Antiguas bedste strande

Den caribiske ø har masser af lækre strande

Den caribiske ø Antigua har 365 strande. Det betyder, at du i et helt år ikke behøver at besøge den samme. Med så mange strande at vælge mellem kan det være svært at finde frem til din favorit.

Du er selvfølgelig velkommen til selv at prøve dem alle, men her kommer vores forslag til de bedste steder at få sol på kroppen og pjaske i det turkisblå hav.

1. Dickenson Bay

Hvidt sand, dejligt vand og spredte palmer. Dickenson Bay på Antiguas nordvestkyst er kendt som en af øens bedste strande. Den er populær blandt solbadere, vandsportselskere og familier, der holder picnic.

Du kan leje snorkeludstyr og tage på udflugt med glasbundsbåd. Dickenson Bay kan være travl, da stranden har en del resorts og restauranter. Søger du mere ro, så gå det lille stykke mod syd til Runway Bay.

2. Half Moon Bay

Half Moon Bay er en afsidesliggende og spektakulær strand med lyserødt koralsand. Den er beskyttet af et næsten uberørt rev og strækker sig over halvanden kilometer på øens Sydøstkyst. Her er du helt fri for barer, restauranter eller store resorts. Husk dit snorkeludstyr, hvis du vil udforske det imponerende undervandsliv.

3. Pigeon Point

Dette er den største offentlige strand på Antiguas sydkyst. Pigeon Point er en lang strand, der ligger ved Falmouth Harbour. Sandet er blødt og hvidt og vandet roligt – et perfekt sted for børn. Stranden er yderst populær – både blandt turister og lokale, så her er ofte mange mennesker – især når krydstogtskibene lægger til.

4. Pricky Pear Island

Hvis du har fået nok af krydstogtpassagerer og Antiguas øvrige turister, så tag til den lille Pricky Pear Island, der ligger ud for Dickenson Bay. Omringet af øde sandstrande og farverige lyserøde koralrev, har du næsten det unikke caribiske paradis for dig selv. Den eneste måde at komme til Pricky Pear Island er at tage en af de små lokale både.

5. Hawksbill Beach

Nord for St. John, øens hovedstad, ligger en lille halvø, der er hjem for fire afsidesliggende strande, der går under navnet Hawksbill Beach. Det er et klassisk tropisk paradis med pulverhvidt sand og krystalklart vand.

På trods af beliggenheden, så kan strandene af og til være ret fyldte, da der ligger en række store resorts i nærheden. Også her er der rigtig gode snorkelmuligheder.

6. Rendezvous Beach

Hvis du virkelig vil undgå andre turister, så tag ned til sydkysten, hvor der ikke er så udbygget. Et af de bedste steder her er Rendezvous Beach, der kun er tilgængelig til fods eller hvis du tager båden.

Det tager ca. 30-40 minutter fra nærmeste vej at komme til Rendezvous Beach, men du bliver til gengæld belønnet med en uberørt hvid sandstrand og klart blåt vand. Kun få turister finder frem til dette lille stykke paradis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*