5-stjernet all inclusive – 1 uge for kr. 3464,-

Få en billig ferie til sol og varme

Budgetvenligt og bekymringsfrit. Fra at have haft et lidt dårligt ry er all inclusive nu et af de mest populære feriekoncepter overhovedet.

Det er der mange grunde til, men de fleste nævner som regel, at det er billigt og at der er styr på budgettet.

Måske er der derfor, at især børnefamilierne har taget all inclusive til sig som deres foretrukne ferieform. Alt er betalt hjemmefra, og du behøver ikke at sige nej, når ungerne plager om en is eller sodavand mere.

Hotellerne er ofte henvendt til familierne, der kan vælge og vrage blandt et stort antal aktiviteter. Nogle af hotellerne har endda vandland eller forlystelsespark.

Lige nu kan du booke en rejse med 5-stjernet all inclusive for kun 3464 kr. pr. person – det er superbilligt for flyrejse og en uge på skønt hotel. Du kan nemt tilkøbe transport, så du har alt arrangeret hjemmefra.

Uanset hvor du booker din rejse, så sørg for at rejsebureauet er medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID).

Det er altid værd at tjekke, hvad der indgår i all inclusive, hvis du sammenligner priser og hoteller. Måltider, drikkevarer og snacks er næsten altid inkluderet, men herudover kan det være forskelligt, om der skal betales ekstra for f.eks. motoriserede aktiviteter.

All inclusive behøver ikke nødvendigvis at betyde store buffeter med de samme retter hver dag. Mange hoteller har også restauranter, hvor du kan spise á la carte.

Hos Sunweb, Danmarks hurtigst voksende rejsebureau, har man specialiseret sig i all inclusive, og de har nok det største udvalg af hoteller. Rejsebureauet er medlem af Rejsegarantifonden og foreningen Rejsearrangører i Danmark (RID). Det betyder bl.a.:

• Rejserne er dækket af pakkerejseloven
• Gratis og fleksibel ændring af rejser
• Hjemrejsegaranti

Sunweb tilbyder rejser med all inclusive til  populære rejsemål i Middelhavet og på Kanarieøerne som f.eks. Tyrkiet, Grækenland og Spanien.

Husk, at I hos Sunweb kan rejse fra både Billund, Aalborg og København og ofte vælge rejser på 7, 10, 12 eller 14 dage. På de fleste destinationer er der desuden dansk guideservice 24 timer i døgnet.