Haulover Beach – Floridas berømte fribadestrand

På Haulover Beach behøver du ikke badetøj

Mellem højhuse og trafikerede veje i den amerikanske solskinsstat Florida ligger en af landets mest berømte strande. Haulover Beach i Miami er en af USA’s få officielle naturiststrande. Blufærdigheden er generelt stor i USA, og det kan derfor undre, at stranden ligger lige ud til en række højhuse, men Haulover Beach er dog beskyttet mod vejen af et højt buskads.

Toiletbygninger med brusere findes med 100 meters mellemrum. På selve stranden findes små boder med drikkevarer, frugt og lette retter (hot dogs og lign). Der er også volleyballnet til fri af benyttelse. Alt foregår i en meget afslappet atmosfære, så man kan sagtens gå en tur langs stranden eller købe ind i boderne i bar figur. Der er ofte mange mennesker på stranden, også flere end på South Beach, men der er god plads.

Haulover Beach ligger kun ca. 20 minutters kørsel fra Miami centrum. Kør nordpå ad Collins Avenue og drej af ved Haulover Marina. Her er der en meget stor parkeringsplads på venstre side af vejen. Der er en gangtunnel under den ellers meget befærdede Collins Avenue.

Det er den nordlige ende af Haulover Beach, der er officiel naturiststrand, og her risikerer du ikke at bliver anholdt for blufærdighedskrænkelse som kunne være tilfældet på South Beach.

Miami er en storby med masser af forlystelser og aktiviteter. Her kommer turister fra hele verden, men også amerikanerne selv ynder at tage nogle afslappende dage i solskinsstaten. Byens højhuse fylder mest, men Miami er også kendt for sine mange huse i Art Deco-stil, der vidner om en svunden tid.

Miami har mange gode restauranter og barer, og nattelivet er særdeles heftigt med fest til langt ud på natten. Der er gode udflugtsmuligheder, Florida er berømt for sine temaparker og smuk natur kan du opleve i Everglades Naturpark.

Florida og Miami er et helårsrejsemål, der kan være kølige perioder i vintermånederne, men normalt ligger temperaturen på ca. 25 °C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*