9 dejlige feriecentre i Danmark til ferien

Få en sjov ferie for hele familien

Vil I have en sjov ferie for hele familien, så vælg et af Danmarks mange dejlige feriecentre. Her finder I ofte en lang række faciliteter og aktiviteter som f.eks. legeområder, restauranter og swimmingpools.

Nogle af dem har endda eget badeland, der nok skal holde familien beskæftiget i timevis. Vi har fundet syv forskellige feriecentre i Danmark, hvor I helt sikkert vil få en dejlig indholdsrig ferie.

 

Danland Faaborg

Lige ud til stranden
Når man taler om beliggenhed, så er der ikke mange steder, som slår Danlands dejlige feriecenter i Faaborg. Her bor I direkte ud til stranden i et af de indbydende værelser, der næsten alle har havudsigt.

Danland Faaborg har en lang række aktiviteter som bl.a. legerum, minigolf, billard, legeplads med trampolin og inden- og udendørs swimmingpool.

Se billeder og priser på Danland Faaborg her >

 

Feriepark Fyrklit – Hirtshals

Perfekt beliggenhed i klitterne
Landal Greenparks nyeste skud på stammen er den pragtfuldt beliggende Feriepark Fyrklit. Med Vesterhavet og den dejlige strand som nabo er der lagt op til skøn badeferie i Nordjylland.

Skulle vejret vise sig fra sin kølige side, så er der også indendørs swimmingpool. Området er perfekt til naturoplevelser, og aktiviteterne tæller bl.a. minigolf, tennis og legeplads.

Se meget mere om Landal GreenParks Fyrklit >

 

Hotel Legoland® Billund

Børnenes paradis
Der er kun én ting, som er bedre end et besøg i Legoland®; at bo der. Hotel Legoland® er børnenes paradis – her kan I vælge mellem en lang række værelsestyper, hvoraf nogle er indrettet med et tema.

Værelserne har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har bar/lounge og en række sjove aktiviteter, men det er nok Legoland lige ved siden af, der trækker mest. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se billeder og priser på Legoland Billund her >

 

Skagen Strand Hotel og Feriecenter

Med gratis vandland
Skal familieferien holdes på toppen af Danmark er Skagen Strand Hotel og feriecenter det perfekte valg. Her er der gratis vandland, og I kan bo i feriehus med to soveværelser og fuldt udstyret køkken.

Stedet har bar, restaurant, indendørs pool og fire tennisbaner. Der er gratis parkering og mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se billeder og priser på Skagen Strand Feriecenter her >

 

HimmerLand – Farsø

Perfekt til aktiv ferie
Topanmeldelser og en god pris gør det skønne HimmerLand til et populært hotel. Her finder du et hav af aktiviteter som f.eks. spa, fitness, indendørs swimmingpool og legeplads og legerum. Hotellet har tennisbane og ligger i forbindelse med en fremragende golfbane.

Vælg mellem flere værelsestyper, der alle har tv, elkedel og gratis wifi. HimmerLand har også faciliteter som have, bar/lounge og 3 restauranter. Der er gratis parkering og morgenmad kan tilkøbes.

Se billeder og priser på HimmerLand her >

 

Lalandia Resort Rødby

Velkendt feriecenter på Lolland
Et af Danmarks mest kendte feriecentre er Lalandia på Lolland, der tilbyder flere forskellige overnatningsmuligheder, som alle har bl.a. tv og fuldt udstyret køkken. Der er feriehuse med plads til op til otte personer – perfekt til familieferien.

Lalandias helt store styrke er de mange faciliteter som f.eks. legeplads, spabade, gratis vandland, 3 swimmingpools og 4 restauranter.

Se billeder og priser på Lalandia Rødby her >

 

Camping & Feriecenter Samsø

Mindre feriecenter med udendørs swimmingpool
På dejlige Samsø kan hele familien få en skøn ferie på det lille feriecenter ved Kolby. Her kan I bo på værelser med plads til seks personer og nyde godt af de mange faciliteter.

Børnene vil uden tvivl synes godt om børnepoolen og legeområdet, men Camping & Feriecenter Samsø tilbyder også have, sauna, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se billeder og priser på Feriecenter Samsø her >

 

Feriecenter og vandland Øster Hurup

Med badeland og et stenkast fra stranden
Ingen kommer til at kede sig i Feriecenter Øster Hurup. Her har børnene egen klub, men også både vandland, børnepool og legeplads.

I bor i 2-værelses feriehuse, der har fuldt udstyret køkken. Stedet tilbyder desuden faciliteter som spa, tennis, bar/lounge, restaurant og indendørs swimmingpool.

Se billeder og priser på Feriecenter Øster Hurup her >

 

Lemvig Feriecenter

Anmelderrost feriecenter med wellnessafdeling
Med den smukkeste udsigt over fjorden ligger Lemvig Feriecenter, der er en skøn base for oplevelser i området. De 2-værelses lejligheder har bl.a. tv, fuldt udstyret køkken og balkon med udsigt over haven.

Den dejlige wellnessafdeling har spa, sauna og indendørs swimmingpool. Tidligere gæster roser beliggenheden tæt på stranden og i gåafstand til byen.

Se billeder og priser på Lemvig Feriecenter her >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*