De bedste billige hoteller i Dubai 2024

Bo godt og billigt i Dubai

Det er ingen hemmelighed, at det er forholdsvis dyrt at rejse i Dubai. Som så mange andre byer har Emiratet heldigvis også en række overnatningssteder, hvor du bor godt og billigt. Steder, der får gode anmeldelser fra tidligere gæster, og hvor du kan spare lidt på feriebudgettet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Læs meget mere om Dubai i vores rejseguide og i indlægget Hvor skal du bo i Dubai? kan du blive klogere på de forskellige områder i emiratet.

 

Aloft Dubai Creek

Populært hotel tæt på souken
Ved Dubais gamle bydel kan du på Aloft Dubai Creek få rigtig meget hotel for pengene. Her finder du bl.a. motionscenter, swimmingpool og to restauranter.

De fleste værelser har en flot udsigt og er udstyret med tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Aloft tilbyder også vaskeservice og lufthavnstransport. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på booking.com > Se pris på hotels.com >

 

Al Seef Heritage Hotel (tidl. Al Seef Hotel by Jumeirah)

4-stjernet hotel med arabisk touch
Al Seef Hotel, der får prædikatet “enestående” af tidligere gæster, ligger tæt på den gamle bydel og Dubai Museum. Her kan du bo på skønne værelser med et arabisk touch.

Hotellet har flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. Al Seef Hotel tilbyder desuden restaurant og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på booking.com > Se pris på hotels.com >

 

Flora Creek Deluxe Hotel Apartments

Lækre lejligheder til en fantastisk pris
Skal I på familieferie i Dubai, så er Flora Creek et rigtig godt valg. Her kan I bo i dejlige lejligheder til en rigtig god pris. Lejlighederne har tv, gratis wifi og selvfølgelig fuldt udstyret køkken. Lejlighedshotellet tilbyder desuden spa, motionscenter, restaurant og indendørs swimmingpool. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på booking.com > Se pris på hotels.com >

 

Rove Downtown Dubai

3-stjernet hotel ved downtown Dubai
Det store Rove Downtown Dubai ligger centralt med kun få minutters gang til bl.a. Dubai Mall og Burj Khalifa. Hotellet har hele 420 værelser med bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Af faciliteter finder du fitness, restaurant og swimmingpool. Rove Downtown tilbyder også lufthavnstransport og det er muligt at tilkøbe morgenmad.

Se pris på booking.com > Se pris på hotels.com >

 

Hampton by Hilton Dubai Al Seef (tidl. Zabeel House MINI Al Seef by Jumeirah)

Billigt 3-stjernet hotel tæt på shopping
På Hampton by Hilton får I rigtig meget for pengene. Tidligere gæster roser det venlige personale, der bl.a. kan hjælpe med udflugter og billetter. Af faciliteter finder du bibliotek, fitnesscenter, swimmingpool og 2 restauranter. Hampton by Hilton har 150 værelser ned bl.a. tv og køleskab.

Se pris på booking.com > Se pris på hotels.com >

 

Barjeel Heritage Guesthouse

Hyggeligt guesthouse med god service
Det lille Barjeel Heritage Guesthouse ligger ved den såkaldte River Walk tæt på den store moske. Her er kun 14 værelser og det giver en familiær atmosfære.

Hotellet tilbyder bl.a. restaurant, tagterrasse og lufthavnstransport. Vælg mellem suite eller deluxeværelser, der begge har tv, køleskab, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på booking.com > Se pris på hotels.com >

 

Jacob’s Garden Hotel

Tæt på World Trade Centre
Det 145 værelser store Jacob’s Garden Hotel ligger tæt på Dubai World Trade Centre og bliver især fremhævet for sit venlige og imødekommende personale.

Værelserne har bl.a. tv, minibar, aftenopredning, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Af faciliteter tilbyder Jacob’s Garden Hotel spa, fitness, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på booking.com > Se pris på hotels.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*