Charterrejser til Gran Canaria – her er de bedste steder at bo

Ni lækre hoteller til din ferie på Gran Canaria

Søger du charterrejser til Gran Canaria, så tjek de bedste hoteller her. Vi har fundet ni skønne steder, der alle får gode anmeldelser af tidligere gæster.

Fly, hotel og nogle gange lufthavnstransfer er inkluderet i prisen, men ellers kan du nemt tilkøbe transport til dit hotel og tilbage igen.

Gran Canaria behøver næsten ingen nærmere præsentation – den populære Kanariø er danskernes foretrukne vinterrejsemål – her er vejret som regel godt og du kan vælge og vrage mellem et hav af barer, restauranter og aktiviteter.

Det kan du læse mere om i vores guide til Gran Canaria, mens du i indlægget Hvor skal du bo på Gran Canaria kan blive klogere på de mest populære strande og ferieområder.

Du kan se det fulde udvalg af hoteller her, hvor du kan vælge mellem forskellige koncepter som f.eks. vandland, all inclusive og kun-for-voksne. Nå, lad os komme i gang med vores forslag til de bedste charterrejser til Gran Canaria.

 

Lejligheder Miramar – Playa del Inglés

Gode lejligheder til en god pris
Miramar har 12 enkelt indrettede lejligheder, der bl.a. har tv, pengeskab, gratis wifi, terrasse eller balkon og et minikøkken med elkedel, kaffemaskine, køleskab og mikrobølgeovn. Stedet har også en dejlig pool og ligger central i Playa del Inglés tæt på alt, hvad byen har at tilbyde.

Se billeder og priser på Lejligheder Miramar >

 

Lopesan Villa del Conde – Playa Meloneras

Luksus med mange faciliteter
Det flotte Lopesan Villa del Conde er nok et af Gran Canarias bedste hoteller. Det er opført som en by i byen og har et hav af faciliteter. F.eks. spa, fitness, børneklub, underholdning, flere barer og restauranter og hele seks swimmingpools. Værelserne kan have plads til fire personer og indeholder bl.a. tv, minibar, pengeskab og gratis wifi.

Se billeder og priser på Lopesan Villa del Conde >

 

Marina Suites – Puerto Rico

Gennemført hotel med flot udsigt
Vil du ikke gå på kompromis med hotelkvaliteten på din ferie til Gran Canaria, så er det værd at se nærmere på det lækre Marina Suites i Puerto Rico. Her bor du i lækre lejligheder (suites) med køkken og har mulighed for fantastisk udsigt over Atlanterhavet.

De største lejligheder har plads til fire personer – dog højst tre voksne. Marina Suites har faciliteter som f.eks. fitness, swimmingpool, børnepool, restaurant, børneklub og en lang række aktiviteter. Morgenmad kan tilkøbes.

Se billeder og priser på Marina Suites >

 

Hotel Occidental Margaritas – Playa del Ingles

Lækkert hotel med to swimmingpools
På Hotel Occidental Margaritas har du både mulighed for at slappe af i skønne omgivelser eller holde aktiv ferie. Du bor midt i en pragtfuld palmehave og kan vælge poolen med underholdning eller poolen til afslapning.

Hotellet tilbyder flere sportsfaciliteter, og der er børneklub til de mindste. Vælg mellem flere forskellige værelsestyper, der bl.a. har tv, minibar, møbleret balkon og gratis wifi.

Se billeder og priser på Hotel Occidental Margaritas >

 

Lejligheder Villa Magna – Puerto Rico

Populært voksenhotel
Med smuk udsigt over Puerto Rico og Atlanterhavet tilbyder Villa Magna moderne lejligheder kun for voksne. Her har du alle muligheder for at få en rolig ferie i gåafstand til barer og restauranter. Lejlighederne indeholder bl.a. tv, pengeskab, gratis wifi, møbleret balkon og køkken med køleskab, elkedel og mikrobølgeovn.

Se billeder og priser på Villa Magna >

 

Hotel Eugenia Victoria & Spa – Playa del Inglés

Gratis adgang til wellnesscenter
Hele familien vil føle sig hjemme på det store Eugenia Victoria, der tilbyder værelser med plads til fire personer. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og møbleret balkon.

For de mindste er der legeplads og et underholdningsteam står klar til at arrangere aktiviteter. Der er gratis adgang til stort wellnesscenter og her er pool til både børn og voksne. All inclusive kan tilkøbes.

Se billeder og priser på Eugenia Victoria >

 

Hotel Turbo Club

Godt og billigt i Maspalomas
Er du ude efter en billig charterrejse til Gran Canaria, så er Hotel Turbo Club et godt valg. Her bor du godt og billigt og har endda all inclusive inkluderet. Du bor i to-værelses lejligheder med plads til to voksne og to børn.

Lejlighederne har bl.a. tv, tekøkken og balkon/terrasse. Af faciliteter finder du børnepool, legeplads, bar/lounge, restaurant og en indbydende swimmingpool. Der er shuttlebus fra hotellet til stranden.

Se billeder og priser på Hotel Turbo Club >

 

Hotel Coralium Dunamar by Lopesan – Playa del Inglès

100 meter til stranden
Populært hotel med perfekt beliggenhed ved stranden og i hjertet af Playa del Inglés. Hotellet har en lang række faciliteter som f.eks. spa, wellness, tennis, minigolf, flere barer og restauranter samt tre swimmingpools.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, minibar, elkedel, gratis wifi og møbleret terrasse. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension og all inclusive.

Se billeder og priser på Coralium Dunamar >

 

Hotel Gran Canaria Princess – Playa del Ingles

Lækkert voksenhotel
I centrum af Playa del Inglés ligger det skønne Gran Canaria Princess, der kun er for voksne. Her bor du i moderne indrettede værelser med bl.a. tv, minibar, elkedel og balkon. Hotellet har en række faciliteter som bar, restaurant og to indbydende swimmingpools. Mulighed for tilkøb af all inclusive.

Se billeder og priser på Gran Canaria Princess >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*