Kysing Strand – Østjyllands perle

En af Østjyllands bedste strande

Ved NFJ Camping ligger skønne Kysing Strand, der har gode badeforhold og ikke mindst en skøn atmosfære.

Kysing Strand ligger ganske vist i forbindelse med NFJ camping, men man kan sagtens køre ind som badegæst (koster 30 kr. for en hel dag), men så har man også adgang til både badefaciliteter og toiletter.

Desuden møder man udelukkende folk der nyder solen uden tøj, og der er ingen der blot kommer for at kigge, idet man ifølge vedtægterne på pladsen skal færdes nøgen. Kysing Strand er overvejende sandstrand der er rigtig indbydende.

Når man kører ind på pladsen som dagsgæst parkerer man på et græsareal. Her kan man så vælge at tage trappen ved parkeringspladsen, og gør man det kommer man ned midt på stranden. De fleste går så til venstre – det er nemlig hen mod badebroen som de fleste benytter når de går i vandet.

De fleste ligger sig så tæt på badebroen som muligt – også fordi man lige hilser og ofte snakker med campisterne når de kommer ned for at bade. Det er også her den bedste del af stranden er – kun få sten, så en rigtig dejligt sandstrand.

Går man til højre når man kommer ned på stranden, så kan man ligge lidt for sig selv. Stranden er mere stenet her og ofte kommer de der ligger der hen til broen når de skal i vandet.

En del går også tur langs den 800 lange strand, men kun naturister, der kommer ingen gående med tøj på hvilket er fedt, for så ved man at det ikke kun er nogle der kommer for at glo. Der er nemlig også strand på begge sider af Kysing, men vi har endnu ikke oplevet at nogle nysgerrige passerer skiltet med “Naturiststrand”.

På en god dag ligger der nok 10-12 stk. til højre for trappen, mens klyngerne nemt kan tælle 30-40 stk ved badebroen. Dog er der en del “udskiftning” da mange campister blot kommer ned for at bade – somme tider ligger de sig på håndklædet eller falder i snak med andre og bliver lidt. De benytter så trappen ved campingpladsen – herfra er der lidt kortere vej til toiletter, kiosk og badefaciliteterne.

Se mere om priser og adgangstider på campingpladsens hjemmeside her. Bor du ikke på campingpladsen kan du leje er sommerhus i området her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*