Miniferie i Sønderjylland – 7 dejlige steder med pakketilbud

Tag på miniferie eller et skønt weekendophold

Spørger man danskerne, er der ingen tvivl: miniferie i Sønderjylland står højt på ønskelisten. Og det er ikke svært at forstå hvorfor – oplevelserne står i kø i denne del af Danmark, hvor du både kan opleve smuk natur og spændende historie.

Det er et område, hvor mange lejer et sommerhus, men lige så populært er det at tage på miniferie i Sønderjylland. Det er præcis det dette indlæg handler om – læs mere her, hvor du finder gode og meget forskellige pakketilbud på nogle af Sønderjyllands bedste overnatningssteder.

 

Benniksgaard Hotel – Gråsten

Med udsigt til Flensborg Fjord ligger det charmerende Benniksgaard Hotel, hvor især madentusiaster vil føle sig i himlen. Her får I kombinationen af det moderne og den klassiske landidyl på bedste vis.

Hotellet får rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster, og I kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper og pakker. Benniksgaard er et sted for romantikere og jer, der elsker god mad.

Se tilbud på Benniksgaard >

 

Hotel Sønderborg Strand – Sønderborg

På Hotel Sønderborg Strand bor I i vandkanten og lige overfor Sønderborg Slot. Hotellet har bl.a. swimmingpool og fitnessrum, men det er også et godt sted for børnene, der har eget legerum.

Værelserne er lyse og moderne med bl.a. tv, gode senge, eget badeværelse og mulighed for at lave te/kaffe. Hotel Sønderborg Strand er et rigtig populær sted, hvor I kan vælge mellem flere forskellige pakker.

Se tilbud på Hotel Sønderborg Strand >

 

Ballumhus – Ballum

God mad, smuk natur og nem adgang til spændende seværdigheder. Ballumhus er blevet en ren bestseller. Her bor I lige ved siden af Nationalpark Vadehavet, og stedet arrangerer med glæde en udflugt til Sort Sol for jer.

Og så er der maden – dejlig moderne kromad, som er med i de attraktive pakketilbud. På værelserne finder I bl.a. tv, gode senge, gratis wifi og eget badeværelse.

Se tilbud på Ballumhus >

 

Tyrstrup Kro – Christiansfeld

Et af de absolut bedst anmeldte steder i Sønderjylland er Tyrstrup Kro. Tidligere gæster er bare vilde med den hyggelige kro, der ligger ved Christiansfeld.

Her er maden uovertruffen og så har kroen har en imponerende vinkælder. Værelserne er indrettet i gammel stil, men rummer alle moderne bekvemmeligheder. I suiterne har I endda jeres egen jacuzzi.

Se tilbud på Tyrstrup Kro >

 

Hotel Europa Aabenraa – Aabenraa

I centrum af hyggelige Aabenraa tilbyder Hotel Europa en yderst attraktiv pakke med overnatning og lækker mad inkluderet. I bor i dejlige værelser på det anmelderroste hotel, der ligger tæt på fjorden og den smukke natur.

Se tilbud på Hotel Europa >

 

Frøslev Kro – Frøslev

Den historiske kro kan dateres til 1749. Her bor I i autentiske rammer og er tæt på mange af områdets store attraktioner. Frøslev Kro er kendt for sin gode mad, og det er et sted, hvor I får meget for pengene. Med kun 16 værelser har kroen en skøn intim atmosfære.

Se tilbud på Frøslev Kro >

 

Røde-Kro – Rødekro (Aabenraa)

På Røde-kro tager værtsparret Erik og Winnie imod med åbne arme. Den personlige oplevelse har givet kroen rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster. Her spiser I godt – bl.a. kan I prøve den lækre social dining med 10 serveringer. Der er gratis parkering og på værelserne finder I bl.a. tv og eget bad og toilet.

Se tilbud på Røde-Kro >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*