2. marts 2021

8 dejlige feriecentre i Danmark

Få en sjov ferie for hele familien

Vil I have en sjov ferie for hele familien, så vælg et af Danmarks mange dejlige feriecentre. Her finder I ofte en lang række faciliteter og aktiviteter som f.eks. legeområder, restauranter og swimmingpools. Nogle af dem har endda eget badeland, der nok skal holde familien beskæftiget i timevis. Vi har fundet syv forskellige feriecentre i Danmark, hvor I helt sikkert vil få en dejlig indholdsrig ferie.

Se også indlægget Familieferie på Landal GreenParks

 

Lalandia Resort Rødby

Velkendt feriecenter på Lolland
Et af Danmarks mest kendte feriecentre er Lalandia på Lolland, der tilbyder flere forskellige overnatningsmuligheder, som alle har bl.a. tv og fuldt udstyret køkken. Der er feriehuse med plads til op til otte personer – perfekt til familieferien. Lalandias helt store styrke er de mange faciliteter som f.eks. legeplads, spabade, gratis vandland, 3 swimmingpools og 4 restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Legoland® Billund

Børnenes paradis
Der er kun én ting, som er bedre end et besøg i Legoland®; at bo der. Hotel Legoland® er børnenes paradis – her kan I vælge mellem en lang række værelsestyper, hvoraf nogle er indrettet med et tema. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har bar/lounge og en række sjove aktiviteter, men det er nok Legoland lige ved siden af, der trækker mest. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skagen Strand Hotel og Feriecenter

Med gratis vandland
Skal familieferien holdes på toppen af Danmark er Skagen Strand Hotel og feriecenter det perfekte valg. Her er der gratis vandland, og I kan bo i feriehus med to soveværelser og fuldt udstyret køkken. Stedet har bar, restaurant, indendørs pool og fire tennisbaner. Der er gratis parkering og mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Camping & Feriecenter Samsø

Mindre feriecenter med udendørs swimmingpool
På dejlige Samsø kan hele familien få en skøn ferie på det lille feriecenter ved Kolby. Her kan I bo på værelser med plads til seks personer og nyde godt af de mange faciliteter. Børnene vil uden tvivl synes godt om børnepoolen og legeområdet, men Camping & Feriecenter Samsø tilbyder også have, sauna, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Landal Seawest

Feriepark i dejlige omgivelser
Ved Nørre Nebel – ikke langt fra stranden – ligger Landal Seawest, der tilbyder akriviteter og underholdning for hele familien. Mest populær er nok det tropiske badeland, men du kan også finde f.eks. fitness, bowling, legeland og restaurant. Landal har feriehuse med plads til otte personer – de er hyggeligt indrettede med bl.a. køkkenfaciliteter.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Feriecenter og vandland Øster Hurup

Med badeland og et stenkast fra stranden
Ingen kommer til at kede sig i Feriecenter Øster Hurup. Her har børnene egen klub, men også både vandland, børnepool og legeplads. I bor i 2-værelses feriehuse, der har fuldt udstyret køkken. Stedet tilbyder desuden faciliteter som spa, tennis, bar/lounge, restaurant og indendørs swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lemvig Feriecenter

Anmelderrost feriecenter med wellnessafdeling
Med den smukkeste udsigt over fjorden ligger Lemvig Feriecenter, der er en skøn base for oplevelser i området. De 2-værelses lejligheder har bl.a. tv, fuldt udstyret køkken og balkon med udsigt over haven. Den dejlige wellnessafdeling har spa, sauna og indendørs swimmingpool. Tidligere gæster roser beliggenheden tæt på stranden og i gåafstand til byen.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Kommandørgården – Rømø

Feriecenter med wellnessafdeling
Så er der dømt feriesjov for hele familien på dejlige Rømø. Hotel Kommandørgården byder på en lang række faciliteter som f.eks. dampbad, wellnessafdeling, swimmingpool med vandrutsjebaner og adgang til Rømø Play- og Horsepark. Værelserne har bl.a. tekøkken med elkedel og køleskab.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*