Bo ved stranden i Nordsjælland

7 gode overnatningssteder til badeferien

På Sjællands nordkyst ligger badebyerne på stribe. Her markedsfører man sig selv som Den Danske Riviera med tydelig association til den mere berømte riviera i Frankrig, som man tydeligvis ser lidt op til.

Men Nordsjællands badebyer er helt sig selv og har masser at tilbyde turisterne. Kysten er en af Danmarks ældste badedestinationer, der siden 1847 har været som en magnet på københavnerne.

Dengang som nu kan du boltre dig på nogle af Danmarks bedste strande, der siden har udviklet sig til populære ferieområder med alle faciliteter inden for rækkevidde. Således også gode overnatningssteder, hvor du har mulighed for at bo på eller ved stranden.

 

Hotel Hornbækhus

Nyrenoveret og få minutter fra stranden
Når man er på top 10-listen hos The Guardian over bedste nye strandhoteller i Europa, så har man gjort noget rigtigt. Det nyrenoverede Hotel Hornbækhus ligger få minutters gang fra stranden, og her kan I få et lækkert ophold i smukke omgivelser.

Hotellet tilbyder også restaurant, og I har mulighed for at låne cykler, så I kan udforske området. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Helenekilde Badehotel (Tisvildeleje)

Klassisk badehotel direkte på stranden
Det dejlige Helenekilde Badehotel er som taget ud af en brochure om sommer i Danmark. Her bor I ud til stranden i Tisvildeleje og har blot to minutters gang til den livlige by, der har en stribe rigtig gode restauranter.

I kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a med havudsigt. Badehotellet tilbyder bar, restaurant og gratis morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gilleleje Badehotel

Badehotel på stranden
På stranden for enden af en skovvej ligger idylliske Gilleleje Strandhotel. Den charmerende bygning er fra 1895 og rummer hovedparten af hotellets 25 værelser, hvoraf nogle har flot havudsigt. Have, spafaciliteter og restaurant er blot nogle af faciliteterne på Gilleleje Badehotel, hvor morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Marienlyst Strandhotel

Berømt hotel ved Helsingør
På stranden og tæt på Helsingør centrum ligger Marienlyst Strandhotel, der er grundlagt i 1861 og opkaldt efter Dronning Juliane Marie. Her kan I vælge mellem seks forskellige værelsestyper – fra standardværelse til suites, der alle har tv, minibar, elkedel og pengeskab.

Marienlyst Strandhotel har en lang række faciliteter som spa, fitness, casino, bar/lounge og restaurant. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Villa Strand

Mindre hotel ved stranden
Hotel Villa Strand ligger perfekt ud til stranden i Hornbæk og ca. 10 minutters gang til byens centrum. Hotellet har kun 15 værelser, der er flot indrettede og ligger i en charmerende bygning, som passer fint ind i de grønne omgivelser.

Hotel Villa Strand er et rigtig godt valg til en romantisk ferie i hippe Hornbæk, der aldrig går af mode. Morgenmad er inkluderet i prisen, og I kan selvfølgelig parkere gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Helsingør Bed & Breakfast

Værelser med tekøkken
Det bliver nok ikke meget billigere at bo lige ud til havet end på Helsingør Bed & Breakfast. Fra den lille have er der blot 10 meter til vandkanten og netop beliggenheden får topkarakterer af tidligere gæster.

Det lille overnatningssted tilbyder værelser med bl.a. tekøkken, der har køleskab, elkedel, kaffemaskine og køkkengrej. Morgenmad kan tilkøbes.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tisvildeleje Strandhotel

Klassisk strandhotel
I hjertet af Tisvildeleje og et stenkast fra stranden ligger det klassiske badehotel, der er grundlagt i 1895. Her bor du lige midt i sommerdanmark med gode caféer og restauranter som naboer. Hotellet har bar/lounge, restaurant og en hyggelig terrasse, der er det naturlige samlingssted.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >