Dejlige strande: Haulover Beach – Floridas berømte fribadestrand

På dele af Haulover Beach behøver du ikke badetøj

Mellem højhuse og trafikerede veje i den amerikanske solskinsstat Florida ligger en af USAs mest berømte strande. Haulover Beach i Miami er nemlig en af få officielle naturiststrande i landet.

Blufærdigheden er generelt stor i USA, og det kan derfor undre, at stranden ligger lige ud til en række højhuse, men Haulover Beach er dog beskyttet mod vejen af et højt buskads.

Det er den nordlige ende af Haulover Beach, der er officiel naturiststrand, og her risikerer du ikke at bliver anholdt for blufærdighedskrænkelse som kunne være tilfældet på South Beach.

Haulover Beach er en dejlig sandstrand med klart vand. Der kan i perioder være store bølger og tang i vandet.

Faciliteter

Toiletbygninger med brusere findes med 100 meters mellemrum. På selve stranden findes food trucks og små boder med drikkevarer, frugt og lette retter (hot dogs og lignende). Der er også volleyballnet til fri af benyttelse.

Der er mulighed for at leje solstole, men det er rasende dyrt. To solstole med parasol koster hele 65 USD om dagen!

Transport

Haulover Beach ligger kun ca. 20 minutters kørsel fra Miami centrum. Kør nordpå ad Collins Avenue og drej af ved Haulover Marina. Her er der en meget stor parkeringsplads på venstre side af vejen. Der er en gangtunnel under den ellers meget befærdede Collins Avenue.

Det er også muligt at tage offentlig transport til Haulover Beach. Metrobussernes linje 119 og 120 kører forbi stranden. Se mere om ruter og afgangstider.

Overnatning

Miami er en storby med masser af hoteller, men det er forholdsvis dyrt at overnatte. Du kan booke hotel her eller se mere i indlægget Her skal du bo ved Miami Beach, hvor vi giver vores bud på de bedste billige hoteller i byen.

Miami tiltrækker turister fra hele verden, men også amerikanerne selv ynder at tage nogle afslappende dage i solskinsstaten. Byens højhuse fylder mest, men Miami er også kendt for sine mange huse i Art Deco-stil, der vidner om en svunden tid.

Byen har mange gode restauranter og barer, og nattelivet er særdeles heftigt med fest til langt ud på natten. Der er også gode forlystelser, aktiviteter og udflugtsmuligheder – Florida er berømt for sine temaparker, og smuk natur kan du opleve i Everglades Naturpark.

Vejret

Florida og Miami er et helårsrejsemål. Der kan være kølige perioder i vintermånederne, men normalt ligger temperaturen på ca. 25 °C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*