger omgivet af den smukkeste natur. Et utroligt og fantastisk månelandskab, der bare skal ses.

Ok, du kommer nok til Tenerife for sol og strand. Sidstnævnte er på det jævne, men til gengæld er i hvert fald den sydlige del af øen ret solsikker. Det er også her, du finder de mest populære badebyer med masser af tilbud til turisterne, mens du andre steder på Tenerife kan få en autentisk oplevelse i de små landsbyer. Øen kan være præcis, som du ønsker det.

 

2. Phuket – Thailand

Bo med privat pool på Phuket

På Phuket er det til gengæld ikke svært at finde overnatningssteder med privat pool. F.eks. på Indochine Resort & Villas, der kan opfylde de flestes behov for overnatning. Her kan du vælge mellem mange forskellige størrelse suites og villaer – også med plads til hele familien.

Børnefamilier (især de yngste) vil uden tvivl synes gode om det store Centara Grand Beach Resort, der har masser af sjove aktiviteter. Et alternativ kunne være det superlære Avista Grande Phuket Karon, der ofte kan bookes til en god pris.

Til jer på romantisk parferie kan vi anbefale det legendariske Mom Tri’s Villa Royale og hippe COMO Point Yamu, der har egen beach club og som også vil være ideelt til gruppen af venner på ferie sammen.

Er du ude efter noget helt spektakulært, så er det umuligt at komme udenom Keemala eller det vanvittige TreeHouse Villas, der ligger på øen Koh Yao Noi en kort sejltur fra Phuket. Du får gratis lufthavnstransfer med i prisen!

Du kan finde endnu flere overnatningssteder på Phuket med mulighed for at booke privat pool lige her.

Om Phuket

Thailands største ø er også Asiens mest populære stranddestination. Phuket er utrolig alsidig med flere fremragende strande og de største turistområder har alt hvad hjertet begærer af bare, shopping og restauranter. Men Phuket er stor nok til, at du også kan finde mere øde strandområder, hvor der kan være langt til næste turist.

Måske er målet med ferien på Phuket at nyde de lækre strande og fremragende hoteller, men øen har et væld af aktiviteter og gode udflugtsmuligheder. Tag en tur ud i øhavet, besøg autentiske Phuket By eller snup et par overnatninger i den fantastiske Khao Sok Nationalpark, hvor du kan bo i treetop house eller på flåder i søen.

 

3. Sharm el-Sheikh – Egypten

Bo med privat pool i Sharm el-Sheikh

I den populære egyptiske badeby kræver det også lidt research at finde frem til hoteller, der tilbyder privat pool. Men de er der. F.eks. på Hotel SUNRISE Grand Select Arabian Beach Resort, hvor du skal vælge suiten.

En unik oplevelse kan du få på det lækre og hippe Meraki Resort, der nok er et af de mest gennemførte hoteller i Sharm el-Sheikh. Heller ikke på det lækre Four Seasons Resort går man på kompromis med kvaliteten.

Om Sharm el-Sheikh

Solsikre Sharm el-Sheikh ligger i Egypten på Sinai-halvøens sydspids. Her finder du en lang række lækre resorts med et hav af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne. Det mest populære område er Naama Bay, men langs hele kysten kan du finde gode cafeer, barer og restauranter.

Det helt store trækplaster er dog de fantastiske muligheder for at snorkle og dykke. Der er masser af liv under havoverfladen, og det kan du opleve ved bare at gå ud fra stranden. Sharm el-sheikh er et veludviklet ferieområde, der er et fint valg, hvis du ønsker en forholdsvis kort flyvetur.

 

4. Dubai

Bo med privat pool i Dubai

I Dubai synes alt at være muligt. Selvfølgelig kan du også her bo med privat pool – mange steder endda. I udkanten af byen, men alligevel kun få minutters kørsel fra downtown, kan du på Melia Desert Palm vælge flere forskellige størrelser suiter og villaer med pool.

I indlægget Bo på stranden i vinterferien nævner vi det skønne Anantara The Palm Resort, hvor du også kan booke lækre villaer med egen pool. I Dubai skal også nævnes One&Only The Palm og hvis du gerne vil give lidt ekstra Bulgari Resort, der har en af de største spa i Dubai.

Ovennævnte steder er alle villaer eller bungalows, men hvad med at bo i lejlighed med egen pool? Tjek lige udsigten fra FIVE Jumeirah Village, som tilbyder deluxe- og penthouselejligheder.

