Gran Canarias bedste hoteller 2024

otte hoteller, der får topanmeldelser fra tidligere gæster

Alletiders danske feriefavorit i vinterperioden har et kæmpe udvalg af overnatningssteder – primært i form af hoteller og lejligheder.

Måske synes du, at det kan være svært at vælge, hvor du skal bo, men mon ikke det bliver nemmere at finde det perfekte hotel til ferien på Gran Canaria, når du har tjekket disse 8 hoteller, der er nøje udvalgt efter kriteriet topvalg til prisen og som får topanmeldelser på bl.a. de store hotelbookingsider.

Læs meget mere om den populære kanarieø i vores guide til Gran Canaria, og i indlægget Hvor skal du bo på Gran Canaria? kan du bliver klogere på øens byer og strandområder.

Lad os så komme til de bedste hoteller på Gran Canaria – nogle af dem kan du også booke som pakkerejse hos et dansk bureau – find charterrejser til Gran Canaria her.

 

Club Maspalomas Suites & Spa – Maspalomas

Dejligt hotel kun for voksne
Umiddelbart ligner Club Maspalomas Suites & Spa et typisk kanariehotel, men gode anmeldelser gør det til et godt valg til ferien på Gran Canaria.

Beliggende i en dejlig velplejet have kan hotellet bl.a. tilbyde spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Der er flere forskellige værelsestyper – alle har de bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og premium sengetøj.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gold by Marina – Playa del Inglés

Tæt på stranden
Lækkert hotel kun for voksne i det centrale Playa del Inglés. Her får du lyse moderne værelser med bl.a. tv, gratis wifi og tekøkken, der indeholder køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej. Gold by Marina har fitness, restaurant, tagterrasse, to swimmingpools og en hyggelige bar/lounge, hvor I kan sippe drinks.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Cordial Mogán Playa – Puerto de Mogán

Lækkert stilfuldt hotel med topanmeldelser
Hotel Cordial Mogán Playa ligger ca. 800 meter fra havnen i Puerto de Mogán. Her bor du lækkert med den store indbydende swimmingpool som det naturlige samlingspunkt. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der bl.a. har tv, minibar, elkedel, espressomaskine og gratis wifi.

Hotellet bliver rost for sit venlige og servicemindede personale, der kan hjælpe med f.eks. udflugter, billetter og reservationer. Hotel Cordial Mogán Playa har faciliteter som spa, fitness og flere barer, restauranter og swimmingpools. Morgenmadsbuffet er som regel inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bohemia Suites – Playa del Inglés

Skønt 5-stjernet hotel kun for voksne
Et af Gran Canarias absolut bedste hoteller finder du i Playa del Inglés. Bohemia Suites er adult only, og her er der lagt op til skøn parferie. Her er spa, fitness, bar/lounge, 2 swimmingpools og restaurant på taget med flot udsigt over byen. På værelserne finder I tv, pudemenu, dundyner, premium sengetøj og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Arguineguin Park by Servatur

Et af Gran Canarias bedste lejlighedshoteller
Ved Arguineguin ligger det populære lejlighedshotel, der tilbyder flere forskellige størrelser lejligheder, hvoraf de største har plads til seks personer. Lejligheder er moderne indrettet og indeholder bl.a. køkken med elkedel, køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej.

Arguineguin Park by Servatur tilbyder desuden barer, gratis wifi og to swimmingpool. Stedet sørger gerne for lufthavnstransport, men kommer du i egen bil er der gratsi parkering.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel (tidl. IFA Faro Hotel) – Maspalomas

Tæt på sanddynerne i Maspalomas
Til jer, der vil bo godt og direkte på stranden. Hotel Faro ligger ved fyrtårnet i Meloneras/Maspalomas og er et populært hotel for voksne par. Her er fitnessfaciliteter, 2 restauranter og en god pool med private liggestole, der altid står klar til dig. Alle værelser har bl.a. tv og minibar. Wifi er tilgængeligt mod gebyr.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lopesan Baobab – Meloneras

Perfekt til familieferien
Flot anmelderrost resort i Meloneras. Her finder du skønne pools med lazy river omringet af dejlige grønne områder. Lopesan Baobab tilbyder bl.a. barer/lounges, restauranter, natklub, legeplads og børneklub. På værelserne finder du balkon, minibar, plasma-tv samt internetadgang. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Las Gondolas – Playa del Inglés

Bo godt og billigt i Playa del Inglés
Umiddelbart ligner Las Gondolas det typiske Gran Canaria-hotel, men stedet får gode anmeldelser og er et godt prisbilligt valg til jer, der har stranden i Playa del Inglés som førsteprioritet. Las Gondolas har pool, bar/lounge og gratis wifi. I lejlighederne finder I bl.a. tv, gratis wifi og køkken med køleskab, elkedel og mikrobølgeovn.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel RIU Vistamar (tidl. Clubhotel Vistamar) – Puerto Rico

All inclusive i Puerto Rico
RIU-kædens hotel i Puerto Rico er et populært valg til ferien på Gran Canaria. Vistamar er et røgfrit all inclusive resort, der har to pools, restauranter, fitnesscenter og tagterrasse.

Der er gratis transport til stranden. Hotel RIU Vistamar har hele 475 værelser fordelt på adskillige værelsestyper. Uanset hvad du vælger får du bl.a. tv. køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Marina Bayview – Puerto Rico

Et af Puerto Ricos bedste hoteller
Anmelderrost lejlighedshotel, der ligger tæt på stranden i Puerto Rico. Her bor du godt på lyse moderne værelser, der bl.a. har tv, tekøkken og gratis wifi.

Marina Bayview er kun for voksne og tilbyder desuden pool og døgnåbent fitnesscenter. Morgenmadsbuffet er tilgængelig. Hotellet er et topvalg i Puerto Rico og perfekt til f.eks. den romantiske ferie.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Radisson Blu Resort – Arguineguin

På stranden i Arguineguin
Lækkert og smagfuldt resort, hvor familien er i fokus. Radisson Blu ligger ud til stranden, og her finder I bl.a. spa, børnepool, børneklub, to swimmingpools, to restauranter og døgnåbent fitnesscenter.

I kan vælge mellem otte forskellige værelsestyper, hvor de fleste har havudsigt. På Radisoon Blu finder I suiter med to og tre soveværelser – helt perfekt til familien. Værelserne har tv, minibar, gratis wifi og møbleret altan.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*