17. juni 2019

Gran Canarias bedste hoteller

otte hoteller, der får gode anmeldelser

Alletiders danske feriefavorit i vinterperioden har et kæmpe udvalg af hoteller og lejligheder. Måske synes du, at det kan være svært at vælge, hvor du skal bo, men mon ikke det bliver nemmere at finde det perfekte hotel til ferien på Gran Canaria, når du har tjekket disse 8 hoteller, der er nøje udvalgt efter kriteriet topvalg til prisen.

Du kan finde billige flybilletter til din rejse her og booke en pakkerejse til Gran Canaria her (Ifølge Expedia kan du spare op til 13 %, hvis du booker fly og hotel sammen).

 

Bungalows Club Maspalomas – Maspalomas

Umiddelbart ligner Bungalows Club Maspalomas et typisk kanariehotel, men gode anmeldelser gør det til et godt valg til ferien på Gran Canaria. Beliggende i en dejlig velplejet have kan hotellet bl.a. tilbyde tre pools og gratis wifi i fællesområderne.

Book Bungalows Club Maspalomas >

 

Gold by Marina – Playa del Inglés

Lækkert hotel kun for voksne i det centrale Playa del Inglés. Her får du lyse moderne værelser og kan benytte stedets to swimmingpools og sippe drinks i den hyggelige bar/lounge. Gratis wifi i fællesområderne.

Book Gold by Marina >

 

Bohemia Suites – Playa del Inglés

Et af Gran Canarias absolut bedste hoteller finder du i Playa del Inglés. Bohemia Suites er adult only, og her er der lagt op til skøn parferie. Her er pool, bar/lounge og restaurant på taget med flot udsigt over byen.

Book Bohemia Suites >

 

IFA Faro Hotel – Maspalomas

Til dig, der vil bo godt og direkte på stranden. IFA Faro Hotel ligger ved fyrtårnet i Meloneras/Maspalomas og er et populært hotel for voksne par. God pool med private liggestole, der altid står klar til dig.

Book IFA Faro Hotel >

 

Lopesan Baobab – Meloneras

Flot anmelderrost resort i Meloneras. Her finder du skønne pools med lazy river omringet af grønne områder. Her er bar/lounge og restaurant, og på værelserne finder du balkon, minibar, plasma-tv samt internetadgang.

Book Lopesan Baobab >

 

Las Gondolas – Playa del Inglés

Umiddelbart ligner Las Gondolas det typiske Gran Canaria-hotel, men stedet får gode anmeldelser og er et godt prisbilligt valg til jer, der har stranden i Playa del Inglés som førsteprioritet. Las Gondolas har pool, bar/lounge og gratis wifi.

Book Las Gondolas >

 

Clubhotel Vistamar – Puerto Rico

RIU-kædens hotel i Puerto Rico er et populært valg til ferien på Gran Canaria. Vistamar er et røgfrit all inclusive resort, der har to pools, restauranter, fitnesscenter og tagterrasse. Gratis transport til stranden.

Book Clubhotel Vistamar >

 

Marina Bayview – Puerto Rico

Anmelderrost lejlighedshotel i Puerto Rico. Her bor du godt med gratis wifi på værelserne, der også har tv og køleskab. Marina Bayview tilbyder desuden pool og døgnåbent fitnesscenter. Et topvalg i Puerto Rico.

Book Marina Bayview >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*