Om Dubai

Danskerne har i den grad taget Dubai til sig. Det imponerende emirat har på rekordtid forvandlet sig fra ørken til en moderne storby med alt hvad hjertet begærer af aktiviteter, forlystelser og fremragende restauranter. Her er temaparker i verdensklasse, men også mulighed for at tage på ørkensafari og et lækkert cruise i solnedgangen.

Dubai har nogle af verdens bedste bystrande, men en kort sejltur fra kysten kan du besøge en af de små øer, der er det rene paradis. Har du mere eventyr i blodet, så er det bare om at besøge flere emirater – f.eks. Abu Dhabi eller Ras al-Khaimah.

 

5. Gran Canaria – Spanien

Bo med privat pool på Gran Canaria

Som på Tenerife er det heller ikke på Gran Canaria nemt at finde overnatningssteder, der tilbyder værelser med privat pool. Dog ser det ud som om, at en lille håndfuld hotelkæder har fået øje på tendensen.

Det gælder først og fremmest Lopesan, der tilbyder en lang rækker hoteller og resorts i høj kvalitet. Her er der nogle stykker, der tilbyder privat pool – f.eks. Abora Catarina by Lopesan Hotels og Lopesan Costa Meloneras.

Også på flere Cordial-hoteller har du mulighed for at få egen pool – f.eks. på Resort Cordial Santa Agueda og Cordial Mogán Paraiso. Mange vil nok have større kendskab til RIU-kæden, der har hoteller i hele Spanien. Her kan du på RIU Palace Oasis bo med privat pool.

Om Gran Canaria

Solsikre Gran Canaria er danskernes mest populære vinterrejsemål. På den sydlige del af øen i feriebyerne Maspalomas, Puerto Rico og Playa del Inglés er der liv og glade dage på barer og restauranter, hvor det næsten er som at være hjemme i Danmark.

Det er fristende bare at lade sig opvarte ved swimmingpoolen på sit hotel, men Gran Canaria er faktisk andet end sol og strand. Lejer du en bil er det oplagt at køre op i bjergene på midtøen, hvor gemte landsbyer og smukke naturoplevelser venter.

 

6. Bali – Indonesien

Bo med privat pool på Bali

Populære Bali har masser af overnatningssteder med mulighed for at bo med privat pool. Vi har selvfølgelig en stribe bud på hvor, men først og fremmest er det vigtigt, at du overvejer hvor du vil bo og hvordan, du vil rejse til Bali.

Er du til pakkerejser med dansk bureau, så er The Pavillons i Sanur det oplagte valg. Vil du bo i hippe Seminyak, så kan du se nærmere på The Light Exclusive Villas & Spa, mens vi i Ubud varmt anbefaler det superlækre Auyng Resort.

I området omkring Kuta og Legian Beach kan du på Abia Villa bo hele familien sammen med privat pool. Som nævnt er udvalget enormt på Bali, og det kan være en god idé at lave lidt research på botelbookingportalerne, inden du booker.

Om Bali

Alle elsker Bali. Uanset om du er ung eller gammel og rejser som par eller familie, så har Bali noget at tilbyde. Den indonesiske ø med den unikke kultur er forholdsvis stor og meget forskellig fra nord til syd og fra øst til vest. Alle steder kan du dog støde på templer og farverige optog og ceremonier, der er en del af balinesernes religion og traditioner.

Men Bali er også shopping, lækker mad, aktiv ferie, dejlige strande og i de største ferieområder heftigt natteliv. Og så er der den smukke natur med jungle, vulkaner og skriggrønne risterrasser. Det er ikke så underligt, at mange turister igen og igen vender tilbage til Gudernes Ø.

 

7. Playa del Carmen – Mexico

Bo med privat pool i Playa del Carmen

Langs den skønne Riviera Maya på Yucatán-halvøen i Mexico er der mange hoteller, der tilbyder værelser med privat pool. De fleste er dog voldsomt dyre og ligger ikke i Playa del Carmen.

Men det er dog muligt at finde steder med gode anmeldelser, hvor du kan hoppe direkte i poolen til en rimelig pris – f.eks. på El Dorado Maroma, der er et skønt all inclusive-hotel ved stranden.

Noget dyrere er Mahekal Beach Front Resort, der ligger direkte på stranden tæt på centrum af Playa del Carmen. Se også nærmere på Hilton Playa del Carmen, hvor værelserne dog har mere karakter af swim-up, men lækkert ser det ud.

Om Playa del Carmen

På Yucatán-halvøen i Mexico ligger Playa del Carmen, der er en større badeby med alt hvad hjertet begærer af barer, restauranter og shoppingmuligheder. Her er også mange lækre overnatningssteder, der med undtagelse af området Playacar typisk er lidt mindre end Cancúns kæmperesorts.

