4-stjernet all inclusive i Egypten for kun kr. 3499,-

4-stjernet all inclusive til superpris

Tilbuddet er udløbet. Så har du mulighed for at sikre dig en superbillig ferie i høj kvalitet. Solsikre Egypten venter med lækre strande og spændende oplevelser.

Der er masser af hoteller at vælge mellem, og priserne for 1 uges ferie i Egypten starter ved kun kr. 3499,- pr. person på det lækre 4-stjernede The Three Corners Beach Resort, der har værelser med plads til fem – perfekt til familien.

Områder ved Hurghada

Hurghada
Hurghada er kystens absolut største ferieby. Her ligger de store resorts på stribe ud til stranden, som de fleste steder er børnevenlig. Selvom det kan være svært at forlade hotellet, der som regel har masser af faciliteter, så skal du selvfølgelig besøge de lokale bydele i El Dahar.

Her er der bl.a. en smuk moske, en gammel koptisk kirke og ikke mindst en farverig bazar. Hurghada er uden tvivl den mest alsidige af kystens ferieområder.

El Gouna
Ca. 30 km nord for Hurghada ligger El Gouna, der er et kunstigt skabt ferieområde med lækre hoteller, men helt uden lokale oplevelser.

El Gouna blev grundlagt i 1990’erne som et eksklusivt feriested, der med sine dejlige omgivelser, som bl.a. består af kanaler og parkområder, indbyder til nogle afslappende dage i trygge rammer. El Gouna har en marina og flere glimrende strande, hvor du kan prøve vandsport.

Makadi Bay
Makadi Bay ligger ca. 35 km syd for Hurghada. Her er kysten domineret af enorme resorts, der ofte har all inclusive og et hav af aktiviteter og faciliteter.

Hotellerne ligger lige ud til den dejlige strand, der måske er den mest børnevenlige i Hurghada-området. Maladi Bay er perfekt til en rolig og afslappende ferie, men forvent ikke noget lokalliv af betydning.

Sahl Hasheesh
Mellem Hurghada og Makadi Bay ligger det forholdsvis nye ferieområde Sahl Hasheesh, der anses for at være lidt eksklusivt. I hvert fald ligger her flere 5-stjernede hoteller direkte ud til den skønne strand, der har gode snorkelmuligheder. Byen har en stribe cafeer og restauranter, men livet leves primært på de store resorts.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*