Miniferie i Nordjylland – 7 skønne steder med pakketilbud

Tag på miniferie eller et skønt weekendophold

Tag på en dejlig miniferie i Nordjylland, der byder på dejlige strande, dramatiske landskaber og masser af feriehygge. Du kan altid selv booke et hotel, men husk først at tjekke alle de gode tilbud på miniferie i Nordjylland herunder.

Der er tale om attraktive pakker, der som minimum indholder overnatning, men ofte også f.eks. morgenmad og middag og/eller andre fordele.

 

Hotel Frederikshavn

Hyggelige Hotel Frederikshavn ligger perfekt ved byens havn. Her får du f.eks. to-retters menu på den populære restaurant Bones med i pakken. Hotellet har flere forskellige værelsestyper, der bl.a. har tv, gratis wifi og privat bad og toilet. Gratis parkering er inkluderet i prisen.

Se tilbud på Hotel Frederikshavn >

 

Foldens Hotel Skagen

Her kan du opleve fantastiske Skagen til en rigtig god pris. Med kun 350 meter til havnen er du tæt på alt hvad den populære ferieby kan tilbyde. Foldens Hotel er charmerende med ægte Skagen-atmosfære og en rigtig dejlig restaurant.

Uanset om du vælger pakken på tre, fire eller fem dage, så er der tale om et af de absolut bedste tilbud på miniferie i Nordjylland.

Se tilbud på Hotel Strandly >

 

Hotel Tannishus – Bindslev

På Hotel Tannishus bor I i klitterne blot 200 meter fra stranden. Der er tale om klassisk vesterhavsferie på det historiske hotel, der blev grundlagt i 1896.

Tannishus tilbyder veludstyrede lejligheder med plads til 1-3 personer. I kan vælge mellem flere forskellige pakker på det dejlige hotel, der har faciliteter som bl.a. sauna, fitness og indendørs swimmingpool.

Se tilbud på Hotel Tannishus >

 

Postgaarden Mariager

I en pragtfuld gammel bygning i lige så pragtfulde Mariager ligger Postgaarden, der er fuld af charme og historie. Hotellet har 14 lyse og nyrenoverede værelser med bl.a. tv, elkedel, siddeområde og privat bad og toilet. Postgaarden har både krostue, en hyggelig terrasse og selvfølgelig restaurant, hvor I indtager den inkluderede 2-retters menu.

Se tilbud på Postgaarden Mariager >

 

St. Binderup Kro – Aars

Ved Aars og tæt på Rold Skov står den på stråtækt landidyl på St. Binderup Kro. Den historiske kro er fra 1871, og her er I garanteret gode naturoplevelser og masser af ro og afslapning. På værelserne finder I bl.a. tv, minibar og privat bad og toilet. St. Binderup Kro tilbyder desuden restaurant, roomservice og aktivitetsrum.

Se tilbud på St. Binderup Kro >

 

Hadsund Færgekro

Idyl og hygge er i fokus på historiske Hadsund Færgekro, der ligger lige ned til Mariager Fjord. Her bor I i moderne værelser og kan nyde den gode danske kromad lavet med de bedste råvarer.

Hadsund Færgekro er i øvrigt kendt for sit store kaffebord med hjemmebagte kager. Vælg mellem to, tre eller fire overnatninger med bl.. morgenmad og 2-retters menu inkluderet.

Se tilbud på Hadsund Færgekro >

 

Montra Skaga – Hirtshals

Montra Skaga er virkelig value for money. Hotellet i Hirtshals tilbyder nogle rigtig attraktive pakker med bl.a. 2-retters aftenmenu inkluderet. Værelserne er som resten af hotellet moderne, og I kan nyde godt af faciliteter som f.eks. bar, sauna og indendørs swimmingpool. Montra Skaga ligger i centrum med kun 300 meter til Vesterhavet.

Se tilbud på Montra Skaga >

 

Comwell Rebild Bakker

Det moderne Comwell Rebild Bakker åbnede i 2013 og ligger midt i den skønne natur. Det er oplagt at gå nogle gode ture i området, men hotellet tilbyder også aktiviteter som f.eks. tennis, fitness, petanque og indendørs swimmingpool. Morgenbuffet og 2-retters menu lavet med de bedste råvarer er inkluderet i pakketilbuddet.

Se tilbud på Comwell Rebild Bakker >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*