De bedste all inclusive hoteller i Tyrkiet 2024

Vær sikker på en lækker all inclusive oplevelse i Tyrkiet

Der er masser af all inclusive hoteller i Tyrkiet. Mange af dem ligner hinanden og kan især når det gælder mad synes noget triste og ensformige.

Sådan er det dog ikke med nedenstående resorts, der alle har fået hotels.com’s pris Loved by Guests. Det er steder, som tidligere gæster har givet topkarakter og som skiller sig ud i en grå masse af ligegyldige all inclusive resorts, hvor kvantitet er vigtigere end kvalitet.

Men her skal det handle om lækre all inclusive hoteller, der hæver sig væsentligt over gennemsnittet og hvor hele familien kan få en lækker ferie. Er du i tvivl om, hvor i Tyrkiet du skal rejse hen, så vil indlægget Ferie i Tyrkiet – hvilken by skal du vælge? helt sikkert være noget for dig.

Du kan også se indlægget Skønne charterrejser: 10 hoteller i Tyrkiet med all inclusive i topklasse, hvis du ønsker en pakkerejse.

 

Haydarpasha Palace – Alanya

Eventyrtema med masser af faciliteter
Nyt og moderne hotel, der er opført som et slot. Her finder du et herligt vandland foruden legeplads og miniklub til de mindste og børneklub til de lidt ældre. Haydarpasha Palace har mange faciliteter som hamam, fitness, 4 restauranter, 7 barer og 3 swimmingpools.

Hoteller har familieværelser med plads til fem personer. De indeholder bl.a. tv, minibar, pengeskab, gratis wifi, møbleret terrasse og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lara Barut Collection – Antalya

Dejligt resort med topanmeldelser
Lækkert hotel, der får topanmeldelser af tidligere gæster. Lara Barut har 4 barer, 8 restauranter og 4 swimmingpools – heraf 1 indendørs. De mindste har børneklub og vil uden tvivl synes godt om det sjove vandland. Andre faciliteter tæller bl.a. spa, fitness, tennis og natklub.

Du kan vælge mellem en lang række værelsestyper – også med plads til hele familien. På værelserne finder du bl.a. tv, minibar, pengeskab, pudemenu og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Club & Hotel Letoonia – Fethiye

Familiehotel med smuk beliggenhed
Stort hotel, der ligger fantastisk på en halvø lige ud til det smukke hav. Her er der et utal af aktiviteter for hele familien. F.eks. spa, fitness, 9 barer, 6 restauranter og 3 swimmingpools.

De mindste har egen børneklub og kan prøve de store vandrutsjebaner, der bl.a. går direkte ud i havet. På Club & Hotel Letoonia kommer ingen til at kede sig!

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Liberty Hotels Lara – Antalya

Stort hotel ved stranden
Liberty Hotels Lara ligger perfekt ud til en privat strand i Antalya. Hotellet har et stort indbydende poolområde samt faciliteter som spa, fitness, tennis, børneklub og flere barer og restauranter. All inclusive inkluderer både buffet- og á la carte-restauranterne.

Hotellet har 311 værelser med bl.a. tv, pengeskab, fyldt minibar og mulighed for at lave te/kaffe. Der er mulighed for at booke familieværelser.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Xanadu Resort Hotel – Belek

Børnevenligt hotel på stranden
Tidligere gæster er vilde med det 5-stjernede Xanadu Resort Hotel, der ligger lige ud til stranden. Her bor du lækkert med faciliteter som f.eks. spa, fitness, vandland, børneklub, 3 swimmingpools og adskillige barer og restauranter.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper og har mulighed for bl.a. at bo i suite, villa eller bungalow. Alle værelser har tv, elkedel, pengeskab, gratis wifi og gratis fyldt minibar. Et topvalg til all inclusiveferien i Belek.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sentido Kamelya Selin Hotel – Side

Med vandland og 12 swimmingpools
Vandhunde vil føle sig som i paradis på Sentido Kamelya Selin Hotel. Her bor du ud til stranden og har hele 12 swimmingpools at vælge mellem. De mindste har bl.a. legeplads, børneklub og et herligt vandland. Der kan vælges mellem flere værelsestyper – f.eks. familiesuite eller værelser med egen jacuzzi.

På Sentido Kamelya Selin Hotel finder du faciliteter som spa, tennis, motionscenter og flere barer og restauranter. I løbet af dagen arrangeres der aktiviteter og underholdning.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Limak Lara De Luxe Hotel – Antalya

Gode familieværelser
Stort hotel på stranden i Lara ved Antalya. Her finder du en kæmpe poolområde, der har et populært vandland med bl.a. rutsjebaner. Limak Lara De Luxe Hotel har også legeplads og børneklub. For de voksne er der faciliteter som spa, fitness, natklub, 4 barer og 3 restauranter.

Du har mulighed for at booke familieværelser, men uanset værelsestype er der tv, pudemenu, pengeskab, gratis wifi, gratis fyldt minibar og mulighed for at leve te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*