Skønne charterrejser: 10 hoteller kun for voksne

100 % tryghed - ha' fly, hotel og transport ordnet hjemmefra

Kæresteferie, bryllupsrejse eller vil du bare have en børnefri ferie i lækre omgivelser, så er et voksenhotel sandsynligvis lige noget for dig.

Og tager du med Sunweb – Danmarks hurtigst voksende rejsebureau – så skal du bare tænke på at nyde solen, varmen og hinanden. Fly og hotel er inkluderet i prisen, og du kan nemt tilkøbe transfer.

 

Zante Maris Suites – Zakynthos, Grækenland

Tidligere gæsters karakter: 9,3/10
“Vi holdt bryllupsrejse her, og jeg kan ikke anbefale dette hotel nok – vi kommer tilbage”

Nybygget hotel i lækkert stilrent design. Du kan bl.a. booke swim-up værelser eller suiter med privat swimmingpool. Zante Maris Suites ligger i rolige og smukke omgivelser tæt på barer og restauranter.

Hotellet tilbyder faciliteter som jacuzzi, fitness, 2 barer, 2 restauranter og en indbydende swimmingpool. Der er tale om et af Zakynthos’ bedste hoteller, som med garanti giver varige ferieminder.

Se meget mere om Zante Maris Suites >

 

Hotel The Island – Kreta, Grækenland

Tidligere gæsters karakter: 8,6/10
“Fantastisk lækkert hotel! Rolig, afslappet stemning og super sødt personale”

Ved stranden i Gouves på Kreta ligger The Island, der er et større voksenhotel, hvor du bor i smagfuldt indrettede værelser. Der er mulighed for at booke suiter med privat swimmingpool. The Island har en lang række faciliteter som spa, fitness, tennis, volleyball, 3 barer, 2 restauranter og 3 swimmingpools.

Se meget mere om Hotel The Island >

 

Hotel Corralium Dunamar – Gran Canaria, Spanien

Tidligere gæsters karakter: 9,1/10
“Super flot hotel – rigtig god mad – flot palmehave – rigtig god beliggenhed”

Børn ER tilladt på Corralium Dunamar, men det er et hotel, hvor alt er lagt an på voksenferie. Her kan du nyde godt af bl.a. fitnessfaciliteter og et dejlige wellnessområde. Andre faciliteter tæller 3 swimmingpools og flere barer og restauranter.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, minibar, elkedel, gratis wifi og balkon eller terrasse. Corralium Dunamar ligger centralt i Playa del Inglés tæt på stranden.

Se meget mere om Hotel Corralium Dunamar >

 

Hotel Casa Cabana – Faliraki, Rhodos

Tidligere gæsters karakter: 9,6/10
“Fantastisk behjælpeligt personale”

Nybygget boutiquehotel ved Faliraki. Her bor du på moderne værelser med mulighed for privat jacuzzi eller swimmingpool. Alle værelser har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Selve hotellet er i smagfuldt lyst design og tilbyder bl.a. bar, massage og swimmingpool. Casa Cabana er perfekt til parferien.

Se billeder og priser på Hotel Casa Cabana >

 

Hotel Alegria Mar Mediterrania – Costa Brava, Spanien

Tidligere gæsters karakter: 8,6/10
“Moderne og rigtig pænt – hotellet ligger lige ud til stranden”

Unik og stilfuldt hotel i lyst og moderne design, der ligger ved stranden og tæt på centrum. Alegria Mar Mediterrania har bl.a. restaurant og sin egen strandbar, hvor gæsterne kan nyde en kølig drink under den spanske sol.

Hotellet har også jacuzzi, wellnessområde, restaurant og selvfølgelig  swimmingpool. Der er kun 250 meter til centrum af hyggelige Santa Susanna, hvor du finder barer, shopping og spisesteder.

Se meget mere om Hotel Alegria Mar Mediterrania >

 

Vila Channa Hotel – Algarve, Portugal

Tidligere gæsters karakter: 8,7/10
“Hyggeligt og rent hotel med supersøde værter”

Vila Channa er et lille charmerende hotel med en familiær atmosfære. Stedet er opkaldt efter ejeren Channa, der er gæstfri og imødekommende. På hotellet er der bar, swimmingpool og cykeludlejning. Der er kun 18 værelser, og de indeholder bl.a. tv, pengeskab og gratis wifi. Vila Channa ligger i øvrigt tæt på stranden.

Se meget mere om Vila Channa Hotel >

 

Hotel Guayarmina Princess – Costa Adeje, Tenerife

Tidligere gæsters karakter: 8,2/10
“En stor tak til personalet som gjorde en formidabel insdats”

Dejligt moderne hotel 150 meter fra stranden i hyggelige Costa Adeje. Vælg mellem flere forskellige værelsestyper – fra standard til suite, der alle er udstyret med bl.a. tv, minibar og møbleret balkon eller terrasse. Hotellet har 6 barer, 3 restauranter og flere swimmingpools. Pension og all inclusive kan tilkøbes.

Se billeder og priser på Hotel Guayarmina Princess >

 

Hotel Gran Canaria Princess – Playa del Ingles, Gran Canaria

Tidligere gæsters karakter: 8,2/10
“Lækkert hotel – personalet var fantastisk”

I centrum af Playa del Inglés ligger det skønne Gran Canaria Princess. Her bor du i moderne indrettede værelser med bl.a. tv, minibar, elkedel og balkon. Hotellet har en række faciliteter som bar, restaurant og 2 indbydende swimmingpools. Der er mulighed for at tilkøbe all inclusive.

Se billeder og priser på Gran Canaria Princess >

 

Hotel Aloe – Faliraki, Rhodos

Tidligere gæsters karakter: 7,1/10
“Superhotel – perfekt til at komme helt ned i gear”

Hotel Aloe henvender sig i høj grad til par, der vil bo moderne og lækkert. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og møbleret balkon/terrasse. Der er mulighed for at booke værelser med privat swimmingpool. Hotellet har desuden poolbar og restaurant. Morgenmad er inkluderet.

Se billeder og priser på Hotel Aloe >

 

Hotel Mayor La Grotta Verde Grand Resort – Korfu, Grækenland

Tidligere gæsters karakter: 9,5/10
“Fantastisk hotel med en vidunderlig udsigt og beliggenhed”

Hotel Mayor La Grotta Verde Gran Resort ligger med fantastisk beliggenhed på skønne Korfu. Her bor du på stranden i lyse og flot indrettede værelser med balkon. Hoteller har bl.a. spa, wellness, 4 barer, 2 restauranter og 2 swimmingpools.

Der er mulighed for at booke forskellige værelsestyper (bl.a. med privat pool) og halvpension eller all inclusive. Et lækkert hotel i høj klasse som får topanmeldelser af tidligere gæster.

Se meget mere om Mayor La Grotta Verde Grand Resort >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*