8 gode barer i Miami

Drinks, cocktails og vildt i natteliv i Miami

Miami er en rigtig partyby med masser af gode barer og beach clubs. Epicentret for både strand- og natteliv er omkring South Beach, som vi primært koncentrerer os om i dette indlæg.

Det er selvfølgelig muligt at finde barer, klubber og coole fester andre steder i byen, men South Beach har det største udvalg, hvor flere af stederne ligger tæt på hinanden. Du kan læse mere om de mest populære bydele og områder i indlægget Hvor skal du bo i Miami?

Lad det være sagt med det samme: Miami er en dyr by at være turist. Det gælder i høj grad også besøg på barer og beach clubs. Til gengæld kan du få en fornøjelig dag og aften på nogle verdens bedste venues, hvor stemning og omgivelser altid er i top.

Inden vi går til vores liste over hippe barer og beach clubs, så vil vi da ikke undlade at gøre opmærksom på vores Miami guide, hvor du kan læse om bl.a. transport, seværdigheder, aktiviteter og få forslag til gode spisesteder.

1. Jaguar Sun

Et af Miamis hotteste steder lige nu. Jaguar Sun er en kombineret bar og restaurant i downtown, der er kendt for sin innovative cocktailmenu og moderne pasta- og skaldyrsretter med et twist lavet af friske lokale ingredienser.

Her finder du en chic og afslappet atmosfære med et mix af lokale og turister. Du kan reservere bord, hvis du vil spise, men også bare stikke hovedet indenfor til en cocktail eller for at smage sherry og rom fra mindre producenter. Se mere om Jaguar Sun.

2. Broken Shaker Bar

Et hot sted i Miami er Broken Shaker Bar, der ligger tæt på stranden mellem South Beach og Mid-Beach (Central Beach). Her får du fantastiske cocktails kreeret af fantasifulde bartendere, der benytter friske ingredienser og hjemmelavede sirupper.

Du kan sidde på terrassen eller rundt om den hyggelige pool. Det er hipt, men alligevel helt nede på jorden. Du kan også spise på Broken Shaker Bar, der hører til Freehand Miami Hotel. Der er ingen tvivl om, at det er en af ​​de bedste cocktailbarer i Miami og stedet har vundet flere priser og udmærkelser.

3. Highbar

Som navnet måske antyder, så er der her tale om en roof top bar. Highbar ligger på hotellet Dream South Beach og tilbyder lækre omgivelser i lyse farver med loungemøbler rundt om poolen.

Du kan sippe cocktails og spise lækker mad på Naked Taco, hvor topkok Ralph Pagano fremtryller lækre mexicanske retter. Af og til arrangeres der poolparties på Highbar. Bordreservation er mulig.

4. Nikki Beach

Det var på Miami Beach barkæden Nikki Beach åbnede deres første bar. Beliggenheden på South Beach er perfekt, og Nikki Beach er et sted, der har klasse og tydelig Miamivibe.

Et klientel bestående af solbrændte jetsettere, fotomodeller og skuespillere sipper pina colada til den helt store guldmedalje. Alle kigger på alle – hvem er hot og hvem er not. Indenfor kan du nyde top seafood og en supergod bar, der præcis ved, hvordan en lækker cocktail skal skrues sammen.

Miami har et vildt og berømt natteliv

5. E11even Miami

Delvis restaurant og delvis high-end natklub. E11even Miami i downtown gør begge dele fremragende. Om aftenen serverer stedet lækker amerikansk mad kreeret af topkokke, og du kan fortsætte på tagbaren eller i natklubben.

Vi anbefaler, at du starter med en af de gode drinks – vælger du at blive her efter maden, så forvandler E11even Miami sig til en festlig klub, hvor cocktails og dans er på menukortet. Det her er stedet, hvis du vil spise og feste med celebrities og VIP-gæster.

6. Mac’ Club Deuce

Mac’s Club Deuce er en legendarisk bar i Miami. Den har eksisteret i mere end 60 år og siges at være den ældste såkaldte dive bar. En dive bar er et uformelt sted med ofte dunkel belysning og billige drinks.

Således også Mac’s Club Deuce, der er er kendt for sin autentiske og nostalgiske atmosfære. En populær bar blandt både lokale og turister, hvoraf mange betragter Mac’s Club Deuce som et kultsted og ægte Miamiklassiker. Baren ligger ved South Beach på 14th Street.

7. Delano Beach Club

Vil du have en lækker og luksuriøs oplevelse, så booker du Delano Beach Club, der tilbyder spa, lækre værelser, flere restauranter og barer samt en stor indbydende pool, der fungere som beach club.

Delano er især kendt for sine poolparties, der tiltrækker besøgende fra hele verden. Stedet ligger ved South Beach med direkte adgang til stranden. Delano er yderst hipt og stilfuldt med indretning kreeret af Phillipe Stark.

8. Wet Willie’s

Wet Willie’s er et populært sted ved South Beach med gode drinks og musik i højttalerne. Baren ligger et stenkast fra stranden, og fra 2. sal har du et fint kig til Ocean Drive og South Beach. Wet Willie’s mener selv, at de laver verdens bedste daiquiries og måske er der noget om snakken.

Der er mange andre drinks at vælge mellem – udover klassikere som Sex on The Beach og White Russian kan du også prøve Naked Willie og Call-A-Cab. Det er bestemt ikke et billigt sted at drikke, men udvalget er enormt. Der er også mulighed for at spise.

Cool bar ved South Beach

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*