Stranden i Playa del Carmen er lækker. I centrum er den kun få meter bred, men både nord og syd for byen er der flere kilometer fantastisk strand med kridhvidt sand og krystalklart turkisblåt vand.

Du kan hænge ud på en strandbar eller en af de mange beach clubs efter en begivenhedsrig dag, hvor du måske hat besøgt temaparker eller udforsket de enestående ruiner fra mayaperioden som Yucatán-halvøen et så berømt for. I området er der desuden mulighed for masser af aktiviteter til lands og til vands.

 

8. Krabi – Thailand

Bo med privat pool i Krabi

Tilbage til Thailand og Krabi, hvor det ikke er svært at finde hoteller med privat pool. Og det til en HELT anden pris, der er noget mere budgetvenlig. Uanset om du er på par- eller familieferie, så er Centara Ao Nang Beach Resort et glimrende valg.

Et mere luksuriøst sted er det superlækre The Tubkaak Boutique Resort og i samme boldgade Baan Santhiya Private Pool Villas, der har villaer på hele 400 m² med plads til 12 personer.

Et populært hotel i Krabi er Holiday Ao Nang Beach Resort, hvor du kan booke en lækker Penthouse Pool Suite – lyder fedt, ik? En af vores favoritter i Krabi er dog det dejlige Nakamanda Resort & Spa, der ligger roligt ved stranden. Her tilbyder man 2-værelses villaer med privat pool.

Om Krabi

Krabi byder både på hektiske turistområder og mere fredelige paradisøer. Provinsen er med andre ord alsidig og har mange muligheder for en lækker vinterferie under den thailandske sol. Generelt er strandene på øerne bedst, og det er også her, du har mulighed for at bo beach front.

Noget af det bedste ved Krabi er nærheden til store naturoplevelser som f.eks. Phang Nga-bugten og Khao Sok Nationalpark, hvor du kan bo i trætoppene eller på flåder i søen. Beliggende i populære Thailand, så får du selvfølgelig også god mad, lavt prisniveau og masser af smil fra den venlige befolkning.

 

9. Lanzarote – Spanien

Bo med privat pool på Lanzarote

Du kommer nemmest til Lanzarote på en charterrejse med direkte fly. Her kan du vælge det superlære Villas Las Caletas Village, der har fantastiske villaer med plads til max. 10 personer.

Er du på egen hånd kan du tjekke de fede villaer i Villas Puerto Rubicon, som ligger ved Playa Blanca på sydkysten. Her kan I bo op til seks personer sammen. Foretrækker du at bo tættere på hektiske Puerto del Carmen, så tilbyder Casa Chic en kæmpevilla, der bare får topanmeldelser.

Andre muligheder for at bo med privat pool på Lanzarote er Las Caletas Village i Costa Teguise og Finca Daniela ved Famara på nordvestkysten.

Om Lanzarote

På trods af størrelsen, så tilbyder den nordligste af Kanarieøerne på de mest varierede naturoplevelser. Her er alt fra ørken og imponerende månelandskaber i Timanfaya Nationalpark til frodige palmelunde og dejlige sandstrande med krystalklart vand.

Lanzarote har flere forskellige feriebyer, hvor Puerto del Carmen er den største. Her kan du vælge mellem en lille håndfuld strande og det største udvalg af barer og restauranter. Ingen af de øvrige større turistområder, Costa Teguise og Playa Blanca, mangler dog vandhuller eller spisesteder.

charterrejser til Lanzarote

 

10. Miami – USA

Bo med privat pool i Miami

I altid hippe Miami er der selvfølgelig også mulighed for at bo med privat pool. Ved South Beach har penthouselejlighederne på Hotel Breakwater egen pool.

Du kan også bo i villa – se nærmere på Coral Gables, der har plads til 14 personer, og Casa Florida, som ligger spektakulært ved North Bay Village. Skal vi ikke også lige nævne de luksuriøse lejligheder på W South Beachif you have money to spend, som man siger!

Om Miami

Evigt populære Miami er et godt valg til vinterferien. Temperaturen ligger typisk på 24-26°C, og byen har knap så mange turister som i højsæsonen. For at bo lige i smørhullet skal du booke overnatning ved eller tæt på berømte South Beach, hvor der er masser af barer, restauranter og shopping.

Miami ligger i Florida, hvor du kan vælge og vrage blandt gode seværdigheder og aktiviteter. Et besøg ved Key West eller Everglades Nationalpark kan altid anbefales, men har du børnene med vil en eller flere af solskinsstatens verdenskendte temaparker være et oplagt udflugtsmål.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*