De bedste billige hoteller på Gran Canaria 2024

Bo godt og billigt på Gran Canaria

Danskernes absolut mest populære rejsemål i vintermånederne er Gran Canaria. Normalt ikke et helt billigt sted at booke hotel, men som så mange andre steder i verden kan man med lidt research finde skønne overnatningssteder, hvor man får rigtig meget for pengene.

Det gælder i hvert fald nedenstående hoteller, der alle får gode anmeldelser fra tidligere gæster og som ikke koster en formue. Det behøver således ikke være dyrt at holde ferie på Gran Canaria og samtidig bo godt.

Læs med her, hvor vi præsenterer ni af de bedste billige hoteller på den solrige Kanarieø. Du kan få mere inspiration i vores guide til Gran Canaria og i indlægget Hvor skal du bo på Gran Canaria?

Se også: Charterejser til Gran Canaria – her er de bedste steder at boDe bedste familiehoteller på Gran CanariaGran Canarias bedste hoteller

 

Club Vista Serena – Maspalomas

Hyggelige lejligheder i Maspalomas
Club Vista Serena er et lyst og åbent lejlighedskompleks, der får stor ros for sin gode service. Her er have og flere barer og swimmingpools. Du kan vælge mellem et stort antal lejlighedstyper (også med plads til hele familien), der alle har tv, dundyne, gratis wifi og køkken med bl.a. elkedel, køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej.

Club Vista Serena tilbyder også lufthavnstransport, og du har mulighed for at tilkøbe morgenmad, hvis den ikke er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Playa Feliz – Bahia Feliz

Dejligt familiehotel i Bahia Feliz
På Playa Feliz kan du bl.a. få gode 2-værelses lejligheder med plads til to voksne og tre børn – perfekt til familieferien. I lejlighederne er der tv, gratis wifi og fuldt udstyret køkken med elkedel, komfur, køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej. Af faciliteter finder du bl.a. have, børnepool, swimmingpool, restaurant og to barer.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

IG Nachosol Premium Apartments – adults only – Puerto Mogán

Lejlighedshotel tæt på havnen i Puerto Mogán
Det lille IG Nachotel har 14 værelser/lejligheder og er kun for voksne. Her bor du tæt på havnen i Puerto Mogán, og fra swimmingpoolen på taget er der en smuk udsigt over havet. Også flere af lejlighederne har udsigt – alle har de tv, gratis wifi og fuldt udstyret køkken med bl.a. elkedel, komfur, køleskab og mikrobølgeovn.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Apartamentos Miami Sun – Puerto Rico

Velkendt hotel i Puerto Rico
“Værdi for pengene” er noget af det tidligere gæster fremhæver ved Miami Sun. Lejlighederne er rummelige og har tv, stor balkon og fuldt udstyret køkken med bl.a. elkedel, komfur, køleskab, køkkengrej og mikrobølgeovn. Miami Sun har desuden swimmingpool med liggestole.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Manipa Hostel Eco Friendly – Agaete

Hostel med private værelser
I den lille by Agaete tæt på stranden ligger Manipa Hostel Eco Friendly, der får stor ros for sit venlige og hjælpsomme personale. Her er kun fire værelser, hvoraf et af dem fungerer som hostel. Badeværelset er fælles. Der er gratis wifi og køkkenfaciliteter til fra afbenyttelse. Manipa har desuden cykeludlejning og en hyggelig tagterrasse.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Apartamentos Monte Feliz – Bahia Feliz

Dejlige lejligheder til en rigtig god pris
Apartamentos Monte Feliz er et større lejlighedshotel med 205 værelser/lejligheder, der bl.a. har tv, gratis wifi og fuldt udstyret køkken med komfur, køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej. Af faciliteter finder du fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Servatur Montebello – Puerto Rico

Klassisk lejlighedshotel i Puerto Rico
Med udsigt til by og hav ligger Servatur Montebello i feriebyen Puerto Rico. Her får du gode funktionelle lejligheder med tv, gratis wifi og køkken, der indeholder elkedel, køleskab, mikrobølgeovn og køkkengrej. Servatur Montebello tilbyder desuden terrasse, poolbar og swimmingpool. I receptionen kan personalet være behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

IG Nachosol Atlantic – Puerto Rico

Hotel kun for voksne i Puerto Rico
Højt oppe over stranden i Puerto Rico ligger IG Nachosol Atlantic, der kun er for voksne. Hotellet har 34 lejligheder – bl.a. kan du få luksuslejligheder med boblebad – alle har de bl.a. tv, gratis wifi og møbleret altan.

IG Nachosol Atlantic har desuden faciliteter som restaurant, tagterrasse og swimmingpool. Personalet kan hjælpe med udflugter/billetter, og du har mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*