8 skønne badehoteller i Danmark

Tag på klassisk badeferie i Danmark

Klassisk badeferie i Danmark? Ja, hvorfor ikke. Når sommervarmen for alvor rammer vores skønne land, så er der faktisk ikke så mange andre steder på kloden, der er bedre end her. Og hvis du gik og troede, at badehoteller kun er noget, der findes under sydligere himmelstrøg, så tjek disse otte steder i dejlige Danmark.

Se også indlæggene Danmarks bedste strande og Bo ved stranden i Nordsjælland, der også kunne være noget for dig.

 

Hjerting Badehotel

På stranden i Hjerting
Ikke langt fra Esbjerg ligger det gamle hotel, der blev bygget i 1914. Efter en omfattende renovering i 2007, der heldigvis har bibeholdt lidt af den gammeldags idyl, fremstår Hjerting Badehotel smuk og indbydende.

En del af værelserne har havudsigt, og hotellet har også en populær restaurant, der udover skøn mad også byder på fantastiske solnedgange. Hotellet ligger direkte ud til stranden, men du kan også tage på udflugt og opleve det imponerende Vadehav.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sandkås Badehotel

Et af Bornholms bedst anmeldte hoteller
“En lille perle”, kalder tidligere gæster Sandkås Badehotel, der ligger ved stranden i Allinge. Hotellet er kun for voksne og har 15 værelser fordelt på ni værelsestyper.

Morgenmadsbuffet er inkluderet på Sandkås Badehotel, der desuden tilbyder have, terrasse og bar/lounge. Parkering ved hotellet er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ruths Hotel (Skagen)

Velkendt kendishotel i Skagen
Det fem-stjernede og næsten legendariske Ruths Hotel ligger ikke langt fra Skagens spids. Her er fire bygninger med gode værelser, og er du på romantisk ferie, så er det bare om at bestille en af suiterne med egen jacuzzi.

Det oprindelige badehotel fra 1910 ligger perfekt mellem klitterne, og Ruths Hotel er et ideelt udgangspunkt for et herligt ophold i ferieglade Skagen, der har masser af tilbyde turisterne.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Helenekilde Badehotel (Tisvildeleje)

Klassisk badehotel direkte på stranden
Det dejlige Helenekilde Badehotel er som taget ud af en brochure om sommer i Danmark. Her bor I ud til stranden i Tisvildeleje og har blot fem minutters gang til den livlige by, der har en stribe rigtig gode restauranter.

I kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a med havudsigt. Badehotellet tilbyder bar, restaurant og gratis morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Frederiksminde (Præstø)

Charmerende hotel med Michelinrestaurant
Det smukke Hotel Frederiksminde ligger lige ved Præstø Fjord. Det gamle klosterområde er en oase af fred og ro med havet til den ene side og skov og græsarealer til den anden.

Der lagt op til nogle gode naturoplevelser, og fra den hyggelig terrasse kan du kigge ud over fjorden, der kun ligger 50 meter fra hotellet. Restauranten på Hotel Frederiksminde har i øvrigt en Michelinstjerne.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gilleleje Badehotel

I rolige og smukke omgivelser
Med placeringen på Sjællands nordligste punkt ligger Gilleleje Badehotel med udsigt over Kattegat og Øresund. Hotellet er fra 1908, og stedet oser stadig af den klassiske badehotelsatmosfære, som var engang.

Der er et kvarters gang til Gilleleje, hvor du finder ægte feriestemning og glimrende restauranter. Strand er der masser af, og det er ikke svært at finde sin egen lille plet langs kysten.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ballen Badehotel (Samsø)

Mindre hotel med kun 18 værelser
Idylliske Samsø er hjem for Ballen Badehotel, der ligger et stenkast fra havn og strand. I hotellets ferielejligheder kan man næsten ikke komme tættere på havet, og her er plads til hele familien.

Er du så heldig at holde din ferie her, så må du unde dig selv et besøg på hotellets restaurant, Bernhard, der hører til Samsøs bedste.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Marienlyst Strandhotel

Berømt hotel ved Helsingør
På stranden og tæt på Helsingør centrum ligger Marienlyst Strandhotel, der er grundlagt i 1861 og opkaldt efter Dronning Juliane Marie. Her kan I vælge mellem seks forskellige værelsestyper – fra standardværelse til suites, der alle har tv, minibar, elkedel og pengeskab.

Marienlyst Strandhotel har en lang række faciliteter som spa, fitness, casino, bar/lounge og restaurant. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*