De bedste hoteller på Mauritius 2024

8 skønne steder til din ferie på Mauritius

De sidste 10 år er flybilletterne til Mauritius faldet markant i pris. Det har gjort den smukke ø i det indiske ocean tilgængelig for de fleste danskere, der kan boltre sig på smukke strande, opleve enestående natur og bo på de skønneste hoteller.

Selvom flybilletterne er blevet billigere, så er Mauritius dog stadig forholdsvis dyr i forhold til mange andre steder i verden. Det er et sted, hvor det kan være en god idé at lave lidt research inden du booker hotel.

Du kan f.eks. se nærmere på disse otte hoteller, der alle får topanmeldelser fra tidligere gæster på de store hotelbookingsider. Flere af  stederne har du endda mulighed for at bo godt uden at vælte feriebudgettet.

Når du har tjekket vores forslag til hoteller, så kan du læse mere om Mauritius i vores rejseguide. Her kan du blive klogere på f.eks. transport, seværdigheder og områder.

 

SALT of Palmar – Belle Mare

Lækkert resort direkte på stranden
Det pragtfulde SALT of Palmar får igen og igen topanmeldelser fra tidligere gæster. Her bor du direkte ud til stranden i Belle Mare. Hotellet tilbyder spa, fitness, swimmingp0ol, restaurant og 3 barer. Vælg mellem otte værelsestyper, der alle har pudemenu, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Le Mandala Moris B&B guesthouse – Grand Baie

Lejligheder med lille køkken
På Le Mandala bor I i suite eller lejlighed med eget køkken. Det er et sted, hvor I får rigtig meget for pengene, men her er kun otte værelser, så det er om at være hurtig. Udover køkken finder I bl.a. tv, elkedel og gratis wifi på værelserne. Le Mandala ligger tæt på stranden og tilbyder have, lille pool og lufthavnstransport. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Cape Point Seafront Suites & Penthouse by Lov – Cap Malheureux

Med plads til hele familien
Cape Point Seafront Suites har kun fem værelser, men her har I mulighed for at bo i lejlighed med hele 4 soveværelser. Lejlighederne har tv, minibar, gratis wifi og fuldt udstyret køkken.

Det lille overnatningssted ligger ud til stranden og har faciliteter som have, bar/lounge og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig, og Cape Point Seafront tilbyder også lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Veranda Tamarin Hotel and Spa – Tamarin

Lækkert hotel med topservice
Det 115 værelser store Veranda Tamarin Hotel and Spa ligger få minutters gang fra stranden. Her bor I i lækre omgivelser med have og 2 swimmingpools.

Hotellet har også spa, fitness, 2 barer og 2 restauranter. Her er adskillige værelsestyper (også familieværelser), der har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

LUX* Grand Gaube – Grand Gaube

Meget populært 5-stjernet resort
LUX* Grand Gaube er et større resort, der ligger direkte ud til stranden. Hotellet har et hav af faciliteter som spa, yoga, fitness, tennis, 3 swimmingpools, 4 barer/lounger og 5 restauranter.

Her er flere forskellige værelsestyper – fra superior til suiter og villaer – alle har de tv, minibar, pudemenu, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad og all inclusive er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

La Maison de la Plage – Albion

Bo skønt til en rigtig god pris
Fem værelser har det lille Le Maiosn de la Plage, der bliver hurtigt udsolgt. Værten Michelle sørger for en familiær atmosfære, der får rosende ord med på vejen fra tidligere gæster.

Le Maison ligger ved stranden, men har også en swimmingpool. På værelserne finder I bl.a. tv og gratis wifi. Morgenmad er inkluderet i prisen og Le Maison tilbyder også lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Toparadis Guesthouse – Pereybere

Mindre populært hotel
På Toparadis Guesthouse kan I bo på Mauritius til en rigtig god pris. Anmeldelserne er i top og på de 23 værelser finder I bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Hotellet ligger i gåafstand til stranden og har faciliteter som bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tamassa Resort All Inclusive – Bel Ombre

Få all inclusive i topklasse
Skal ferien på Mauritius være med all inclusive, så er Tamassa Resort et fremragende valg. Det store resort ligger ved stranden, og her kan I fornøje jer med bl.a. spa, tennis, natklub, 4 swimmingpools og flere barer og restauranter.

Her er også gratis børneklub til de mindste. Der er flere værelsestyper, der alle har tv, minibar, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*