Her skal du rejse hen i påskeferien

Søger du varme rejsemål i påsken så læs med her

Efter en kold og mørk vinter herhjemme søger mange danskere mod varmere himmelstrøg i påskeferien. Men hvor skal du tage hen på denne tid af året for at få noget sol og varme? Det giver vi et bud på her, hvor vi tager dig med fra de lange strande på Fuerteventura til Roms spændende seværdigheder.

Kanarieøerne

Der er naturligvis adskillige steder i Europa, der er varmere end Danmark på denne årstid, men ønsker du temperaturer over 20 °C og mulighed for at tage på stranden uden at fryse, så skal man lidt længere væk. F.eks Kanarieøerne, der er en evig feriefavorit.

De mest kendte er Gran Canaria og Tenerife, men vil du prøve noget andet kan du vælge Lanzarote eller Fuerteventura – sidstnævnte har øernes klart bedste strande.

På Kanarieøerne finder du masser af aktiviteter for hele familien. Du kan leje en bil og køre ud i det blå – måske finder du en skøn lille strand, hvor du kan arbejde på din kulør.

Du kan spise god mad på feriebyernes restauranter og slå dig løs i det livlige natteliv. Kanarieøerne er helt perfekt til en ubekymret ferie i solen. Find masser af rejser til Kanarieøerne her – flyver I fra Jylland, så er der et endnu større udvalg hos f.eks. Primo Tours, mens Suncharter har rejser fra bl.a. Aalborg.

Lissabon

Ved floden Rio Tejo ligger Portugals hovedstad. Byen tilbyder en uformel atmosfære, skønne restauranter og et stort antal museer og gallerier. Kombineret med et lavt prisniveau og et mildt klima gør det Lissabon til et godt valg til påskeferien.

Mange forbinder Portugal med strandferie ved Algarvekysten, men prøv Lissabon, der vil være en overraskelse for de fleste. Det store rejsesite Condé Nast Traveler havde i øvrigt Lissabon på listen over hotte steder at besøge i 2016. Find rejser til Lissabon og Portugal her.

Mallorca

De senere år har Mallorca fået et helt nyt image. Dejlige hoteller har taget over fra kedelig budgetovernatning, og den smukke ø med de hvide sandstrande og høje bjerge er blevet in igen.

Tag det gamle tog til Mallorcas nordvestkyst og opdag en af øens bedst bevarede hemmeligheder: Den rolige by Puerto de Sóller, hvor du kan gå en tur på havnefronten eller spise god mad på en af de skønne restauranter.

Men der er masser af andre pragtfulde steder på Mallorca. Prøv f.eks. at bo i en finca, et gammelt landhus, der som regel ligger smukt i frodige omgivelser. Find rejser til Mallorca her.

Rom

Rom er et perfekt sted at møde foråret. Varmen kommer hurtigt til den italienske hovedstad, og byen er et overflødighedshorn af oplevelser. Ved at besøge Rom i foråret undgår du at gå rundt til alle seværdighederne i den kvælende hede.

Oplev Colosseum, Vatikanet, Den Spanske Trappe og Trevi-fontænen. Senere kan du gå shop-amok i de små gader i bydelen Trasteveres, hvor du også finder fremragende restauranter og hyggelige barer. Find rejser til Rom og Italien her.

Nice

Den Franske Rivieras hovedstad byder på eksklusiv shopping, en syv kilometer lang strand og et væld af gode og hyggelige restauranter. Gå en tur i Vielle Ville, den gamle bydel, der har hyggelige smalle brostensbelagte gader med masser af lokalliv.

Nice er også et perfekt udgangspunkt for udflugter i området. Besøg f.eks. parfumebyen Grasse, den smukke halvø Cape Ferrat eller kør ind i landet og oplev skønne Provence, hvor du spiser rigtig godt. Find rejser til Nice og Frankrig her.

Cypern

Den dejlige ø i det østlige Middelhav har lækre strande og mulighed for at tage på udflugter til historiske steder. Allerede i marts sniger temperaturen sig op over 20 °C, og Cypern har masser af solskinstimer.

Prøv at bo i Limassol, der i disse år er ved at forvandle sig til et hipt sted med gode caféer og restauranter langs den idylliske havnefront. Find rejser til Cypern her.

Malaga

Solkysten har masser af varme, og netop nu er Malaga blandt de hotteste steder at holde ferie. Den gamle bydel er et skønt sted at gå rundt, og byen har fået en stribe spændende museer, der tiltrækker et kreativt og nysgerrigt publikum.

Malaga har nogle rigtig gode strande, men vil du have mere privatliv, kan du finde et hav af små bugter langs kysten. Nåh ja, det sydlige Spanien er også god mad og dejlige vine. Find rejser til Malaga og Costa del Sol her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*