Lækre familiehoteller på Phuket – her skal du bo i 2024

Lækre resorts med faciliteter for hele familien

Skal familieferien holdes på skønne Phuket, så se disse ni lækre overnatningssteder, hvor I alle kan bo sammen. Alle steder får gode anmeldelser fra tidligere gæster, og du kan vælge mellem enkle lejlighedshoteller og større resorts med faciliteter for hele familien.

Læs meget mere om Phuket i vores miniguide, hvor du kan blive klogere på f.eks. strande, turistområder, transport og seværdigheder.

 

Centara Grand Beach Resort – Karon Beach

Med eget vandland
Børnene vil uden tvivl føle sig i paradis på det store Centara Grand Beach Resort. Her er gratis vandland med rutsjebaner og lazy river. Her er selvfølgelig også flere pools, børneklub og teenagezone.

De lidt ældre kan fornøje sig med spa, jacuzzi, barer og restauranter. Alle værelser har tv, minibar og mulighed for at lave te/kaffe. Der er mulighed for at booke værelser med egen pool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Novotel Phuket Resort – Patong Beach

Tæt på stranden
Novotel er generelt et godt valg til familieferien, og det gælder også Novotel Phuket Resort ved Patong Beach. Her er der gratis børneklub foruden spa, swimmingpool og flere restauranter. Værelserne er moderne med bla. tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Swissotel Resort – Kamala Beach

Ved lækre Kamala Beach
Swissotel Resort har ofte gode rabatter, og det giver mulighed for en familieferie til en rigtig god pris. Det dejlige resort ligget tær på Kamala Beach og tilbyder værelser med plads til seks personer. Værelserne har bl.a gratis wifi og køleskab. Af faciliteter kan nævnes spa, fitness, børneklub og selvfølgelig swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Namphung Phuket – Rawai

Value for money i Rawai
På Namphung Phuket bor I i egen lejlighed i Rawai på den sydlige del af øen. Her er kun otte lejligheder, der er på 65 m² og som indeholder tv, køleskab, tekøkken og gratis wifi. På det lille lejlighedshotel er der swimmingpool og vaskeservice ligesom personalet kan være behjælpelige med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Novotel Surin Beach – Surin Beach

Stort resort ved skønne Surin Beach
Novotel er kendt for deres gode og billige hoteller, der er et rigtigt godt valg til familieferien. Her finder I værelser med plads til to voksne og to børn. Her er selvfølgelig tv, køleskab og gratis wifi. Resortet ligger ud til stranden og har bl.a. børneklub samt flere swimmingpools og restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Avista Grande – Karon Beach

Store værelser med plads til hele familien
det 5-stjernede Avista Grande ved Karon Beach er det man kalder value for money. Her kan familien bo i store værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. På Avista Grande finder I bl.a. bar og restaurant samt fitness, børneklub og en kæmpe swimmingpool, som børnene helt sikkert vil være glade for.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

SAii Laguna Phuket – Bang Tao Beach

I det store Lagunakompleks
I det store lukkede Lagunakompleks ud til Bang Tao Beach ligger SAii Laguna Phuket, der er et lækkert luksushotel, som synes at være skræddersyet til familien. Her kan familien bo sammen uanset værelsestype, og hotellet tilbyder et hav af faciliteter som f.eks.spa, børneklub, swimmingpool og flere restauranter. Værelserne har tv og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Chanalai Flora Resort – Kata Beach

Populært resort få minutters gang fra stranden
Det lækre Chanalai Resort tæt på Kata Beach på den sydlige del af Phuket har bl.a. to swimmingpools, bar/lounge, restauranter og børneklub – perfekt til familieferien. På værelserne finder I tv, køleskab, gratis wifi og udstyr til at lave te og kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Novotel Phuket Vintage Park – Patong Beach

God pris på lækker familieferie
Endnu et rigtig godt valg i Novotel-familien og det til en fantastisk pris. På det store Phuket Vintage Resort vil hele familien føle sig hjemme, og der er faciliteter for alle aldre. I finder bla. spa, barer, fitness, restaurant, swimmingpool og gratis børneklub. Værelserne har tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*