Sommerferie i Danmark – få inspiration til din ferie her

Find en ferieform der passer dig

Overvejer du at holde sommerferie i Danmark, så kan det gøres på mange måder. Traditionelt booker de fleste et sommerhus, men der er bestemt alternativer uanset hvor i Danmark, du overvejer at holde ferie.

Skal det være Vesterhavsferie ved Blokhus, alsidige Djursland eller en tur ud i det sydfynske øhav? Læs med her, hvor vi håber at inspirere dig til lige præcis den ferie i Danmark, du drømmer om.

1. Tag på et roadtrip med Risskov Bilferie

Det er populært at tage på bilferie i Danmark. I stedet for at have en fast base, så kan du opleve flere steder på din ferie.

Du kan spare mange penge ved f.eks. at udnytte de mange pakketilbud hos Risskov Bilferie. På den måde kan din ferie i Danmark gøres overraskende billig.

Find ud af, hvad I vil opleve undervejs og planlæg herefter jeres rute. Der er masser af spændende muligheder uanset om I er til natur, strand, kultur eller en kombination af det hele.

Forslag: Kør gennem Jylland fra syd til nord og bo på lækre hoteller som f.eks. Sønderborg Strand, Bechs Hotel tæt på Henne og Vesterhavet, det skønt beliggende Best Western Royal Holstebro og slut af på Hotel Petit i Skagen. Husk: Det er kun forslag – der er masser af andre muligheder for en fantastisk bilferie i Danmark.

2. Prøv en hotelferie i Danmark

Hvorfor ikke tage på ferie i Danmark som du ville gøre det i udlandet. Book et hotel efter dine præferencer!

Rundt om i Danmark ligger masser af skønne hoteller – du kan bl.a. finde spahoteller og golfhoteller, men hvad med at prøve et klassisk badehotel på en af vores dejlige strande?

Der er selvfølgelig mange andre muligheder – du kan bo på et af Danmarks smukke godser eller slotte, der er helt perfekte til en romantisk ferie.

Forslag: Prøv det anmelderroste Strandhotellet i Blokhus eller Henne Mølle Å Badehotel. Til sport og aktiviteter? Tjek HimmerLand, der ligger i forbindelse med den fantastiske golfbane og se nærmere på Steinberger Alsik for det perfekte spaophold. Kombinationen af spa og badehotel får du bedst på legendariske Marienlyst i Helsingør.

3. Den klassiske sommerhusferie

Sommerhusferie i Danmark går aldrig af mode. Det er bare om at vælge sit favoritområde og så booke et sommerhus efter budget, beliggenhed og hvor mange I skal holde ferie sammen.

At leje et sommerhus kaldes ofte for den ultimative frihed. I har mulighed for at gøre præcis som det passer jer. F.eks. kan I tage ud at spise eller shoppe hos en af de lokale gårdbutikker, hvis I selv vil lave mad.

I skal kun tage hensyn til jer selv – på en sommerhusferie er der ingen tider, som skal overholdes – det er jeres ferie og jer, der bestemmer.

Forslag: Her tæller kun dine personlige præferencer. Jo, jeg kunne godt lige nævne dette sommerhus på stranden i Blåvand, men det er kun dig, der ved hvordan det perfekte feriehus ser ud.

4. Tag på glamping – en anderledes ferie i Danmark

Du kender selvfølgelig den traditionelle campingferie, men du kan krydre oplevelsen med et skud luksus og som regel også unik beliggenhed.

Glamping går kort sagt ud på at komme ud i naturen under mere luksuriøse forhold. Og så kan du glemme alt om traditionelle campingpladser – her bor du ofte naturskønt med ingen eller kun få naboer.

Glamping holdt sit indtog i Danmark for en del år siden, men det er en ferieform, der bare bliver ved med at vokse. Det er en slags camping i luksustelte med diverse faciliteter, hvor du samtidig får naturoplevelsen med.

Forslag: Du kan f.eks. se mere hos Camøno Camp på Møn, der har telte til to eller fire personer. En lidt anderledes glampingoplevelse kan du få på Krusmølle ved Aabenraa, hvor du bor i lækkert indrettede vogne.

I Svendborg på Sydfyn kan du på Thorseng Nature Resort bo i lækre runde telte med adgang til bl.a. strand og saunagus. Stedet har også “svævende” telte til to personer.

5. Mere tradition – tjek ind på et af Danlands Feriecentre

Danland har i årevis givet danskerne mulighed for at slappe af i trygge omgivelser og nyde tiden med familien til en rigtig god pris.

I dag har Danland 28 feriecentre i hele Danmark. Fordelen ved at være først gør, at man har snuppet nogle af de bedste locations i kongeriget.

Danlands feriecentre har et hav af aktiviteter, og det er et sted, hvor hele familien vil føle sig underholdt. Slutrengøring er inkluderet, du kan frit vælge ankomst- og afrejsedato og så kan du få op til 25 % rabat på nogle af Danmarks største turistattraktioner.

Forslag: Som nævnt har Danland sikret sig de bedste locations, man kan tænke sig. Se f.eks. feriecentrene i Søndervig eller i Faaborg, der begge ligger lige ud til stranden. For en anderledes oplevelse kan du tjekke den maritime ferieby i Ebeltoft, der er opført på småøer forbundet af broer.

6. Ubekymret familieferie på Landal GreenParks

En af Europas største udbydere af ferieparker opkøbte i 2016 Dayz Resort og har siden åbnet to nye feriecentre, så der nu er i alt syv i Danmark.

Landal GreenParks er familien i centrum, og her har man bl.a. som mål at give familien en bekymringsfri ferie. Der er f.eks. gratis adgang til vandland, valgfri ankomst- og afrejsedag og slutrengøring med i prisen.

Om I er en lille familie eller holder ferie Danmark flere generationer sammen, så har Landal et feriehus, der passer til jer. Der er plads fra 2-18 personer og både børn og voksne kan finde et hav af sjove aktiviteter.

Forslag: Landal GreenPars nyeste feriecenter er det lækre Fyrklit et stenkast fra stranden – det ser bare superlækkert ud. Se også Landal Ebeltoft på Mols, der ligger helt unikt og tæt på spændende seværdigheder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*