De bedste hoteller i Marmaris 2024

vær sikker på at bo godt i Marmaris

de bedste hoteller i marmaris

De bedste hoteller i Marmaris bliver naturligt nok også først udsolgt. Vil du være sikker på at bo godt på din rejse til den populære tyrkiske ferieby, så anbefaler vi at booke i god tid.

Du skal dog ikke tage forhastede beslutninger. Research er helt nødvendigt, hvis du vil finde frem til de bedste hoteller i Marmaris. Det er præcis det, der er målet med dette indlæg – at guide dig til at finde det hotel, der passer til dit budget og dine ønsker. Høj pris og mange stjerner betyder ikke nødvendigvis god kvalitet.

Generelt er det dog billigt at overnatte i Tyrkiet og således også i Marmaris, som dog har et prisniveau lidt højere end f.eks. Alanya. I indlægget Ferie i Tyrkiet – hvilken by skal du vælge, kan du læse mere om og sammenligne de mest populære turistområder i Tyrkiet.

Du kan finde overnatning for enhver smag og pengepung i Marmaris. Mange af hotellerne herunder kan du også booke som en charterrejse, der i mange tilfælde vil være den billigste løsning.

 

Motto Premium Marmaris

Central beliggenhed og tæt på stranden
Vil du bo i centrum med swimmingpool, så er Motto Premium et rigtig godt valg. Her bor du blot 100 meter fra den private strand og er nabo til Atlantis Vandland. Hotellet har flere forskellige værelsestyper inklusive familieværelser med plads til fire personer.

Faciliteterne på Motto Premium tæller spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Der er også børnepool og gratis børneklub. Hotellet har desuden døgnåben reception, hvor man kan være behjælpelig med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Beachfront Hotel – Marmaris

Hotel ved stranden kun for voksne
Som navnet antyder bor du her kun få meter fra stranden centralt i Marmaris. The Beachfront Hotel er kun for voksne og tilbyder moderne værelser, hvoraf nogle har flot havudsigt.

På værelserne er der tv, køleskab, elkedel, pengeskab og gratis wifi. The Beachfront Hotel har også fitnesscenter, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Arya Apart – Içmeler

Populært lejlighedshotel med swimmingpool
Så skal vi til Içmeler, der ligger ca. 8 km fra Marmaris. Her finder du det populære Arya Apart, der har værelser med bl.a. tv, gratis wifi og tekøkken med elkedel, køleskab og køkkengrej.

Arya Apart ligger ca. 500 meter fra stranden og har faciliteter som fitness, bar/lounge, restaurant, børnepool og swimmingpool. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ramitos Boutique Hotel – Turunç

Lækker oase i hyggelige Turunç
Lige syd for Icmeler ligger den hyggelige badeby Turunç, der er væsentlig roligere end Marmaris. I Turunç ligger Ramitos Boutique Hotel som en pragtfuld oase tilbagetrukket fra byens lille strand.

Ramitos Boutique Hotel har flere forskellige værelsestyper som f.eks. familieværelser (plads til seks personer) og luksusværelser med jacuzzi. Af faciliteter finder du spa, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

L’Olive Homes – Marmaris

Lækre lejligheder centralt i Marmaris
Søger du en topmoderne lejlighed til ferien i Marmaris, så vil L’Olive Homes uden tvivl være noget for dig. Her bor du i lækre og lyse værelser, der er smagfuldt indrettede.

Du kan vælge mellem flere forskellig lejligheder, der alle indeholder pengeskab, gratis wifi, tv med netflix og veludstyret tekøkken. Der er mulighed for parkering på L’Olive Homes, der ligger ca. 400 meter fra stranden. Et lækkert sted og nok et af de bedste hoteller i Marmaris.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bono Hotel Old Town – Marmaris

Mindre hotel i den gamle bydel
I Marmaris hyggelige gamle bydel og således tæt på alt hvad byen har at byde på ligger Bono Hotel, der har flere forskellige værelsestyper med tv, minibar, gratis wifi og diverse køkkengrej.

Bono Hotel har desuden spa og en restaurant med mulighed for at tilkøbe morgenmad. I receptionen er man gerne behjælpelige med udflugter/billetter – bl.a. lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Diplomat Hotel – Turunç

Bo tæt på stranden til en god pris
Så skal vi tilbage til Turunç og det populære Diplomat Hotel, der ligger et stenkast fra stranden. Her kan du vælge mellem en lang rækker værelsestyper og lejligheder, hvor sidstnævnte har køkken.

Diplomat Hotel har faciliteter som bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Der er desuden liggestole og parasoller på den private strand. Hotellet har døgnåben reception, hvor man kan være behjælpelig med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

8 Oda – Marmaris

Mindre hotel med topanmeldelser
Skal man tro tidligere gæster, så er 8 Oda i Marmaris gamle bydel et af byens bedste overnatningssteder. I hvert fald får det lille hotel topanmeldelser, hvor især beliggenheden og den venlige vært får rosende ord med på vejen.

8 Oda tilbyder forskellige huse og værelser, hvor de største har plads til syv personer. Alle huse/værelser har bl.a. køkken, pengeskab og gratis wifi. Hotellet sørger gerne for lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sunset Boutique Hotel – Marmaris

Med borgen som nabo
Vi bliver i Marmaris gamle bydel, hvor Sunset Boutique Hotel ligger med helt unik beliggenhed ved den historiske borg. Der er tale om et mindre hotel, men med flere forskellige værelsestyper.

Sunset Boutique Hotel har bl.a. gratis wifi og en dejlig terrasse. Hotellet tilbyder lufthavnstransport og cykeludlejning. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

D Maris Bay – Hisarönü

Luksus i smukke omgivelser
I området Hisarönü 20 km vest for Marmaris ligger D Maris Bay i de smukkeste omgivelser. Her bor du luksuriøst og har mulighed for at vælge mellem en lang række værelsestyper – fra standardværelser til suites og villaer. De største værelser har plads til fire voksne og tre børn.

D Maris Bay ligger lige ud til en privat strand og tilbyder faciliteter som to swimmingpools, spa- og wellnesscenter, gratis wifi og flere barer og restauranter. Hotellet har desuden gratis lufthavnstransport, en lang række aktiviteter og roses for sin fremragende morgenmad. Er budgettet til det, så er det her nok et af de bedste hoteller i Marmaris.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*